Hjem Nyheter “Flyktninger” gikk bananas i svømmehall

“Flyktninger” gikk bananas i svømmehall

FLERKULTUR En gruppe innvandrere gikk nylig bananas i en tysk svømmehall. I tillegg til å onanere i boblebadet og bæsje i barnebassenget, passet de naturligvis på å seksuelt trakassere kvinner som befant seg i kvinnegarderoben. Nå har svømmehallen innført forbud mot asylsøkere.

Johannisbad

Det var i svømmehallen Johannisbad i byen Zwickhau i Tyskland at hendelsen fant sted. Gruppen, som bestod av både menn og kvinner, skal blant annet ha onanert i svømmehallens boblebad og bæsjet i barnebassenget. Flere av mennene tok seg også inn i kvinnegarderoben hvor de seksuelt trakasserte kvinnelige badegjester.

Da personalet forsøkte å konfrontere gruppen og få de til å stoppe, ble de møtt med latter. Innvandrerne skal også ha jaget vekk andre badegjester. Rainer Kallweit, som arbeider i svømmehallen, beskriver den ganske uvirkelige dagen.

– En asylsøker onanerte i boblebadet og ejakulerte i vasken. Dette er også fanget på film av overvåkningskamera.

Johannisbad1

Ikke første gang

Ifølge Kallweit skal det også dagen før ha forekommet ubehagelige hendelser med en gruppe asylsøkere. Cirka åtte menn skal da ha gått inn i en badstue og seksuelt trakassert kvinnelige badegjester. Kallweit forteller at de som følge av dette løy til andre asylsøkere som ønsket å bruke badstuen, og sa at den var ute av drift, for at kvinner skulle slippe å bli trakassert.

Flere anmeldelser

Flere politianmeldelser har kommet inn etter hendelsene på svømmehallen. Særskilt gjelder dette kvinner og jenter som har blitt seksuelt trakassert. Svømmehallen har enn så lenge innført forbud mot asylsøkere, men har uttalt at de kan få tilgang i fremtiden når de har lært seg “hvordan man oppfører seg mot kvinner og jenter i badetøy” og å følge “reglene som gjelder i svømmehallen”.

Kilde:
Locals Fled Pool After Migrants Masturbated Into Jacuzzi, Defecated Into Kid’s Pool, Invaded Girls Changing Rooms