Hjem Nyheter Globalt FN-bossen: «Industriland i stort behov av migrasjon»

FN-bossen: «Industriland i stort behov av migrasjon»

1

MASSEINNVASJON FNs generalsekretær sier at industriland behøver økt migrasjon på grunn av redusert barnefødsel og aldrende befolkning.

António Guterres.

De forente staters generalsekretær António Guterres sa på mandag det som har vært FNs standardargument for å øke innvandringen til de tidligere hvite landene. Det var under sin innledningstale i den marokkanske byen Marrakech på todagerskonferansen hvor FNs nye globale migrasjonsrammeverk nå har blitt klubbet igjennom som Guterres gjentok denne påstanden.

– Det er åpenbart at de fleste utviklede land behøver migranter over et bredt spektrum av sentrale roller, fra å ta hånd om eldre mennesker for å forhindre at helsevesenet bryter sammen, sa han.

På konferansen samlet minst 100 ministre og regjeringssjefer fra hele verden seg, og som Frihetskamp tidligere rapporterte ble «Global plattform om trygg, velordnet og regulær migrasjon» klubbet igjennom med stående ovasjoner.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Proverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Hans-Simon

Ja, vi må importere velkvalifiserte leger, sykepleiere, ingeniører, teknikere, osv. fra Somalia, Eritrea, Sudan, Nigeria, Afghanistan, Syria, så vil nok våre velferdsordninger kunne holdes oppe. I tillegg vil disse høy-IQ-menneskene fra Afrika og Midtøsten betale skatt og bidra til å finansiere våre pensjoner og sosiale ytelser. Hvem kan være imot det, unntatt HATERNE i diverse kommetarfelt på nettet? Folk er folk, som det jo heter. Eller?