Hjem Nyheter Norden FN om de ikke-vestlige problemenklavene i Sverige: «politiets feil»

FN om de ikke-vestlige problemenklavene i Sverige: «politiets feil»

SVERIGE Rasekonfliktene i det flerkulturelle Sverige kommer ifølge en utsendt gruppe fra FN av systematisk rasisme fra politiet som har ført til lav tillit hos innvandrerne.

Skjermbilde fra Twitter.

I den flerkulturelle høyborgen og innvandringsutopien Sverige har blant annet de FN-kvotepålagte importerte ikke-vestlige problemene begynt å skylle over bord tilbake til FN.

Tilbake i 2020 skrev Frihetskamp om den svenske politisjefen Mats Löfving som varslet offentlig at 40 kriminelle klaner har kommet til Sverige kun for å begå lovbrudd samt å ta over samfunnet, en situasjon han beskrev som svært alvorlig og som blir stadig verre.

Nå har en ekspertgruppe utsendt fra FN foretatt en inspeksjon i Sverige og besøkt hovedstaden Stockholm og byene Malmö og Lund i regionen Skåne. Ekspertenes oppdrag var å møte både politi og innbyggere som holder til i de «utsatte områdene» for å undersøke brudd på menneskelige rettigheter i forbindelse med kriminalitetsbekjempelse oppimot personer med afrikansk bakgrunn.

Utsendingen fra FN konkluderte etter under en ukes tid med kaffesamtaler, fra den 31. oktober til 4. november, at «systematisk rasisme» fra politiets side mot minoritetsgruppene «måtte bekjempes» for å kunne «gjenopprette tilliten» overfor det svenske samfunnet.

Noe av det største problemet som gruppen avdekket under flerkulturinspeksjonen, mener FN-gruppens leder Yvone Mokgoro, er «manglende tillit» mellom minoritetsgrupper og det svenske politiet. Og for å løse den importerte konflikten mener en annen ekspert i FN-gruppen, Tracie Keesee, at det kreves «mot for å handle».

Politiet i Sverige kom allerede i 2017 ut med en innrømmelse i form av en rapport at antallet innvandrertette «no-go-soner» i landet øker drastisk. Dette er flerkulturelle samfunn i samfunnet hvor selv ambulanser og brannbiler overhode ikke tør å bevege seg inn i uten eskorte av bevæpnete politiforsterkninger.

FN-gruppen som besto av lederen Yvonne Mokgoro fra Sør-Afrika, Tracie Keesee fra USA og Juan Méndez fra Argentina konkluderer altså at de ikke-vestlige innvandringstette problemområdene har oppstått på grunn «systematisk rasisme fra politiet» som derav fører til «lav tillit», bråk og kriminalitet, og ikke på grunn av hvordan de fremmede gjestene ter seg og hva de sysler med i landet de oppholder seg i.