Hjem Nyheter FN oppfordrer USA til å innskrenke rettighetene til nasjonalister

FN oppfordrer USA til å innskrenke rettighetene til nasjonalister

2

SENSUR FN krever at USA forbyr demonstrasjoner hvor man mistenker at «hatefulle» og «rasistiske» innslag kan forekomme.

Det er FNs komité mot rasediskriminering (CERD) som i en pressemelding fordømmer den nasjonalistiske demonstrasjonen som fant sted i Charlottesville i USA. FN-komiteen kritiserer også USAs regjering og indirekte Donald Trump for å ikke tilstrekkelig ha tatt avstand mot volden som fant sted i sammenheng med demonstrasjonen.

CERD anser nå at man bør innskrenke ytringsfriheten til amerikanere som man tror kan benytte en «hatefull» og «rasistisk» retorikk. På sin nettside skriver de:

– CERD oppfordret også regjeringen å forsikre dem om at ytringsfriheten, forsamlingsfriheten og retten til å demonstrere ikke benyttes for å ødelegge eller forhindre rettighetene eller frihetene til andre, og ba også om å få garantier for at slike rettigheter blir misbrukt til å promotere rasistisk retorikk eller rasistiske forbrytelser.

Kilde:
UN rights experts criticize US failure to unequivocally reject racist violent events

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
5 år siden

De frekke globalisters forsøk på å forhindre et regimeskifte. De ser at vinden har snudd, og i et desperat forsøk forsøker å kriminalisere politisk opposisjon ved å igjen trekke frem deres egen absurde avatar av nasjonalsosialismen som de har fylt med deres egne løgner og vridninger.

trackback
3 år siden

[…] til Europa FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord? Ny FN-resolusjon kan ramme politisk opposisjon FN oppfordrer USA til å innskrenke rettighetene til nasjonalister Regjeringen vil begrense ytringsfriheten etter FN-kritikk Europa reiser seg mot George Soros og […]