Hjem Nyheter Globalt FN rapport: Rekordmange «flyktninger» i verden

FN rapport: Rekordmange «flyktninger» i verden

2

UTENRIKS I FNs siste rapport er antallet såkalte flyktninger i verden 68,5 millioner, hvilket for femte år på rad rapporteres å være et rekordstort antall.

Ifølge FN er det for tiden rekordmange såkalte flyktninger i verden. I den siste årsrapporten oppgir FNs flyktningorgan, UNHCR, at tallet for i fjor var på hele 68,5 millioner mennesker.

Rapportens tall viser videre at det var nær tre millioner flere såkalte flyktninger i 2017 sammenlignet med 2016. Et antall som har økt dramatisk de siste fem årene.

De fleste av verdens såkalte flyktninger skal være interne flyktninger i Colombia, Syria og i Kongo. Men mange millioner har også forlatt sitt hjemland, i første rekke fra Syria, Afghanistan, Sør-Sudan, Myanmar og Somalia.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MartinProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Er det tilfeldig at omtrent ALLE de land og områder disse «flyktningene» kommer fra har en gjennomsnittlig IQ i befolkningen på 70-85? Som betyr at de ikke er funksjonelle i vestlige samfunn, men vil være til livslang byrde for vertslandet de kommer til? «Useless eaters» er et uttrykk som passer her, eller hva?

Martin
Martin

Gjett hvor de ønsker seg hen? De fleste som «flykter» fra 3. Verden, rømmer fra sitt eget folks elendige evne til å skape noe selv, og kommer hit for å leve som parasitter på velferden og godene vårt folk har skapt.
Blir så forbanna på alle forrædere som lar dette skje!