Hjem Nyheter Globalt FN rapport: Rekordmange «flyktninger» i verden

FN rapport: Rekordmange «flyktninger» i verden

2

UTENRIKS I FNs siste rapport er antallet såkalte flyktninger i verden 68,5 millioner, hvilket for femte år på rad rapporteres å være et rekordstort antall.

Ifølge FN er det for tiden rekordmange såkalte flyktninger i verden. I den siste årsrapporten oppgir FNs flyktningorgan, UNHCR, at tallet for i fjor var på hele 68,5 millioner mennesker.

Rapportens tall viser videre at det var nær tre millioner flere såkalte flyktninger i 2017 sammenlignet med 2016. Et antall som har økt dramatisk de siste fem årene.

De fleste av verdens såkalte flyktninger skal være interne flyktninger i Colombia, Syria og i Kongo. Men mange millioner har også forlatt sitt hjemland, i første rekke fra Syria, Afghanistan, Sør-Sudan, Myanmar og Somalia.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Er det tilfeldig at omtrent ALLE de land og områder disse «flyktningene» kommer fra har en gjennomsnittlig IQ i befolkningen på 70-85? Som betyr at de ikke er funksjonelle i vestlige samfunn, men vil være til livslang byrde for vertslandet de kommer til? «Useless eaters» er et uttrykk som passer her, eller hva?

Martin
Martin
3 år siden

Gjett hvor de ønsker seg hen? De fleste som «flykter» fra 3. Verden, rømmer fra sitt eget folks elendige evne til å skape noe selv, og kommer hit for å leve som parasitter på velferden og godene vårt folk har skapt.
Blir så forbanna på alle forrædere som lar dette skje!