Hjem Nyheter Europa FN-sjefen: Koronaepidemien viser hvordan patriarkatet skader alle

FN-sjefen: Koronaepidemien viser hvordan patriarkatet skader alle

1

KULTURMARXISME I et innlegg på FNs offisielle twitter-konto siteres generalsekretærens kulturmarxistiske floskler der han setter koronaepidemien i sammenheng med «en mannsdominert kultur». 

Skjermbilde: Facebook.

FN har havnet i hardt vær og blitt beskyldt for å drive med politisk agenda etter at forvalterne av organisasjonens offisielle twitter-konto delte et sitat fra generalsektretær Antonio Guterres der han kobler koronaepedimien med «patriarkatet».

Guterres holdt en åpningstale på et virtuelt rådhusarrangement for kvinners rettighetsorganisasjoner i slutten av forrige måned.

Mens han i sin lange tale berørte en rekke forskjellige temaer som «ulikheter innen helsevesenet», «kjønns-betinget vold» og «beskyttelse av arbeidere innen den uformelle økonomien», valgte FN på på sin Twitter-konto å løfte frem det følgende utdraget om «patriarkatet»:

«Koronaepedimien demonstrerer det som vi alle vet: Årtusener av patriarkat har resultert i en mannsdominert verden med en mannsdominert kultur som skader alle – kvinner, menn, jenter og gutter.»

Innlegget utløste en storm av kritikk der man spurte seg om hvilket grunnlag FN-sjefen hadde for å klandre menn for koronakrisen, samt hvorfor han slenger om seg med kulturmarxistisk og feministisk terminologi.

«Hvorfor spyr De forente nasjoner ut politisk ‘våkenhet’ (woke-ism) om patriarkatet?», undrer James Wells, tidligere medlem av Brexit-partiet og innvalgt til europaparlamentet. «Storbritannia burde se over de hundrevis av millionene vi gir til FN hvis dette er deres agenda.»

Mange har nå oppfordret Guterres til å selv gjøre et bidrag til kampen mot mannlig dominans, nemlig ved å gå foran med et godt eksempel og gi opp sin egen posisjon til en kvinne.

Les også:
VIDEO: EU-kommisjonens president hyllet Karl Marx

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Guterres kan feks steppe til side og overlate roret i FN til Norges BIG FAT AND BLUE – globalist og prinsippløs opportunist – feite Erna. Da tenker jeg det blir vei i vellinga mht bekjempelse av koronaen, slik som i Norge.