Hjem Nyheter Føderalt politi til Detroit, Cleveland og Milwaukee etter BLM-kaos

Føderalt politi til Detroit, Cleveland og Milwaukee etter BLM-kaos

1

USA Donald Trump har beordret føderalt politi til tre nye steder: Detroit, Cleveland og Milwaukee. Samtidig trekkes det føderale politiet tilbake fra blant annet Portland.

Føderalt politi i Portland. Foto: Kathryn Elsesser.

Helt siden Black Lives Matter -kaoset startet i USA har det vært spent stemning mellom president Donald Trumps republikanske administrasjon på den ene siden og lokale demokratstyrte regimer rundt om i landet, som sympatiserer med den anti-hvite venstrepøbelen.

Motviljen fra lokale demokratiske ledere til å skape orden i samfunnet har ført til at Trump har lansert «Operation Legend», der føderalt politi blir sendt til byer for å dempe opptøyer.

Tidligere har føderalt politi blitt sendt til blant annet Seattle og Portland, mot det lokale styrets vilje. Disse vil nå tilbaketrekkes etter at de lokale demokratene har forhandlet med den føderale regjeringen.

I stedet sender Trump drøyt hundre politimenn til Detroit, Michigan, Cleveland, Ohio, Milwaukee og Wisconsin, som har blitt hardt rammet av BLM-opptøyer.

Les også:
Dagens video: BLM-opptøyer og medienes stillhet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
2 år siden

Ligger godt an til at demokratiske borgermestere og guvernører har unngått å holde orden i sine byer og stater med vilje, slik at Trump blir mer eller mindre tvunget til å gripe inn med føderale styrker. Deretter setter Blm og Antifa opp situasjoner der de føderale styrkene ender opp med å skyte noen. Med løgnmedia som gir de Soros-finansierte opprørsterroristene i Blm og Antifa full ryggdekning, blir shit-stormen mot Trump passe klar for å kunne gjøre han upopulær til det kommende presidentvalget. Overskriftene «Trump skyter sin egen befolkning» og «Ungdommer og barnet Sarah drept av føderale Trump-styrker» er ikke usannsynlige.… Les mer »