Hjem Nyheter Norge Fødselsraten i fritt fall – «eksperter» jubler og vil ha økt innvandring

Fødselsraten i fritt fall – «eksperter» jubler og vil ha økt innvandring

16

FOLKEMORD Fødselsraten i Norge stuper og er historisk lav, viser fersk statistikk fra SSB. Masseinnvandring er løsningen, mener en «forsker».

Stadig flere nordmenn får færre barn, og man må helt tilbake til 1985 for å finne et like dårlig fødselsoverskudd som første kvartal i 2018. Dette viser ferske tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Som om ikke det var nok så øker befolkningen, som følge av masseinnvandringen.

Innvandringen var i første kvartal mye større enn fødselsoverskuddet, og lå på ca. 13 300. Fødselsoverskuddet (antall fødte minus antall døde) lå på historisk lave 1 700*. Fenomenet er ikke noe nytt og er noe som har pågått i lang tid. Fødselsoverskuddet første kvartal 2017 lå på 2 400, og i 2016 lå det på 3 500.

Fenomenet er heller ikke unikt for Norge, men er noe som går igjen over hele Europa. Det europeiske snittet lå i 2017 på 1,58 barn, mens i Norge lå det på 1,62. Professor Halvor Mehlum ved Universitetet i Oslo påpeker det åpenbare da han overfor E24 uttaler at folketallet vil synke, dersom det fødes færre enn to barn per foreldrepar.

– Hvis fødselstallene går ned til mindre enn to barn per par vil folketallet synke, og det vil alltid være flere eldre enn unge, og legger til at skattetrykket på de som jobber vil øke dramatisk.

At det norske folk på sikt skulle dø ut, synes Mehlum ikke er særskilt problematisk – snarere positivt. Mehlum peker på global overbefolkning, og særskilt i afrikanske land og mener det er dumt med for mange personer på ett sted, og få personer på et annet. Mehlum mener derfor at en økt masseinnvandring er løsningen, altså at det norske folket erstattes av innvandrere.

I tillegg til å øke masseinnvandringen mener Mehlum at man kortsiktig kan løse deler av problemene med å heve pensjonsalderen slik at nordmenn kan jobbe noen år ekstra og dra inn enda flere skattekroner for å finansiere sin egen undergang.

* Hva SSB kategoriserer som «norske barn» er uvisst, men man kan anta at det gjelder norske statsborgere. Det faktiske antallet etnisk norske barn som fødes vil derfor i realiteten være betraktelig lavere.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Martin
Martin
3 år siden

Løsningen er å promotere den nordiske kjernefamilien og rasen i media, og gjøre det gunstig økonomisk å få mange barn! Disse folkeforrædene skal få sin straff for sitt planlagte og kyniske folkemord av det nordiske folk!

Hvis Tredje riket kunne få sin befolkning til å blomstre, så kan også vi det når forræderpakket ved makten har fått sin straff, og folket består av rasebevisste mennesker.

Jan
Jan
Svar til  Martin
3 år siden

Sant nok, kunnskap er makt!

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Martin
3 år siden

Da er det jo bare og sette i gang og så frø !
Ikke vente til etter vi har vunnet. Vi vil nemlig aldri vinne om ikke vi sår Nå.

Martin
Martin
Svar til  Returning Ghost
3 år siden

Jeg snakker om politikken de kan gjennomdrive der de kan legge til rette for at det nordiske folk får fødselsraten til å gå opp, isteden for å importere alle verdens raser hit ? selvfølgelig må vi som er rasebevisste og «våkne» få flere barn, men jeg snakker om en politikk som kan få de store massene til å gjøre det samme. De store massene vil få fødselsraten opp om det blir lagt til rette for det gjennom politikken, og promotering gjennom media. Mange i dag som kunne tenkt seg en stor familie, men den økonomiske biten gjør det vanskelig.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Martin
3 år siden

Dem lar seg slave og utrydde av kapitalismen.
Tragisk at det går an og synke så lavt.

Regjeringen kommer som du også vet, ikke til og legge til rette noe som helst for at etniske nordmenn skal kunne stifte ha familier eller ha et verdig familieliv. Tverimot jobber dem jo I Mot akkurat det . Et verdig familieliv er et helt eget ansvar.

Eneste som gjelder er og stifte familie Nå, starte med og kjøpe seg en tomt for eksempel . Og derfra er det mange muligheter om en er litt kreativ. Sjekk ut ThuleanPerspective på youtube.

Hvor mange øyne har Odin?
Hvor mange øyne har Odin?
Svar til  Returning Ghost
3 år siden

Godt eksempel han, V.V.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Hvor mange øyne har Odin?
3 år siden

Absolutt. Nordmenn burde begynne og gjøre det dem snakker om. Det er veldig mye snakk i Norge . Muslimene og politikerne bare ler i det den Nordiske befolkningen bare forsvinner som sand i et timeglass. Stift store familier akkurat Nå og ikke oppdra dem politisk korrekt.

Det er redningen .

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Martin
3 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=nu2nIZyiH48

Han sier mye interessant fakta .

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
3 år siden

Dagens universitet er det verste forfalsknings maskin i samfunn.

Johan G
Johan G
3 år siden

Dette skyldes globalistene og deres politikk hvilket har rasert Europa helt siden etterkrigstiden! Dette har vært deres agenda, bevisst planlagt. Folket burde stilt seg spørsmålet hvorfor det på bare få år har blitt en slik historisk og drastisk forandring i fødselsraten. Varsellampene burde ringt!

Løsningen på en slik plutselig lav fødselsrate er ikke å dolke folket ytterligere ved å bedrive et regelrett folkemord via masseinnvandring og raseblanding. Løsningen er ikke et folkeubytte! Løsningen er en bedre politikk som har tanke for folkets beste!

https://www.motstandsbevegelsen.org/familiepolitikk-pensjon-og-sosialt-sikkerhetsnett/

https://www.motstandsbevegelsen.org/var-vei-punkt-7/

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

’’Professor’’ Halvor Mehlum er en slimål som fortjener en god dose med ’’berikelse’’ fra bermen av importert multikultur.

Arno
Arno
3 år siden

Professor Halvor Mehlum ved Universitetet i Oslo sier altså: – At det norske folk på sikt skulle dø ut, synes Mehlum ikke er særskilt problematisk – snarere positivt. Mehlum peker på global overbefolkning, og særskilt i afrikanske land og mener det er dumt med for mange personer på ett sted, og få personer på et annet. Mehlum mener derfor at en økt masseinnvandring er løsningen, altså at det norske folket erstattes av innvandrere. Klarere har jeg aldrig sett at en norsk landssviker har blottlagt sin landssvikerske holdning! Glem ikke denne «professoren»! >* Hva SSB kategoriserer som «norske barn» er uvisst,… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Arno
3 år siden

Er det overbefolkning som ligger bak agendaen deres burde de istedet fokusert på å dempe fødselsraten i de land hvor fødselsraten er særdeles høy.

s.hugen
s.hugen
3 år siden

Kan ikke bare «forskerne» finne en måte å utrydde oss, så går denne galskapen mye fortere!!

doug
3 år siden

Utrolig trist, mange kommer med unskyldninger som «Hvorfor bringe et barn til denne verdenen» eller «Verden er allerede overbefolket». Gud, så irriterende.

Goy
Goy
3 år siden

«How many people live in Africa today? Not even 1.3 billion. And by 2050? Well, 1.3 billion more. A total of 2.5 billion people would live in Africa. Although population growth in Europe is purely due to immigration, Africa’s population will double thanks to its high fertility rates. What will the consequences be?»

https://voiceofeurope.com/2018/05/africas-population-boom-a-threat-to-the-future-of-europe/#.WwqP-tmERa8.twitter