Hjem Nyheter Norge Føler seg utrygg i Sarpsborg – på grunn av Motstandsbevegelsen

Føler seg utrygg i Sarpsborg – på grunn av Motstandsbevegelsen

14

LØGNPROPAGANDA En homoseksuell SV-politiker føler seg utrygg i Sarpsborg, etter aktivister fra Motstandsbevegelsen aksjonerte på valgdagen. De vil jo knuse homofile, hevder han.

Det er den homoseksuelle og PR-kåte SV-politikeren Freddy Øvstegård som hevder han nå føler seg utrygg i Sarpsborg. Dette fordi Motstandsbevegelsen aksjonerte utenfor rådhuset på valgdagen. Uttalelsene kommer han med i en propaganda-artikkel publisert i Sarpsborg Arbeiderblad.

Ytringsfrihetshateren Øvstegård har tidligere vært omtalt på Frihetskamp, da han forsøkte å få aktivister fra Motstandsbevegelsen bortvist fra Halden sentrum i sammenheng med offentlig flyvebladsutdeling. Øvstegård fremsatte da en rekke grove løgner om organisasjonen og hendelsesforløpet i en artikkel publisert i Halden Arbeiderblad.

Heller ikke denne gangen skyr han løgn som virkemiddel og hevder blant annet at Motstandsbevegelsen bruker «vold som virkemiddel» og at parolen for demonstrasjonen i Kristiansand og sommerens kampanje, «Knus homolobbyen!», skal tolkes bokstavelig.

– Dette er veldig skummelt, og noe vi i Sosialistisk Venstreparti tar avstand fra. Nordfront er organiserte nynazister som ikke er redde for å bruke vold som et virkemiddel. Jeg er homofil og homofile er en av gruppene som disse skal knuse. Jeg vet ikke om jeg kan føle meg trygg i Sarpsborg. På sin egen hjemmeside har de utpekt og navngitt meg som folkeforræder, uttaler han til avisen.

Den intolerante ytringsfrihetshateren oppfordrer til slutt politiet til å gjøre mer for å motarbeide lovlige politiske organisasjoner. Han mener også politikere burde bevilge mer penger til et slikt grunnlovsstridig arbeide.

Kilde:
Nazistgruppen Nordfront demonstrerte ved rådhuset

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Tror faktisk folk flest begynner bli ganske lei av denne stadige feministhomse-sytinga overalt i samfunnet. Har en teori og dette er kun en teori, men; Noe sier meg at Ærlige statistikker (om dem ble offentlig gjort) ville vist at homofile er mer manipulative/løgnaktige enn heterofile på regulær basis. Det er nemlig flere faktorer som bekrefter nettopp det. Jeg vet at dette ikke er politisk korrekt å si rett ut og det ville nok skapt en underholdende drittstorm om jeg sa dette direkte i et intervju med Tv2 f.eks, men Alle vet at juging er et utskudd i fra svakhet og… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Enda en tosk som har misforstått parolen.

Norrøn
Norrøn
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Tror ikke han har misforstått parolen, men han lyver bevisst og gåter ut i avisene i et desperat forsøk på å høste sympatier til sin side og hat mot vår side. Men han mislyktes totalt. Folk med vett i skolten går ikke på manipulative løgner.

Norrøn
Norrøn
Svar til  Norrøn
5 år siden

Rettelse: han mislykkes ikke totalt, fordi man får tross alt andre kveg til å falle for hans gråtkvalte «frierier» i avisen.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Norrøn
5 år siden

Nettopp ..

Johan G
Johan G
5 år siden

Noen som begynner å få deres krokodilletårer langt opp i halsen?
Deres strategi er å hele tiden kle seg i offer-rollen, virke sårbare, støtt og redde. Dette samtidig med at de aktivt forsøker å fremstille den politiske opposisjon som et monster. Slik forsøker de å høste sympati og medlidenhet, og således gjennomslag for deres angrep på ytringsfrihet og norskfiendtlige politikk.

Latterlig og kvalmende!

Hanne
Hanne
5 år siden

Er så lei av mediakåte liksom politikere, som setter seg selv i en offerstilling pga oss i den Nordiske Motstandsbevegelsen. De syter, ynker seg over hvor grusomt de har det. Føler seg utrygg? Gro deg litt norske baller, ditt nek!!!!!

Hanne
Hanne
Svar til  Hanne
5 år siden

Er bare oppgitt over nordiske menn, som denne SV politikeren. Det finnes så mange av dem. Sytekopper hele gjengen.

Andreas H
Andreas H
Svar til  Hanne
5 år siden

Finnes ekte menn i Norge også og de er med i Motstandsbevegelsen. Denne karen her er en gutt unge som ikke har vokst opp, bare masse tårer og synd på han hele tiden.

Hanne
Hanne
Svar til  Andreas H
5 år siden

Klart det finnes ekte menn og vet at de finnes i motstandsbevgelsen. 😉

Håkon
Håkon
5 år siden

Hva har Øvstegård og Mike Tyson til felles?

Begge har fått bank i ringen.

Jan-C. Pedersen
Jan-C. Pedersen
5 år siden

Skjerp deg Freddy Øvstegård! Det er ikke Motstandsbevegelsen som gjør Sarpsborgs gater utrygge!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
5 år siden

Hvem bryr seg om hva en aids infisert faggot måtte mene om noe som helst?

Tom
Tom
5 år siden

han burde være mer redd for rektal-prolaps haha