Hjem Nyheter Norge Føler seg utrygg i Sarpsborg – på grunn av Motstandsbevegelsen

Føler seg utrygg i Sarpsborg – på grunn av Motstandsbevegelsen

14
DEL

LØGNPROPAGANDA En homoseksuell SV-politiker føler seg utrygg i Sarpsborg, etter aktivister fra Motstandsbevegelsen aksjonerte på valgdagen. De vil jo knuse homofile, hevder han.

Det er den homoseksuelle og PR-kåte SV-politikeren Freddy Øvstegård som hevder han nå føler seg utrygg i Sarpsborg. Dette fordi Motstandsbevegelsen aksjonerte utenfor rådhuset på valgdagen. Uttalelsene kommer han med i en propaganda-artikkel publisert i Sarpsborg Arbeiderblad.

Ytringsfrihetshateren Øvstegård har tidligere vært omtalt på Frihetskamp, da han forsøkte å få aktivister fra Motstandsbevegelsen bortvist fra Halden sentrum i sammenheng med offentlig flyvebladsutdeling. Øvstegård fremsatte da en rekke grove løgner om organisasjonen og hendelsesforløpet i en artikkel publisert i Halden Arbeiderblad.

Heller ikke denne gangen skyr han løgn som virkemiddel og hevder blant annet at Motstandsbevegelsen bruker «vold som virkemiddel» og at parolen for demonstrasjonen i Kristiansand og sommerens kampanje, «Knus homolobbyen!», skal tolkes bokstavelig.

– Dette er veldig skummelt, og noe vi i Sosialistisk Venstreparti tar avstand fra. Nordfront er organiserte nynazister som ikke er redde for å bruke vold som et virkemiddel. Jeg er homofil og homofile er en av gruppene som disse skal knuse. Jeg vet ikke om jeg kan føle meg trygg i Sarpsborg. På sin egen hjemmeside har de utpekt og navngitt meg som folkeforræder, uttaler han til avisen.

Den intolerante ytringsfrihetshateren oppfordrer til slutt politiet til å gjøre mer for å motarbeide lovlige politiske organisasjoner. Han mener også politikere burde bevilge mer penger til et slikt grunnlovsstridig arbeide.

Kilde:
Nazistgruppen Nordfront demonstrerte ved rådhuset

14
Delta i debatten

avatar
8 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
TomJudasGarSvikerJan-C. PedersenHåkonAndreas H Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
NordenSkjold
NordenSkjold

Tror faktisk folk flest begynner bli ganske lei av denne stadige feministhomse-sytinga overalt i samfunnet. Har en teori og dette er kun en teori, men; Noe sier meg at Ærlige statistikker (om dem ble offentlig gjort) ville vist at homofile er mer manipulative/løgnaktige enn heterofile på regulær basis. Det er nemlig flere faktorer som bekrefter nettopp det. Jeg vet at dette ikke er politisk korrekt å si rett ut og det ville nok skapt en underholdende drittstorm om jeg sa dette direkte i et intervju med Tv2 f.eks, men Alle vet at juging er et utskudd i fra svakhet og… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen

Enda en tosk som har misforstått parolen.

Norrøn
Norrøn

Tror ikke han har misforstått parolen, men han lyver bevisst og gåter ut i avisene i et desperat forsøk på å høste sympatier til sin side og hat mot vår side. Men han mislyktes totalt. Folk med vett i skolten går ikke på manipulative løgner.

Norrøn
Norrøn

Rettelse: han mislykkes ikke totalt, fordi man får tross alt andre kveg til å falle for hans gråtkvalte «frierier» i avisen.

NordenSkjold
NordenSkjold

Nettopp ..

Johan G
Johan G

Noen som begynner å få deres krokodilletårer langt opp i halsen?
Deres strategi er å hele tiden kle seg i offer-rollen, virke sårbare, støtt og redde. Dette samtidig med at de aktivt forsøker å fremstille den politiske opposisjon som et monster. Slik forsøker de å høste sympati og medlidenhet, og således gjennomslag for deres angrep på ytringsfrihet og norskfiendtlige politikk.

Latterlig og kvalmende!

Hanne
Hanne

Er så lei av mediakåte liksom politikere, som setter seg selv i en offerstilling pga oss i den Nordiske Motstandsbevegelsen. De syter, ynker seg over hvor grusomt de har det. Føler seg utrygg? Gro deg litt norske baller, ditt nek!!!!!

Hanne
Hanne

Er bare oppgitt over nordiske menn, som denne SV politikeren. Det finnes så mange av dem. Sytekopper hele gjengen.

Andreas H
Andreas H

Finnes ekte menn i Norge også og de er med i Motstandsbevegelsen. Denne karen her er en gutt unge som ikke har vokst opp, bare masse tårer og synd på han hele tiden.

Hanne
Hanne

Klart det finnes ekte menn og vet at de finnes i motstandsbevgelsen. 😉

Håkon
Håkon

Hva har Øvstegård og Mike Tyson til felles?

Begge har fått bank i ringen.

Jan-C. Pedersen
Jan-C. Pedersen

Skjerp deg Freddy Øvstegård! Det er ikke Motstandsbevegelsen som gjør Sarpsborgs gater utrygge!

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Hvem bryr seg om hva en aids infisert faggot måtte mene om noe som helst?

Tom
Tom

han burde være mer redd for rektal-prolaps haha