Hjem Nyheter Norden Folkefiendtlig journalist forsøker seg på «nazist»-rekord

Folkefiendtlig journalist forsøker seg på «nazist»-rekord

1

SVERIGE I en hetsreportasje der lokalpolitikere for Sverigedemokraterna henges ut bruker Expressen-journalisten David Baas ordet «nazist» nesten 60 ganger.

David Baas. Foto: Nordfront.se.
David Baas. Foto: Nordfront.se.

Den svenske avisen Expressen publiserte nylig en hetsreportasje hvor den folkefiendtlige journalisten David Baas reiser rundt og trakasserer lokale valgkandidater for Svergedemokraterna i deres hjem, for deretter å henge dem ut for sitt tidligere nasjonalsosialistiske engasjement på 1990- og 2000-tallet.

Den rabiate Expressen-journalisten, som for 3 år siden drev en tidligere styreleder i Sverigedemokraterna til selvmord, forsøker i reportasjen å ydmyke lokalpolitikerne ved å presse dem til å ta avstand fra sin politiske fortid, samtidig som han henger dem ut som «nazister», med håp om å få dem utestengt fra Sverigedemokraterna.

I et absurd forsøk på å få rekord i bruk av ordet «nazist» bruker Baas skjellsordet hele 36 ganger i artikkelteksten på 1 326 ord. Sammenlagt fremkommer ordet 46 ganger i artikkelen – om man inkluderer bildebeskrivelser og infoboksen. Skjellsordet dukker dessuten opp ytterligere 13 ganger i et filmklipp på snaue 3 minutter som også er en del av hetskampanjen.

Ifølge Expressen ble artikkelen skrevet i samarbeid med den folkefiendtlige etterretningstjenesten Expo, som har et gigantisk register over systemkritikere i Sverige. Expo skriver etter publiseringen at flertallet av de uthengte politikerne har måtte avgå fra sine verv, noe som blir bekreftet av partilederen for Sverigedemokraterna Jimmie Åkesson.

Se filmen fra hetsreportasjen nedenfor:

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
This Goyim Know! Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
This Goyim Know!
This Goyim Know!

Slik går det når man forsøker å tenke «taktikk», da setter man seg selv i forsvarsposisjon hvor man hele tiden må forsøke å unnvike å være NS, og istedet ender opp med å ligne en folkeforræder.

Vær istedet ærlig, rak i ryggen og rett på offensiven.