Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Folkeforræder ble hengt utenfor Danmarks parlament

Folkeforræder ble hengt utenfor Danmarks parlament

7

DANMARK Autonome nasjonalsosialister har hengt en folkeforræder på Christiansborg, utenfor Danmarks parlament: Tiden har kommet for at folkeforræderne på Christiansborg begynner å overveie konsekvensene av sitt svik og vanstyre av Danmark.

Vår danske søsterside Nordfront.dk har mottatt en e-post fra en gruppe som kaller seg Autonome nasjonalsosialister, som inneholdt en beskrivelse og bilder av gruppens aktivitet ved Christiansborg i forkant av Folketingets (Danmarks parlament, red. anm.) åpning.

Gruppen forteller at de natt til Folketingets åpning hengte en folkeforræder på trappen opp til Christiansborg.

I e-posten står det blant annet:

Danmark ledes i dag av karrierepolitikere, noe de fleste er klar over. Men foruten å være karrierepolitikere er de marionetter som spiller et teaterstykke foran øynene på folket som de forråder.

Folket kan år etter år, og valgperiode etter valgperiode, se skiftende politiske dukker oppføre et skuespill for å narre folket til å tro at den virkelige makten skifter fra blokk til blokk, parti til parti – men den overordnede linjen for dansk politikk forblir alltid den samme.

De virkelige makthaverne regjerer både Danmark og folket fra et overstatlig sjikt og består av globalister, bankfolk, militærfolk, mediemoguler og forretningsfolk fra multinasjonale bedrifter. Folket lever under et plutokratisk styre som utgir seg for å være et demokrati; et oligarki som kun gavner de få meget rike globalistene, som en gang i året samles til hemmelige møter i Bilderberg-gruppen.

Tiden er kommet for at folkeforræderne på Christiansborg begynner å overveie konsekvensene av sitt svik og vanstyre av Danmark.

Den hengte folkeforræderen er symbolisert av en dukke med løkke rundt halsen og et skilt med teksten «folkeforræder».

Gruppen Autonome nasjonalsosialister henviser dessuten i e-posten til en dokumentar på Youtube om den omtalte Bilderberg-gruppen.

Se dokumentaren nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
2 år siden

Det er ikke noe problem å skjønne at folk begynner å få nok av de såkalte folkevalgte som faktisk ifølge grunnloven i den opprinnelige form er landsforrædere. Ikke bare det men måten de driver på mot den etniske befolkningen med stadig nye lovverk er noe som ikke skal aksepteres på noen som helst måte, det skal bekjempes.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Det politikerne idag holder på med er det største svik mot sitt folk som noen gang er gjort i hele menneskets historie. Det er en grad av høyforræderi som aldri før er sett maken til. Å medvirke i det pågående folkemord på eget folk, de fortjener det verste som måtte ramme dem.

Grim
2 år siden

Når folk ikke en gang våger å se sannheten i øynene, så spirer det noe som er ensbetydende med forintelsen

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Meget nice,

Steinar
Steinar
2 år siden

Når masseinnvandringen blir stoppet og rasefremmede blir returnert til sine hjemland, så kan vel folkeforrædere sendes med dem som prostituerte tjenere. Vinn for oss, og sikkert eksotisk og spennende for folkeforrædere.

Roar
Roar
2 år siden

Så overskriften og tenkte ..»tja, vel fortjent». Men så var det bare en dukke gitt.

Anders Jonsson
Anders Jonsson
2 år siden

Great danish comrades. That Is The correct punishment to The traitors to our people.