Hjem Nasjonal kamp Folkeforrædere i sjokk – ny frihetsfane i Lillehammer

Folkeforrædere i sjokk – ny frihetsfane i Lillehammer

LILLEHAMMER Motstandsbevegelsens fane ble sporenstreks tatt ned, etter aktivister hadde heist den i Olympiaparken i Lillehammer. Til folkeforrædernes store forskrekkelse var dog fanen på plass igjen på langfredag.

Fotomontasje av skjermdumper fra Gudbrandsdølen dagningen.

Det var på tirsdag kveld denne uken at aktivister fra Rede 1 gjennomførte en propaganda-offensiv i Lillehammer, som reaksjon på at det ble arrangert en manifestasjon mot Motstandsbevegelsen i sentrale Lillehammer. I tillegg til å sette opp plakater og klistremerker i gågaten, ble et stort banner satt opp over E6 og Motstandsbevegelsens fane heist i Olympiaparken.

LES OGSÅ: Motstandsbevegelsen gir folkeforræderne svar på tiltale!

Saken ble slått stort opp av den lokale løgnpressen som også forsøkte å koble Motstandsbevegelsen opp mot noen mystiske hakekors, som ukjente personer hadde skriblet på en benk. En lokalpolitiker gikk også så langt som å ta til orde for å endre politivedtektene for å hindre Motstandsbevegelsen i å gjennomføre offentlige aktiviteter i byen.

LES OGSÅ: Vil endre politivedtektene for å stanse Motstandsbevegelsen

Det skulle dog ikke gå mange dagene før folkeforræderne ble rammet av et nytt sjokk. Til deres store forskrekkelse hadde nemlig Motstandsbevegelsens fane på ny blitt heist i Olympiaparken.

Den lokale løgnpressen, Gudbrandsdølen dagningen, opplyser i en artikkel at fanen ble fjernet av politiet etter tips fra publikum.