Hjem Nasjonal kamp Folkeforrædere og “flyktninger” opprørt over klistremerker

Folkeforrædere og “flyktninger” opprørt over klistremerker

MOTSTANDSBEVEGELSEN Folkeforrædere i Horten er opprørt over at “rasistiske” klistremerker har blitt satt opp i byen. Innvandrere har sagt de ikke lenger føler seg like velkommen, forteller Tonje Folkestad fra Refugees Welcome to Vestfold.

frontbilde
TIL VENSTRE: Opprørt kvinne som ikke nødvendigvis bærer likhet med Tonje Folkestad. TIL HØYRE: Bilde fra aksjonen i Horten.

NRK Vestfold publiserte fredag morgen en artikkel med overskriften “Klistremerker provoserer” som omhandler propaganda hengt opp av Motstandsbevegelsens aktivister i Horten sentrum.

Les også: Aktivisme i Horten sentrum

I artikkelen har NRK intervjuet blant annet folkeforræderen Tonje Folkestad fra Refugees Welcome to Vestfold. Folkestad forteller hun først trodde det var likesinnede som hadde hengt opp “Refugees Welcome”-klistremerker, men at hun raskt innså at budskapet var noe ganske annet og ble opprørt.

– Det er trist, jeg kan ikke skjønne at noen kan henge opp sånt. Ingen flykter hit bare for moro skyld, forteller hun til NRK.

R1-040716-aktivisme-horten_sentrum-03
Bilde fra aksjonen i Horten.

Folkestad anser at klistremerkene er forkastelige, og synes det er overraskende at de blir hengt opp med tanke på at Horten har “tatt imot flyktninger med åpne armer”. Hun reagerer også på at klistremerkene er satt på områder hvor “flyktninger” kan legge merke til dem.

– Det er et bevisst valg at de er der de er. Det pleier å være en del flyktninger på biblioteket som skal bruke internett eller være med på språkkafé for å lære seg norsk, uttaler hun til NRK.

Ifølge Folkestad så har flere flyktninger hun har pratet med uttalt at de etter å ha sett klistremerkene ikke lenger føler seg like velkommen i Horten.

– Utrolig dumt gjort

Også ordføreren i Horten, Are Karlsen, er negativt innstilt til klistremerkene. For å vise hvor negativt innstilt han er, fjerner han på egenhånd et klistremerke fra en lyktestolpe og poserer foran kamera. Han synes det hele er dumt, utrolig dumt.

– Det er utrolig dumt at folk henger opp slike ting, sier ordføreren i Horten til NRK.

Haakon Forwald-1
Haakon Forwald

– Masseinnvandringen er fryktelig destruktiv for det nordiske folket

Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, ble også kontaktet av NRK. På spørsmål om hvorfor klistremerkene hadde blitt hengt opp, svarte Forwald at det naturligvis var for å spre budskapet til organisasjonen.

– Budskapet er at masseinnvandringen er fryktelig destruktiv for det norske og det nordiske folket, uttalte Forwald til NRK, og påpekte at den på sikt vil føre til at den nordiske rasen vil bli utryddet og på kort sikt medfører en rekke problemer som blant annet økt kriminalitet osv.

På spørsmål om han hadde forståelse for at folk kunne reagere, uttalte han at organisasjonen mottar svært mye ros og støtte fra mennesker som sympatiserer med Motstandsbevegelsens kamp, men at det også av og til forekommer at meningsmotstandere uttrykker sin misnøye.

NB! Enkelte av utsagnene til Haakon Forwald ble ikke tatt med i NRKs artikkel.

Besøk Frihetskamps propaganda-side, og opprør dine lokale folkeforrædere. Last ned, skriv ut, heng opp og send rapport HIT.

Kilde:
Klistremerker provoserer