Hjem Nyheter Norge Folkeforrædere organiserer «felles front mot nazisme» i Moss

Folkeforrædere organiserer «felles front mot nazisme» i Moss

6

MOSS Folkeforrædere i Moss har organisert seg i hva de omtaler som en «felles front mot nazisme». Dette for å motarbeide og sabotere for Den nordiske motstandsbevegelsen.

Folkeforrædere, i form av representanter fra fagbevegelsen, frivillige organisasjoner og privatpersoner, arrangerte torsdag i forrige uke et møte for å diskutere hvordan de kunne motarbeide Den nordiske motstandsbevegelsen.

Bakgrunnen for møtet skal ha vært Motstandsbevegelsens offentlige aktivitet i Moss tidligere i sommer, samt en rekke propaganda-aksjoner som har funnet sted i byen.

Bilde fra sommerens offentlige aktivitet i Moss.

Kommunisten Erik Tveiten fra partiet Rødt, som tidligere har tatt til orde for å forby Motstandsbevegelsen i Moss(!), var naturligvis tilstede. Til Moss Dagblad erkjenner han nå at det ikke er mulig å forby organisasjoner lokalt, ettersom det tross alt er ytringsfrihet i landet.

– De har ytringsfrihet og det er vanskelig å nekte dem å ha stand. Vi kan ikke nekte dem å komme hit, men vi kan i det minste gjøre det klart at de ikke er velkomne her.

Bilde fra en nylig publisert kamprapport fra Moss.

Grupperingen forteller de har dannet et interimstyre, men at det ikke er sikkert om det blir en egen organisasjon eller en slags «løs gruppering».

Tveiten forteller at deres primære virksomhet vil bestå av å motdemonstrere, dersom Motstandsbevegelsen kommer til byen, samt i å sabotere organisasjonens propaganda. Dette ettersom Moss er en «inkluderende» by.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
2 år siden

Sålenge de bare selv bruker sine stemmer til å demonstrere, så fyr løs strupene, vær så god. Men om de, som venstresiden er så godt kjent for, begynner å gå til fysisk angrep, forsøker å rive propaganda ut av handa, eller kreve forbud, da har man gått for langt.

Roar
Roar
Svar til  Roar
2 år siden

Ellers burde de satt seg inn i hva de faktisk protesterer mot, og ikke bare braute løs mot sine egne ville oppfatninger. Når de da først har lært, uhm ja, bør de også kunne være såpass ærlige at de beskriver nasjonalsosialismen slik den er, og ikke bare dikter opp ville løgner.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Roar
2 år siden

Du kan nok banne på at #ErvinKohn kommer til å sende sine sykeste voldsbøller, #SimenSeipæjærvi, ned til Moss. ’’Politiet’’ i Norge har dessuten en lei vane med å se igjennom fingrene med voldsutøvelse fra kulturmarxister mot fredsæle nordiske borgere.

Richard
Svar til  Roar
2 år siden

Det er for øvrig helt stereotypisk av de røde å lyve, trakassere og gjøre det dem kan for å forby meningsmotstand. Ser man igjennom det siste året så har den autonome venstresiden trappet opp sine fysiske angrep mot nasjonalt sinnet folk. Vi har angrep utenfor bopel i Fredrikstad, angrep mot en offentlig flyveblad utdeling i Moss, angrep under markering på arendaluka, angrep mot torvmøte i Trondheim og nå nylig angrep på Tøyen som fikk bra publisitet på resett sine sider. En liten anerkjennelse til politiet er at dem har både arrestert og bortvist medlemmer av voldsvenstre i hyppigere grad en… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det er vel bare et tidsspørsmål før informasjon og aktiviteter fra DNMB blir kriminalisert som «hatkriminalitet», fordi den bl.a. retter seg mot LHBTP-lobbyens moralnedbrytende virksomhet, og venstresidens forskrudde verdensbilde. I sekkebegrepet «hat» kan omtrent alt som kulturmarxistene misliker bli plassert, om de bare vrir og vender på det.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Gå med, så tar vi makten før det går så langt ?