Hjem Nyheter Norge Folkeforrædere vedtok å motarbeide Motstandsbevegelsen

Folkeforrædere vedtok å motarbeide Motstandsbevegelsen

6

1984 Det rødgrønne flertallet i formannskapet Fredrikstad har vedtatt å gjøre alt i sin makt for å forhindre at Motstandsbevegelsen får demonstrere i byen.

Det var på torsdag at et såkalt innbyggerinitiativ ble behandlet av formannskapet i Fredrikstad kommune. Forslaget, som var fremmet av tre kommunister i partiet Rødt, gikk ut på at Den nordiske motstandsbevegelsen skulle motarbeides med alle tilgjengelige midler og at man med «alle midler» skulle forhindre organisasjonen fra å gjennomføre offentlige aktiviteter eller demonstrasjoner i kommunen.

Forslaget ble hyllet av forræderpolitikere fra partier som Sosialistisk Venstreparti, Arbeiderpartiet og Senterpartiet, men ble kritisert av representanter fra blant annet Høyre og Venstre, samt ytringsfrihetseksperter som Anine Kierulf.

– Vi kan ikke forby noen vår grunnlovsfestede rett til å ytre meninger, eller retten til å organisere seg, uttalte Trond Svandahl fra Venstre.

Ordfører Jon-Ivar Nygård (AP) var naturligvis lyrisk over forslaget, som offisielt ble klubbet gjennom på torsdag av det rødgrønne flertallet i formannskapet. Han gjentok også at han vil at man på nasjonalt nivå skal forby Motstandsbevegelsen.

– Vi vil med alle virkemidler innenfor rammen av norsk lov stanse DNM fra å utøve aktivitet i byen vår. Vi vil samtidig be lovgiverne om en innstramming i loven slik at DNM blir forbudt i Norge, uttalte ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap).

Med tanke på at retten til å demonstrere er grunnlovsfestet i Norge, og at forhåndssensur er forbudt, skal det bli interessant å se hvordan vedtaket kommer til å fungere i praksis. Med største sannsynlighet vil det praktiseres gjennom sabotasje som gruppeleder Bjørnar Laabak, fra sionistpartiet Fremskrittspartiet, tok til orde for:

– Kommunen kan jo for eksempel bruke veldig lang tid på å behandle en søknad. Stille spørsmål tilbake, slik at de må fortelle hvordan de skal opptre. Da går dagene fort.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
4 år siden

Jøss, tror han har sett for mye på gudfaren. Han vil altså «gjøre alt i sin makt», det vil si han innrømmer å ville utføre maktmisbruk for å forhindre meningsmotstandere å ytre seg.
Venstresiden viser sitt sanne jeg, også i nåtid.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

I Fredrikstad ska du inte få lov att tänka och tala fritt.
I Fredrikstad ska du shoppa, supa, knarka, slåss, betala bompenger och i övrigt hålla käft om Ap och deras lakejer får det som de vill.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

I Norge kan du arrangere prides med homopropaganda i by og på landet, og støtte moralnedbrytende oppfatninger og organisasjoner, gjerne med statlig støtte, men når nasjonalsinnede mennesker ytrer seg, i tråd med Grunnloven, fråder «venstresiden» om munnen og roper «shut them down». Og deres oppdragsgivere? (((The usual suspects))).

Roar
Roar
4 år siden

AP-mannen er ikke skikket til å være ordfører!

Tord
Tord
4 år siden

Før andre verdenskrig planla AP væpnet revolusjon sammen med sine bolsjevik-venner i Sovjet. Vidkun advarte mot AP og deres planer, og fikk igangsatt en kommisjon på stortinget som undersøkte de bevis Vidkun fremla. Kommisjonen kom frem til at Vidkun hadde rett, AP hadde en fiendtlig agenda. Den fiendtlige agenda ble dog «glemt» av de øvrige partier, som istedet tok parti med globalistene i England og bolsjevikene i Sovjet. Disse planla å okkupere Norge allerede 8.april, for således ha en strategisk fordel ovenfor anti-globalistene i Tyskland. Det norske folk ønsket å forbeholde seg nøytral, men de øvrige partier i Norge lot… Les mer »

Bjørnar Røyset - Folkebevegelsen Mot Innvandring
Bjørnar Røyset - Folkebevegelsen Mot Innvandring
4 år siden

Grunnloven og Menneskerettene står over et slikt «forbud», uansett.