Hjem Nyheter Norge Folkeforræderpakk arrangerer “antirasistisk aksjonsdag”

Folkeforræderpakk arrangerer “antirasistisk aksjonsdag”

FOLKEFORRÆDERI Flere partier vil til helgen arrangere en såkalt antirasistisk aksjonsdag. Dette som en reaksjon på blant annet Motstandsbevegelsens vekst og aktivitet.

Det er det folkefiendtlige kommunistpartiet Rødt som førstkommende lørdag arrangerer en såkalt antirasistisk aksjonsdag. På sine nettsider forklarer de bakgrunnen for arrangementet og refererer indirekte til Motstandsbevegelsen:

Over hele den vestlige verden er rasismen på frammarsj. Donald Trump bygger murer for å stenge flyktninger ute og vil nekte muslimer innreise til USA. I mange europeiske land stormer høyreekstreme partier fram på målingene. Her hjemme marsjerer nynazister igjen i gatene. Nå er det på tide å si høylytt nei til rasisme og fremmedhat.

Utifra hva som fremkommer på nettstedet til Rødt så vil aksjonsdagen i hovedsak bestå av utdeling av flyveblader og oppsetting av plakater. De tilbyr også ikke-medlemmer å delta, gjennom å bestille plakater og flyveblader fra partiet.

Sigve er aktiv kommunist, fremmer masseinnvandring og flerkultur – og tjener selv penger på masseinnvandring.

Sigve Torland fra Rødt Kristiansund skriver i en pressemelding at partiet er glad for at de kan følge opp kommunenes nylige erklæring av Kristiansund som en «antirasistisk sone», med handling og ikke bare ord. Torland forteller de også har invitert øvrige partier til å delta.

– Med bakgrunn i bystyrevedtaket om Kristiansund som erklært antirasistisk sone, inviterer vi alle de politiske partiene til å delta i aksjonsdagen for å sette handling bak ordene fra bystyrevedtaket.

I tillegg til å fremme masseinnvandring og flerkultur gjennom sitt politiske engasjement, tjener også Sigve penger på masseinnvandringen. Han jobber til daglig som avdelingsleder ved Senter for norskopplæring i Kristiansund.

Enn så lenge rapporteres det om at partier som Sosialistisk venstreparti, Miljøpartiet de grønne, Senterpartiet og Nordmørslista har meddelt at de vil delta på det folkefiendtlige arrangementet.

Frihetskamp har vært i kontakt med Haakon Forwald, sjef for Motstandsbevegelsen i Norge, for å få hans kommentar på det hele.

– Selve arrangementet er naturligvis avskyelig, men det er jo også et bevis på at vi har klart å provosere folkeforræderne og ikke minst at de ser på oss som en reell trussel og maktfaktor i Norge. Det er jo naturligvis positivt.

Forwald forteller videre at organisasjonen allerede har planer til helgen, men at planene nå vil utvides.

– I tradisjonen tro skal jo fødselsdagen til Adolf Hitler markeres på fredag, men med tanke på forræderpolitikernes aksjonsdag så tenker vi i Motstandsbevegelsen å kontre med å arrangere en «Nasjonalsosialistisk aksjonshelg», forteller Forwald og utdyper:

– Startskuddet blir markeringene på Hitlers fødselsdag og aktivitetene vil deretter fortsette både lørdag og søndag. Vi vil onsdag kveld publisere en artikkel på Frihetskamp hvor vi går ut med ytterligere informasjon og vil i tillegg gjøre propaganda tilgjengelig for nedlasting til alle som ønsker å delta.