Hjem Nyheter Norge Folkeforræderpakk arrangerer «antirasistisk aksjonsdag»

Folkeforræderpakk arrangerer «antirasistisk aksjonsdag»

11

FOLKEFORRÆDERI Flere partier vil til helgen arrangere en såkalt antirasistisk aksjonsdag. Dette som en reaksjon på blant annet Motstandsbevegelsens vekst og aktivitet.

Det er det folkefiendtlige kommunistpartiet Rødt som førstkommende lørdag arrangerer en såkalt antirasistisk aksjonsdag. På sine nettsider forklarer de bakgrunnen for arrangementet og refererer indirekte til Motstandsbevegelsen:

Over hele den vestlige verden er rasismen på frammarsj. Donald Trump bygger murer for å stenge flyktninger ute og vil nekte muslimer innreise til USA. I mange europeiske land stormer høyreekstreme partier fram på målingene. Her hjemme marsjerer nynazister igjen i gatene. Nå er det på tide å si høylytt nei til rasisme og fremmedhat.

Utifra hva som fremkommer på nettstedet til Rødt så vil aksjonsdagen i hovedsak bestå av utdeling av flyveblader og oppsetting av plakater. De tilbyr også ikke-medlemmer å delta, gjennom å bestille plakater og flyveblader fra partiet.

Sigve er aktiv kommunist, fremmer masseinnvandring og flerkultur – og tjener selv penger på masseinnvandring.

Sigve Torland fra Rødt Kristiansund skriver i en pressemelding at partiet er glad for at de kan følge opp kommunenes nylige erklæring av Kristiansund som en «antirasistisk sone», med handling og ikke bare ord. Torland forteller de også har invitert øvrige partier til å delta.

– Med bakgrunn i bystyrevedtaket om Kristiansund som erklært antirasistisk sone, inviterer vi alle de politiske partiene til å delta i aksjonsdagen for å sette handling bak ordene fra bystyrevedtaket.

I tillegg til å fremme masseinnvandring og flerkultur gjennom sitt politiske engasjement, tjener også Sigve penger på masseinnvandringen. Han jobber til daglig som avdelingsleder ved Senter for norskopplæring i Kristiansund.

Enn så lenge rapporteres det om at partier som Sosialistisk venstreparti, Miljøpartiet de grønne, Senterpartiet og Nordmørslista har meddelt at de vil delta på det folkefiendtlige arrangementet.

Frihetskamp har vært i kontakt med Haakon Forwald, sjef for Motstandsbevegelsen i Norge, for å få hans kommentar på det hele.

– Selve arrangementet er naturligvis avskyelig, men det er jo også et bevis på at vi har klart å provosere folkeforræderne og ikke minst at de ser på oss som en reell trussel og maktfaktor i Norge. Det er jo naturligvis positivt.

Forwald forteller videre at organisasjonen allerede har planer til helgen, men at planene nå vil utvides.

– I tradisjonen tro skal jo fødselsdagen til Adolf Hitler markeres på fredag, men med tanke på forræderpolitikernes aksjonsdag så tenker vi i Motstandsbevegelsen å kontre med å arrangere en «Nasjonalsosialistisk aksjonshelg», forteller Forwald og utdyper:

– Startskuddet blir markeringene på Hitlers fødselsdag og aktivitetene vil deretter fortsette både lørdag og søndag. Vi vil onsdag kveld publisere en artikkel på Frihetskamp hvor vi går ut med ytterligere informasjon og vil i tillegg gjøre propaganda tilgjengelig for nedlasting til alle som ønsker å delta.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
4 år siden

Jeg gikk inn på nettsiden til rødt for å lese nærmere om dette, og det var som jeg trodde. Illustrasjonen til «felleskap på tvers av grenser» inkluderer ikke etnisk-nordiske menn. Du har selvsagt en hvit kvinne som omfavner en rasefremmed i turban, siden dette er det de vil med masseinnvandringen. Håper å se omfattende aktivisme fra Motstandsbevegelsen som svar på den avskyelige propagandaen fra kommunistene. Disse historieløse, naive menneskene, og da refererer jeg til de etnisk nordiske, applauderer sitt eget folkemord. I historisk kontekst også folkemord på rasefremmede, siden kommunismen har krevd millioner av liv hver eneste plass den har… Les mer »

Martin
Martin
4 år siden

Å tjene penger på vårt folks undergang er utilgivelig! De får ikke lenger jobbe i fred med sin destruktive politikk og profittering på vårt folks undergang! Som Haakon Forwald sier, så er deres reaksjon et tegn på at vi er en maktfaktor som vokser seg sterkere, og de liker lite at vi opplyser om deres folkeforræderi.

Stefan
Stefan
4 år siden

De bør istedet kalle det hva det er, en kommunistisk aksjonsdag.

https://youtu.be/sb9SFenQopM

Vibecke
Vibecke
4 år siden

Syntes det var noe kjent med denne figuren, og jammen fant jeg han på YouTube 🙂 https://youtu.be/GrWwQZPZaMs

Muh
Muh
Svar til  Vibecke
4 år siden
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

«Godhetstyranniet» til disse hjernevaskede, kommunistinfiserte grupperingene kjenner ingen grenser. De er blinde for realitetene om uforlikeligheten mellom folkeslagene og verdien av å ta vare på og beskytte eget folk mot utvanning og raseblanding. Og de ønsker mer enn noe å fjerne ytringsfriheten for ekte nasjonalister ved å bruke skjellsord som rasisme og nazisme. Men det biter ikke som før, og stadig flere våkner til nasjonal bevissthet og kampvilje!

trackback
4 år siden

[…] med at nyheten ble omtalt her på Frihetskamp kunne sjef for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, meddele at […]

Nnn
Nnn
4 år siden

Det er dere som er forrederne som støtter mannen som beodret okkupasjonen av Norge, og gassingen av jødene.

Nordboer
Svar til  Nnn
4 år siden

På hvilken side er du – det ariske folket eller jødene? Det er nemlig umulig å være på begge sider samtidig.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Nnn
4 år siden

Takk for opplysningen, Herr Nnn. Jeg viste faktisk ikke at Haakon 7, som arbeidet febrilsk i kulissene for å gjøre Norge til et britisk protektorat ved å forberede det britiske okkupasjonsforsøket i 1940, hadde et indre ønske om å gasse jødene.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Nnn
4 år siden

NB: Vi støtter ikke nidingen Haakon 7. Se bare hvordan han flyktet med halen mellom beina da den britiske okkupasjonsplanen hans gikk i vasken og han forlot det brennende skipet som den rotta han var. Med de stjålne gullreservene levde han i luxus på folkets og krigsseilernes bekostning.