Hjem Artikler Folkelig motstand er et sunnhetstegn

Folkelig motstand er et sunnhetstegn

KRONIKK En film som hevder seg å ville dokumentere hvor «horribelt» det er å være åpent homoseksuell i Russland, har fått stor spredning i vestlig massemedia. Gjesteskribent kommenterer.

1233

I filmen som nylig ble publisert av Youtube-kanalen ChebRussia TV kan man se to unge menn vandre gjennom Moskvas gater og holde hender, og der-i-gjennom utgi seg for å være åpent homoseksuelle. Seansen er filmet med skjult kamera, og man kan bevitne hvordan paret mottar en rekke negative reaksjoner fra forbigående personer idet de spaserer gjennom Moskvas gater.

Mennene, 21-årige Artem Frantsuzov og 24-årige Jay Babenko, hevder de ble inspirert til å lage filmen etter at man i det «liberale og tolerante» USA nylig legaliserte såkalte samkjønnede ekteskap i samtlige stater. Avgjørelsen ble dog ikke tatt av det amerikanske folket, men av en i stor grad jødisk høyesterett. Les mer om det HER.

america-reaction-scotus-gay-marriage1.si_-460x259

I samtlige artikler jeg har kommet over fra vestlig politisk korrekt media brukes filmen som propaganda for å løfte frem USA som noe slags liberalt toleransens paradis, og for å demonisere Russland som den hatefulle intoleransens høyborg.

Anledningen til at man ønsker å demonisere Russland er flere, men som jeg nevnte i kronikken «Europas moralske forfall – en sammenligning», så er en bidragsgivende faktor Russlands statlige motstand mot de jødiske kulturmarxistiske idéstrømningene som i dag har så og si fritt spillerom i Europas «liberale demokratier». Jeg siterer fra samme artikkel:

Idéer og idealer som fullstendig går på akkord med individets, familiens, folkets og nasjonens interesser, og er i ferd med å totalt bryte ned Europa og de europeiske folkene.

Som eksempel på hvordan disse idéene kan manifestere seg, kan nevnes: En forherligelse av idéer som at masseinnvandring og flerkultur er noe positivt for nasjonen. Som at homoseksualitet er noe naturlig, og likestilt med heteroseksualitet. Som at homoseksuelles rett til å gifte seg og adoptere barn er noe som kjennetegner en «moderne» og «rettferdig» nasjon. Som at fri abort er positivt, og en kvinnelig «rettighet».

På samme måte som kulturmarxismen forherliger og promoterer det destruktive, det kultur-, tradisjons- og samfunnsoppløsende – forsøker den også å aktivt bekjempe og rive ned alt som er sunt, konstruktivt, naturlig og samfunnsoppbyggende.

Som eksempel på denne formen for statlig motstand, kan nevnes Russlands lov fra 2013 som forbyr all form for homoseksuell propaganda rettet mot barn. At man belønner og hedrer familier med mange barn og som sørger for den god oppfostring. Og senest, at regjeringspartiet Forent Russland lanserte nye flagg som propaganderer for kjernefamilien.

flag-2-460x229

Hva våre folkefiendtlige medier (og regimer) forsøker å skape inntrykket av gjennom å løfte frem den aktuelle videoen, er at motstanden mot det ovenfor nevnte, er noe unaturlig, og et direkte resultat av den russiske statens «hatefulle og intolerante» politikk.

Det er selvsagt sludder! Folkelig motstand mot den kulturmarxistiske åndsgiften er fullstendig normalt, eller burde i hvert fall være det. At den tar seg former som trakassering, mobbing og verbale og fysiske angrep, er beklagelig etter min mening, men allikevel forståelig. Jeg vil tippe at i visse tilfeller, så kan det dreie seg om rene «knee-jerk»-reaksjoner. Og ved andre så kan den enkle forklaringen være at enkeltindivider rett og slett blir måltavler for folkets vrede og avsky over homolobbyens totalitære fremferd i vår del av verden. At begeret rett og slett renner over.

Hva gjelder statlig motstand, så anser jeg at det burde være en selvfølge i enhver sunn og oppegående nasjon. Det handler jo om å verne om folket. Å insinuere at folkets motstand mot, i dette tilfelle homolobbyen, skulle være et resultat av statens tiltak – er fullstendig absurd. Det er vel heller slik at man i de nasjoner hvor kulturmarxistiske idéer vinner mark og får fotfeste, at man kan snakke om at mennesker er blitt hjernevasket. Ikke tvert om!

image5-460x221

For ytterligere illustrere dette, og hvor løgnaktige og hyklerske vestlig massemedia faktisk er, har jeg funnet frem en film fra et lignende eksperiment som det russiske, men utført i selve toleransens og liberalismens høyborg, amerikanske New York, i 2014.

Se den russiske filmen nedenfor:

Se den amerikanske filmen nedenfor: