Hjem Nyheter Norge Raseblanding og «fri seksualitet» i ny film fra folkefiendtlige RFSU

Raseblanding og «fri seksualitet» i ny film fra folkefiendtlige RFSU

7

FOLKEMORD Kulturmarxistiske RFSU har sluppet en ny reklamefilm for kondomer, fylt til randen med folkefiendtlig propaganda.

Det kulturmarxistiske Riksforbundet for seksuell opplysning (RFSU) har sluppet en ny kampanjefilm for kondomer. I tillegg til å propagere for såkalt fri seksualitet og en promiskuøs livsstil, gjør man naturligvis reklame for raseblanding.

Blondinen Josefine Frida Pettersen (22), som garantert er svært populær etter sin deltakelse i den folkefiendtlige ungdomsserien «Skam», er med og figurerer naturligvis i hete scener sammen med en innvandrer.

Presseansvarlig for RFSU Norge, Lize Berlioz, forteller til Dagbladet at hensikten med å bruke Pettersen, var å nå ut til de unge.

– Vi ønsket å nå de unge. Josefine har et bredt nedslagsfelt i befolkningen etter «Skam» og hun er en viktig rollemodell.

RFSUs målgruppe.

Folkefiendtlig virksomhet

Statsstøttede RFSU, som er en avlegger av det svenske Riksförbundet för sexuell upplysning, arbeider konsekvent med å spre samfunnsnedbrytende og folkefiendtlige gift i samfunnet i form av såkalt fri seksualitet og promiskuitet, samt normalisering og popularisering av homoseksualitet.

RFSU propagerer også for seksualisering av barn og har tidligere foreslått at barnehagebarn bør oppmuntres til å «leke sexleker og utforske sin egen seksualitet». RFSUs Anna Kosztovic har blant annet uttalt at alle barnehager burde ha «knullehytter» hvor barna kan «leke sexleker».

I RFSUs medlemsblad uttrykte hun sitt syn på hva som er normalt og akseptabelt:

Foreldre spør meg ofte hva som er normalt og om det finnes mange historier å fortelle. En utspilte seg i slutten av 60-tallet og handler om to syvåringer som konkurrerte i ishockeyspill.

Etter hver kamp måtte taperen suge på vinnerens penis. Gutten som vant oftest likte å vinne, mest fordi han ikke likte lukten av urin på kameratens penis. Noe annet problem enn det, fantes ikke.

Kampanjefilmen kan ses i sin helhet HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Josefine Frida Pettersen Burde vite bedre. Skam!

Helene
Helene
Svar til  Anonymsurfer
3 år siden

Hun er jo prostituert?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Sosialister og liberalere er FOR en hedonistisk livsstil, der individets behov kommer foran alt annet, inklusivt på det seksuelle området. Størst mulig frihet for flest mulig, og størst mulig aksept for det som i tidligere, mer restriktive og sunnere tider ble oppfattet som umoral og avvik. Det verste av dette er arbeidet for aksept av sodomi og raseblanding.

Helene
Helene
3 år siden

Hengeløkker plz.

Augiz
Augiz
Svar til  Helene
3 år siden

Hear, hear!

Sturmgewehr
Sturmgewehr
1 år siden

Uironisk det kvalmeste bildet jeg har sett. Bra de bruker kondom.

Sist endret 1 år siden av Sturmgewehr