Hjem Nasjonal kamp Folket våkner – systemet skjelver!

Folket våkner – systemet skjelver!

KOMMENTAR Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Simon Lindberg, kommenterer i denne artikkelen systemets redsel for en nasjonal vekkelse og Motstandsbevegelsens vekst.

revolt

Vi har de seneste to ukene kunnet beskue grove overgrep mot opposisjonen fra det styrende systemet. Flere ulike hendelser over hele Norden viser at etablissementet frykter en nasjonal vekkelse, og at Den nordiske motstandsbevegelsen vokser.

Systemet står forent, politiet spenner musklene, politikere prater fiendtlig mot både ytringsfriheten og folket, media slår på stortrommen og de røde skriker seg hese mot alle som uttaler seg negativt om deres elskede system. De deler alle samme redsel, for sitt eget folk, og de har alle samme mål om å knuse den folkelige opposisjonen og utrydde all motstand mot det rådende systemet.

Gotland_5

I Sverige har vi hele situasjonen omkring #GotlandGate å se på. Bakgrunnen og utviklingen så langt, kjenner nok de fleste til, men raskt oppsummert så handler det altså om at en kvinne i rullestol ble gruppevoldtatt i flere timer av en gruppe innvandrere på Gotland den første helgen i oktober. Politiet pågrep mistenkte personer, som senere ble løslatt på absurd grunnlag.

En handlekraftig aktivist fra Motstandsbevegelsen oppsøkte og konfronterte de mistenkte voldtektsmennene med kamera. Et hundretall lokalbeboere gikk ut og demonstrerte til støtte for den voldtatte kvinnen. Flere uttrykte sin misnøye med fremmedinvasjonen via sosiale medier. En stein ble kastet inn i et vindu på et asylmottak og et plastbånd ble knyttet rundt speilet til en aktors bil.

https://www.youtube.com/watch?v=v-drCu5eI4c

Disse fullt forståelige reaksjonene påstås av systemet å være uakseptable overgrep på demokratiet og ble møtt med massiv politiinnsats for å «møte eventuelle meningsytringer», altså for å stilne de som ikke elsker at fremmede invaderer vår nasjon og voldtar Nordens kvinner. Hatske uttalelser i media i forsøk på å hjernevaske folket, som å påstå at problemet handler ikke om innvandrere, men om menn rent allment. Merkelige sammentreff som innstilte ferjer til Gotland, internettkabler som ryker og dataangrep mot fora på internett. På toppen av det hele ble det arrangert en «antirasistisk» manifestasjon av Vänsterpartiet og Feministiskt initiativ. Etablissementet forent, mot folket.

Det er ikke bare i Sverige at etablissementet handler mer åpent og desperat. Fredag kunne vi lese om hvordan den norsk-russiske nasjonalisten Yan Petrovskiy skulle utvises, ikke bare fra Norge, men fra hele Europa, da han anses være en trussel mot rikets sikkerhet.

Vi har også tilfellet med Tommy Nyberg, sjef for Rede 1, osm ble truet av PST med å bli kastet ut av landet dersom han ikke avsluttet sitt nasjonalsosialistiske engasjement.

Les også: PST truet med trakassering og utvisning fra landet

Både Petrovskiy og Nyberg er ustraffede og ingen av dem er mistenkte for noe kriminelt. Ikke annet enn å ha meninger og holdninger som går imot systemets, og at de gjennom sin politiske kamp får flere mennesker til å våkne opp og tilslutte seg kampen.

I Finland har det helt siden aksjonen i Helsinki, hvor den spyttende og aggressive systemforsvareren Jimi Joonas Karttunen døde en uke etter han hadde blitt slått i bakken i selvforsvar av en av Motstandsbevegelsens aktivister, vært hetset som aldri før mot den nasjonale motstanden.

https://www.youtube.com/watch?v=GYjFRztDN54

Også i Finland har sikkerhetspolitiet trakassert nasjonale og dessuten har en stor debatt oppstått hvor man prater om å forby «rasistiske» organisasjoner. Et opprop har blitt signert av mange politikere hvor man ønsker å gi lange fengselsstraffer til de som rekrutterer mennesker til «rasistiske organisasjoner», samt til de som donerer penger eller leier ut lokale til slike.

Les også: Kamerat fengslet i Helsinki 

Over hele Norden markerer altså nå et forent etablissement at de ikke er særlig fornøyde over folkets begynnende oppvåkning og Motstandsbevegelsens vekst. Er det merkelig at systemet reagerer slik det gjør? Nei, for jo hardere vanlige mennesker blir rammet i sin hverdag, jo flere voldtekter, gjengkriger, eldreran og «no go»-soner, desto viktigere blir det for det rådende systemet å fremstille nasjonalsosialismen som en utenkelig erstatning for det liberale demokratiet.

Vi i Den nordiske motstandsbevegelsen forstår at det er slik det forholder seg, og blir derfor ikke tatt på sengen når systemet rykker ut for å vise folket i både ord og handling at de selv er fantastiske og Motstandsbevegelsen er dårlige. Etablissementet går altså til totalt angrep, ikke forsvarbart etisk, men ganske forståelig rent rasjonelt.

Folket holder nemlig på å våkne og det er ikke så mye som kreves for at gløden som ligger der og ulmer blir til en fullskala skogbrann. De er livredde ettersom de vet samme sak som jeg vet, at når folket vel våkner så vil det ha en snøball-effekt uten like, og det vil deretter kun gå framover for oss. Vi er nemlig representanter for en sunn politikk som lett kan erstatte og overgå deres når det kommer til å skape et trygt, fritt og velfungerende samfunn.

Klikk på bildet for å forstørre.
Klikk på bildet for å forstørre.

De har så klart visst dette hele tiden og har i ulikt omfang forsøkt å motarbeide oss, men det er tydelig at de nå legger inn betydelig større ressurser. Først nå begynner det å bli viktigere for etablissementet å slå mot oss enn å beholde sin maske. Først nå er de ikke lenger så nøye med at de må spille sin rolle som den gode kraften, men er beredt på hardere tak selv om det innebærer at de tidvis viser sitt sanne ansikt. Sanne mine ord når jeg sier at dette kommer til å bli mye verre.

Dette kommer vi til å tjene på, selv om det vi føles tøft mens det pågår. Et etablissement som frykter sitt eget folk er nemlig et bevis på et korrupt system som tydelig har passert «best før»-dato, og for lenge siden burde ha blitt erstattet. Flere mennesker vil også se dette og systemet kommer i takt med det å slå tilbake enda hardere. Men jo hardere det slår, desto mer vil systemets maske gå i oppløsning.

Etablissementet kan ikke stoppe denne utviklingen, de kan kun utsette tidspunktet for når skogbrannen for fullt bryter ut. Vi blir stadig flere, stadig sterkere, stadig mer høylydte. Snart når ilden inn i titusener av vårt slumrende folks hjerter, og da spiller det ingen rolle hva det livredde etablissementet setter inn mot oss – for da gjenerobrer vi Norden!