Hjem Nyheter Folkeutbyttet: En konspirasjonsteori eller internasjonal politikk?

Folkeutbyttet: En konspirasjonsteori eller internasjonal politikk?

2

RED ICE TV Er utskiftningen av europeere med stemmekveg fra den tredje verden en farlig konspirasjonsteori eller internasjonal politikk orkestrert av globalister?

I et intervju med Henrik Palmgren fra Red Ice TV diskuterer den politiske kommentatoren Write Winger sin siste artikkel: A Murderer’s Conspiracy Theory or International Policy? I første del av intervjuet diskuterer de to blant annet hvordan den politiske eliten forsøker å begrense muligheten til å diskutere demografi, masseinnvandring og fødselsrater i kjølvannet av Brenton Tarrants angrep på Al Noor-moskeen i Christchurch, New Zealand.

Red Ice TV er en alternativ TV- og radiokanal som dekker politiske og sosiale saker fra et pro-europeisk perspektiv.

Les også:
Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen?
Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
3 år siden

Hendelsen i New Zealand var en psykologisk operasjon konstruert for å SE UT som et terrorangrep med den utpekte «gjerningsmannen».

Å stadig vekk referere til hendelsen ut i fra dette faktsk var en reell skyteepisode der folk døde osv. er å bidra til å spre desinformasjon. Dette gjelder også i andre tilsvarende operasjoner i USA, europa, Russland osv.

trackback
1 år siden

[…] Les også: Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen? Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk» Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord? Folkeutbyttet: En konspirasjonsteori eller internasjonal politikk? […]