Hjem Nyheter Europa Folkeutbyttet i Storbritannia

Folkeutbyttet i Storbritannia

4

Folkeutbyttet Det britiske folk blir utsatt for et folkeutbytte ledet av EU og egne britiske myndigheter, strengt bevoktet og avskjermet fra offentligheten.

Havnen i Dover: Bak avskjerminger pågår et folkeutbytte av det britiske folk. Kilde: Britain First

Myndighetene i Storbritannia har satt opp høye avskjerminger av stål langs havnen i Dover, for å hindre at det britiske folk skal se invasjonen av deres eget land:

Britiske borgere som tar seg opp i høyden for å kunne filme over avskjermingene, blir arrestert:

Kilde: VK /Paul Golding

Mannen som klatret opp for å filme klippet nedenfor ble arrestert i ettertid da han var kommet tilbake på motellrommet sitt. Det som pågår bak disse avskjermingene, og bak ryggen på det britiske folk, får man se i opptaket:

Paul Golding, lederen av den nasjonale britiske folkebevegelsen og partiet Britain First, intervjuer en av sine aktivister som nylig hadde blitt arrestert for å avdekke folkeutbyttet:

Britain First har tidligere belyst at britiske hoteller fylles opp av afrikanske og arabiske migranter som den britiske kystvakten (Border Patrol) skiper inn til blant annet havnen i Dover. Frihetskamp har tidligere publisert en video fra en av deres aksjoner.

Den kjente britiske Brexit-politikeren Nigel Farage har også avdekket hva som foregår ute på den engelske kanal, der marinen fra EU-landet Frankrike møter den britiske kystvakten for å overføre ikke-vestlige migranter, som deretter bli skipet til britiske havner. Dette gjentas gang på gang. Farage fordømmer dette som «en massiv kriminell operasjon»:

Videokilder: VK / Paul Golding, lederen av Britain First.

Les også:
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Red Ice TV: «Barbara Spectre is back»
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
2 år siden

Akkurat det samme som pågikk her til lands særlig under 2015-2016, der en rekke hoteller, moteller, nedlagte skoler og sykehus, og private utleiere fylte opp veggene fulle med migranter. Men Norge har også hatt perioder før, på slutten av 90-tallet og tidlig 2000-tallet med storskala asylindustri. Noen gjør seg søkk rike på folkeutbyttet, ikke rart det er så mange som kjemper og brenner for dette folkemordet på europeiske folkeslag. Likeså er det mange som ikke forstår at man kan hjelpe utrolig mange flere i sine land enn å ta overbefolkningens problemer inn til våre land. Det fører bare til at… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Det verste er at mange av disse som hjelper dette frem bare tenker at de må gjøre den jobb de er blitt satt til. Programmerte idioter.

Steinar
Steinar
2 år siden

Det europeiske folk må bli forbannet, veldig veldig forbannet. Det er på høy tid at man ikke lar seg bremse av medienes fremstilling av oss som sinte hvite menn, vi har all rett til å bli mektig forbannet.

Heimdal
Svar til  Steinar
2 år siden

Særlig når man vet at landene i nærområdet disse vandrer ut fra, velter seg i stor rikdom og er ferieparadiser. Gullhotellene i Dubai og Brunei, Saudi-Arabias oljesanddyner og gullpalasser, men nei de skal jo ikke hjelpe noen av de stakkars nybarberte «barna» som også er samme rase som de. Det er jo såklart «vårt ansvar» å være dilletantene til. Og over til Afrika…Visste du at det finnes liste på afrikanske milliardærer? Du leste riktig – milliardærer! Aliko Dangote på førsteplass har formue på 202 milliarder kroner! Her: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Africans_by_net_worth