Hjem Nyheter Norge Forbud mot behandling av homofili vedtas ikke

Forbud mot behandling av homofili vedtas ikke

8

HOMOLOBBYEN Stortinget har sagt nei til et krav fra homolobbyen om et forbud mot homoterapi.

På tross av hardt kjør fra løgnmedia og ytterste venstre, ble to forslag fra henholdsvis Arbeiderpartiet og Miljøpartiet De Grønne om å forby konverteringsterapi, samt en rekke andre forslag om tiltak for å sementere homolobbyens makt i samfunnet, nedstemt med 53 mot 49 stemmer.

Forslagsstillerne mente at barn og unge tar skade av forsøk på behandling som tar sikte på å forandre deres seksuelle legning til heterofil. Hvorvidt det er skadelig å forsøke å hjernevaske barn til å bli homofile, ble dog ikke gjenstand for debatt.

I dag finnes det ingen norske behandlingsinstitusjoner som tilbyr hjelp overfor homofile. I stedet søkes behandling ofte «på en subtil måte via bakrommet hos en prest», ifølge det ene forslaget som kommer fra Une Bastholm i MDG. Hun skriver at å være skjev er grunn for sjelesorg, og at terapi derfor må forbys umiddelbart.

Jorunn Gleditsch Lossius (KrF) uttrykte i Stortinget skepsis mot statlig regulering av forbønn og sjelesorg, ved å sette begrensninger på hva man har lov til å samtale om eller ikke, og hva man har lov til å søke forbønn og sjelesorg for, og mener dette vil bety en svekkelse av individets tro- og ytringsfrihet.

– Vi ønsker et samfunn med frihet og mangfold. Men i desperasjon og ønske om raske løsninger kan man risikere å oppnå det stikk motsatte, et smalere samfunn der demokratiske rettigheter er svekket, sier Lossius.

I proposisjonene inngikk ellers blant annet innføring av et tredje kjønn, pengeutbetalinger til homofile organisasjoner og presseorganer, systematisk og landsdekkende trening i «rosa kompetanse» innenfor barnehager, politi, skoler, helsevesenet og arbeidsplasser generelt, og oppdatering av læreplaner for grunnskolen til å inkludere kompetansemål om normkritikk og kjønnsmangfold i en rekke fag.

Et forslag fra Sosialistisk Venstreparti om å utarbeide en handlingsplan mot såkalt islamofobi og muslimfiendtlighet ble også nedstemt. Ifølge dette forslaget skal det finnes ulike «konspirasjonsteorier» om muslimer og islam, og forslaget gikk derfor ut på å kartlegge befolkningen for deretter å sette inn målrettede tiltak for å bekjempe økt skepsis mot muslimsk innvandring og herjinger.

Trine Skei Grande (V) mener at internet har skylda.

– Måten man bygger opp dialog på nettet mellom mennesker med ekstreme holdninger på det her og at de gir energi til hverandres konspirasjonsteorier og lar dem spre seg uten stopp er en av de store både sikkerhetsutfordringene til Norge som nasjon, men det er også veldig skummelt at nettet har bidratt til å løfte frem konspirasjonsteorier på denne måten, uttalte kultur- og likestillingsministeren.

Dansk politi foretok dog i går aksjoner på flere adresser og beslagla en mengde skytevåpen og utgangsstoffer for eksplosiver på bakgrunn av slike «konspirasjonsteorier» om at et terrorangrep med militant islamistisk motiv har vært under forberedelse, melder avisen Berlingske.

Les også:
Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes?
Hva vet du om homolobbyen? Les deg opp her!
Hva er kulturmarxisme?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
2 år siden

Det er jammen på tide at politikere våger å si nei til denne aggressive politiske homolobbyen som forpester vårt samfunn med kulturmarxisme.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Å hjernevaske barn til å bli kjønnsforvirret er ren barnemishandling i regi av homolobbyen

Hanne
Hanne
Svar til  Haraldsson
2 år siden

Helt enig.

Grim
2 år siden

Det første dem tar over er fengslene. Så institusjonene. Så Skolene. Så tinget. Så politiet og rettsvesenet. Hvem er så disse «Dem»? -Din frykt.

Hans-Simon
2 år siden

En aldri så liten oppmuntring oppi all elendigheten som kommer fra våre politikere, og spesielt fra mini- og mikropartier, som er kronisk opptatt av minoriteter av ulikt slag. Men de gir seg nok ikke før det blir forbudt å forsøke å få homser, lesber og transer over på nye og bedre tanker, slik at de kan vende om og få et normalt liv. Kanskje virker ikke denne konverteringsterapien noe særlig, men hvorfor skal det være galt å prøve, når noen av de skjeve opplever store sjelekvaler og gjerne vil bli kvitt sine laster?

Richard
2 år siden

Fint at dette ikke gikk igjennom. Hadde nok lett vært politisk selvmord å vedta dette da folk flest faktisk ikke er spesielt begeistret når det kommer til oppløsning av normer.

Richard
Svar til  Richard
2 år siden

Men det gjenstår selvfølgelig fortsatt å oppleve om dem allikevel går inn for å forhindre homoretapi samtidig som det tilsynelatende ikke er noe forbud.

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er bra.