Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Forbudet trer i kraft – «Eläköön Vastarintaliike – Finlands sak er vår!»

Forbudet trer i kraft – «Eläköön Vastarintaliike – Finlands sak er vår!»

0

KAMP I dag trer forbudet av Den nordiske motstandsbevegelses finske gren i kraft. Siden lørdag har en rekke aksjoner blitt gjennomført for å opplyse Nordens folk om at kampen vil gå videre – til tross for systemets represjon. [Sist oppdatert: 28.11 kl. 17.28]

Åbo lagmannsrett fastslo i sin historiske dom den 27. september at Den nordiske motstandsbevegelsens finske gren skulle forbys, da virksomheten ifølge retten bryter mot «god skikk». Dommen er anket til høyesterett, men trer i dag i kraft.

Flere steder i Norden har aktivister siden lørdag gjennomført en rekke propaganda-aksjoner med budskapet «Eläköön Vastarintaliike – Finlands sak er vår!». Det første betyr «Leve Motstandsbevegelsen» og det andre refererer til det rekrutteringsslagordet som ble benyttet for å mobilisere folk til strid for Finland og det finske folket i sammenheng med utbruddet av vinterkrigen. Nå går atter igjen budstikken, kom med i kampen mot marxismen og storfinans og kjemp for Finlands og det finske folkets sak.

Blant stedene det har blitt gjennomført aktivisme er: Kristiansand, Helsinki, Jönköping, Norrköping, Luleå, Umeå, Hudiksvall, Nyköping, Falun, Trelleborg, Ludvika, Motala, Skövde, Eksjö, Nässjö, Bromölla, Vetlanda, Vellinge, Mönsterås, Uppvidinge og Högsby. I Danmark har det blitt satt opp propaganda i København, Ålbrog, Ballerup, Ringøbing-Skjern, Skanderborg, Støvring, Arden og Hobro.

Se bilder nedenfor:

Aksjon utenfor Finlands ambassade i Reykjavik.
Aksjon utenfor Finlands ambassade i Stockholm.
Aksjon utenfor Finlands ambassade i København.

cof

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg