Hjem Nasjonal kamp Forbyr demonstrasjon i Fredrikstad – på grunn av motdemonstranter

Forbyr demonstrasjon i Fredrikstad – på grunn av motdemonstranter

89

FREDRIKSTAD Motstandsbevegelsens kommende demonstrasjon i Fredrikstad forbys av frykt for voldelige motdemonstranter, skriver politiet i et brev til Motstandsbevegelsen.

Den nordiske motstandsbevegelsen mottok i dag beskjed fra Øst politidistrikt om at organisasjonens planlagte demonstrasjon i Fredrikstad den 29. juli forbys.

Den grunnlovsstridige avgjørelsen begrunnes blant annet med at det er varslet mange motdemonstrasjoner og at disse kan tiltrekke seg voldelige individer og grupperinger:

Etter en fornyet gjennomgang av saken har politiet besluttet å forby arrangementet i medhold av politiloven § 11 tredje ledd og politiinstruksen § 8-5. Politiet kan i medhold av bestemmelsen forby gjennomføring av arrangementer når «det er grunn til frykt for at de kan forårsake alvorlig forstyrrelse av offentlig ro og orden eller den lovlige ferdsel».

I neste avsnitt presiserer politiet at det ikke er Motstandsbevegelsen de er bekymret for, men voldelige meningsmotstandere:

I både ordinære medier og på sosiale medieplattformer er det varslet flere motdemonstrasjoner som til sammen har potensiale til å trekke et stort antall mennesker til Fredrikstad. I forbindelse med politiets arbeide har det fremkommet konkret informasjon som tilsier at det er en betydelig risiko for organiserte ordensforstyrrelser og potensielt voldelig motstand fra enkeltgrupperinger av motdemonstranter.

Motstandsbevegelsens grunnlovsfestede rett til å demonstrere skal altså oppheves og demonstrasjonen forbys, fordi kriminelle venstreterrorister kan forårsake voldsomheter, ordensforstyrrelser, skadeverk og opptøyer.

Haakon Forwald, leder for Motstandsbevegelsen i Norge, kommenterer kort saken overfor Frihetskamp:

– Et møte med både advokat og politi skal finne sted i løpet av få dager, så vi får vente og se utfallet av det. På bakgrunn av dette vil vi fatte en avgjørelse om hva vi kommer til å gjøre. Siste ord er ikke sagt!

Frihetskamp vil komme tilbake med mer informasjon om saken i løpet av dagen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
89 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjest
Gjest
5 år siden

Bestandig disse sionistiske unnskyldninger. Hva med å forby voldsomme motdemonstranter? Politiet er en redskap for den politiske elite. Politiet bukes for å slå ned dissidenter og ulik-tenkende.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Gjest
5 år siden

Hvordan kan den glyksborgske nazijakten nå Kong Sverre, som er en abstrakt ide? Nazijakten trenger fysiske objekter å angripe. Kong Sverre er bare et fantom fra fortiden: Ånden som vandrer i det gode merke!

Rothschilds hoffjøde nummer ett bor på Hollywood bulevard med en aura av maskinpistoler. Kong Sverre derimot utgjør fortidens kriterium for kongemakt, basert på runenes lovgivende prinsipper.

ᚠᚢᚦᚩᚱᚳᚷᚹᚻᚾᛁᛄᛇᛈᛉᛋᛏᛒᛖᛗᛚᛝᛞᛟᚪᚫᚣᛠᛡᛢᛣᚸᛤᛥ

Anonym
Anonym
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

OK! Et knippe spørsmål: Er jeg den eneste som har vansker med å tolke skribleriene til denne karakteren som stadig poster i kommentarfeltene på denne nettsiden? Representerer han/hun på noe vis NMR? Finnes det et allegorisk budskap bak det som blir skrevet? Er han et nettroll? Er vedkommende berørt av schizofreni eller andre sinnslidelser? Tror moderator/administrator at tilstedeværelsen til denne karakteren er tiltrekkende for politiske sympatisører? Jeg bare lurer.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Anonym
5 år siden

Kongstanken er øks. Kong Sverre er kirkesanger og skald fra Færøyene, som hater Norge og alt norsk. Kong Sverre er i Norge i den hensikt å ta blodhevn, som hevn for nedslaktingen av Kong Sverres danske slekt. Nordmenn eksporterer nazijakt til øvrige Norden. Kong Sverres øks blir skjerpet for å slakte norske frimurere – innenfor Loven naturligvis – når dødsstraffen innføres. Skarpretter i Herrens navn tilsvarer Politiets «skarpe oppdrag». http://kongsverre.no/foroyabiskupbrev.pdf

Norrøn
Norrøn
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Hørt denne historien en del ganger nå. Hvorfor må du legge ut slike kommentarer hele tiden? Det høres jo bare helt sjukt ut ?

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Norrøn
5 år siden

Det er krigertale å bruke omsvøp. Unge hjerner er preparert med østrogen i «skolenorsk». Pinglene er ikke i stand til å bryne tankens ljå, og må hjem og holde mor i hånden. Det er Odysseus som drukner trollkjerringen imot strømmen som flyter oppstrøms: «Honom Ulysses nu skickade dock sin pil uti strupen, så att dess udd stack ut genom hulliga halsen i nacken. Neder åt sidan han sjönk och ur händerna tappade bägarn, då han blev träffad, och strax i en mäktig stråle ur näsan frusade blodet fram, och med sparkande fot i detsamma stötte han bordet omkull, så att… Les mer »

King Leonidas
King Leonidas
Svar til  Anonym
5 år siden

Han Liker og Skrive Athensk Fremfor Spartansk. Det er alt

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  King Leonidas
5 år siden

Spiller ingen rolle. Norske flokktendenser håndteres av ledelsen i Sverige. Norden går hvor jeg går. Det er et faktum. Norges øverste politisjef, «hoffjøde nummer ett», er jøde av typen «venetiansk oligark», som beskytter finansjødenes ågervirksomhet i Norges land. Den historiske forbindelsen mellom Glyksborgerne og Rothschild kan hvemsomhelst få bekreftet på engelsk Wikipedia, gjennom å studere deres innavlede slektstre: http://kongsverre.no/rothschild-agents.png

Norrøn
Norrøn
Svar til  Anonym
5 år siden

Har lurt på det samme selv. Jeg vet at han bare er sympatisk til motstandsbevegelsen.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Norrøn
5 år siden

Sympatiene overlater vi til strikkeklubben. Det krever imponerende åndskraft å snu angsten, som er på flukt fra fronten, og isteden drive frem viljen til seier. Mammadaltene, som har mus på hjernen, bør skaffe seg kattepus. Når dagen gryr skal vi dø i kamp.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Anonym
5 år siden

«Kong Sverres skald» Herr Boge er nok en fargeklatt som du er inne på.

Men det er igrunn en gammel norrøn greie å smi rim og nidviser sånn på sparket. Uten skaldene ville de gamle kongene aldri vært dokumentert i sagaene våre. Ikke alle forstår den interne norrønne skaldkunst-greia nå i 2017, …men det har alltid vært høyt under taket hos oss nordiske nasjonalsosialister. Så lenge folk følger Kardemommeloven så kan folk få gjøre som de vil;)

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Feminismen infiltrerer og sprer benene i den rosenrøde rus, for å undergrave patriarkatets disiplin. Kvinner i Forsvaret er sikkerhetsrisiko. Det gjelder også i Motstandsbevegelsen. Svensk havfruefilosofi er blind vinkel. Asbjørnsen og Moe skriver «Kjerringen mot strømmen». Det er nordmenns egne ord.

knut
knut
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Men for faen Rolfson, kan du ikke bare snakke normalt en gang i blandt?

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Dette heng ikkje på greip! Vi får ikkje demonstrere fordi andre kan bryte lova!? Då må jo AUF nektast å nytte Utøya også!

Heimevernet
Heimevernet
Svar til  Alexander Nævdal
5 år siden

Ja, Behring Breiviks angrep viser med all tydelighet at voldelige motreaksjoner til AUFs arrangementer er sannsynlige.

hei
hei
5 år siden

Direkte forbydelse av ytringsfriheten.
Intet mindre .

knut
knut
5 år siden

Gi nå faen i det. Gjennomfør demonstrasjonen for det om.

Ola
Ola
5 år siden

Jeg så denne saken på NRK. Hvis vi nekter denne typen demonstrasjoner så gir vi samtidig opp den friheten vi mente å forsvare. Det er umulig å rettferdiggjøre vårt liberale samfunn dersom vi forbyr motargumenter. Så lenge denne organisasjonen ikke utgjør noen direkte sikkerhetstrussel med sin demonstrasjon, så forventer jeg at politiet strekker seg langt for å finne en løsning.

knut
knut
Svar til  Ola
5 år siden

Riktig. Og når sant skal sies, har motstandsbevegelsen i Norge oppført seg meget glimrende.

Bastian
Bastian
5 år siden

Det er på tide å ikke bare innse, men å ta konsekvensene av, at demokrati og ytringsfrihet ikke er tilstede.

Roar
Roar
5 år siden

For et ynkelig politi vi har i Norge. Kan ikke hanskes opp med voldelige motdemonstranter. Dette er kun en pinlig unnskyldning som politiet bruker for å stoppe Motstandsbevegelsens demonstrasjon. Dette må ikke aksepteres! Er de bekymret for voldelige motdemonstranter, så er det vel bare å forby disse istedet! Motstandsbevegelsen søkte først, og da er det ikke rett at motdemonstranter og politikere skal kunne skrike seg til at politiet bryter grunnloven, og heller ikke akseptabelt at motdemonstranter skal kunne holde sitt eget arrangement. En pøbel skal da for faen ikke få det som han vil bare han truer med vold. Da… Les mer »

knut
knut
Svar til  Roar
5 år siden

Vi lever desverre i et samfunn der de svaksinnede (kulturmarxister) automatisk får mer «rett».

trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerat på Frihetskamp. […]

fisk
fisk
5 år siden

Så fint, da kan jeg la steinene ligge i fred alikevel! Eat shit you cunts. Jævla nazisvin.

Nordboer
Nordboer
Svar til  fisk
5 år siden

Er du sinna for at du ikke får bli medlem?

Håkon Schie
Håkon Schie
Svar til  fisk
5 år siden

Å så tøff du er, når du er anonym, avskum.

Du hadde endt opp med å bli slått ihjel med de samme steinene.

Vibecke
Vibecke
Svar til  fisk
5 år siden

Hva skulle du med de steinene da? Kaste de i hodet på folk slik at de kanskje dør? Noe mer dere venstrepakk ville gjort?

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  fisk
5 år siden

Her har man et ypperlig eksempel på hvilken berme motdemonstrantene består av. I et normalt fungerende samfunn er det nettopp slike forstyrrede individer «samfunnsdebattantene» burde være opptatt av (for ikke å glemme politiet) … i stedet skrikes det høyt og lavt om den «forferdelige» Motstandsbevegelsen, en bevegelse som kun ønsker å formidle sitt syn på den svært så uheldige samfunnsutviklingen. Vel, jeg er ikke overrasket … men, lynende forbannet, ja , der er jeg.

fisk
fisk
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Det eneste forstyrrende her er at dere setter mennesker i bås og skal masjere i gatene fordi folk liker samme kjønn? har forskjellig pigmenter? har andre religioner? Dere påroper dere ytringsfrihet, men lar ikke andre individer være individ. Dere har har gitt avkall på menneskelige verdier, og plukket opp hat og fordommer. La folk være folk, deres virkelighet er fordervet av vrangforestillinger, hat og selvmotsigelse, for alle her vil nok at mennesket skal være likeverdig. Og er dere av norrøn tro? guess what, Odin aksepterer alle mennesker. Det er ikke mye nordisk eller nasjonalistisk ved en gjeng fascister som kaster… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  fisk
5 år siden

fisk

«Så fint, da kan jeg la steinene ligge i fred alikevel! Eat shit you cunts. Jævla nazisvin.»

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  fisk
5 år siden

Globalismen er den dødende og krigshissende hat-ideologien, ikke nasjonalsosialismen. Og man trenger ikke være hvit for å være nasjonalsosialist (eller hetro). Det fins nasjonalsosialister som er afrikanere og asiater, men du lever vel under stein og har ikke fått med deg det, Fisk? Dekadent «pride-globalisme» som feirer «individets» rettigheter er en bløff som nyttige idioter på «venstresiden» og «høyresiden» sluker med søkk og snøre fordi dere tror på evig vekst og en planet uten ressursbegrensninger «hvor alle er like mye verdt», bare de kan kan skattlegges som gjeldsslaver av rottene på Wall Street, eventuelt bombes tilbake til steinalderen av NATOs… Les mer »

knut
knut
Svar til  fisk
5 år siden

Som motstandsbevegelsen har sagt mange ganger, homolobbyen promoterer homofili på barn og unge, pusher det på dem. Resultatet er mindre hvite babyer og redusert familiekvalitet i fremtiden. Altså kulturmarxisme(Degenering av kultur og rase)

Roar
Roar
Svar til  fisk
5 år siden

Hvem gjør ikke det? Og hva er så unaturlig med det? En mann er en mann, en homofil er en homofil, en spade er en spade. Det er bare tullinger som deg som ville påstått at en spade er en kost, eller en mann er en kvinne, etc. Noe er ikke helt som det skal være i topplokket på venstresiden. Ellers marsjerer man ikke mot at «noen liker samme kjønn», «har forskjellige pigmenter», «har annen religion». Dette er en idiots primitive oppfattelse, en oppfattelse dannet fordi det tydeligvis er mangel på intelligens nok til å ta til seg og forstå… Les mer »

Hvor mange øyne har Odin?
Hvor mange øyne har Odin?
Svar til  fisk
5 år siden

Du omtaler Odin som den kristne Gud… Du vet med andre ord ingenting.

«Odin» aksepterer kun de sterke.

Svake mennesker er uverdige og blir ikke gjenfødt i sin blodsætt. Du, fisk, ville blitt kastet i myra etter din død.

Slutt å snakk om ting du ikke vet noen ting om.

Heimevernet
Heimevernet
Svar til  fisk
5 år siden

Jeg synes du skulle revurdere din holdning til grunnloven og ytringsfriheten. Du kan leve et godt liv i Norge på grunn av disse, dersom du ønsker det.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  fisk
5 år siden

Steinene dine har vell alltid «ligget i fred» med mindre fikler med dem selv.

Sturm88
Sturm88
Svar til  fisk
5 år siden

Skulle ØNSKE at du møtte opp og kastet stein på oss, da hadde vi hatt full rett til å agere i selvforsvar, hvilket hadde vært ekstremt tilfredsstillende. Det skal bli demo, skal du se, så du får stå for det du sier og møte opp med steinene dine vettu. Internett kommentarer betyr ikke en dritt om man ikke står for sitt ord.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Sturm88
5 år siden

Sturm88. Her kommer sannheten for en dag: Du ønsker vold.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Har du ikke annet å gjøre enn å komme hit og skrive meningsløse innlegg?

Micke
Micke
Svar til  fisk
5 år siden

Du forstår ikke hva du står ovenfor – vi er ikke en gjeng ikke-ideologiske alkoholiserte musikk-nasjonalister…politiet er der for din sikkerhet, ikke vår…ledelsen har lenge prøvd å slippe tilstedeværelsen av politiet på demos

Hanne
Hanne
Svar til  fisk
5 år siden

For et latterlig og svakt menneske du er, fisk. Sitter på nett å truer med å kaste steiner på oss.
Slike mennesker som deg er bare avskum.

Morten
Morten
5 år siden

Demonstrasjon inn i blitzhuset!

Sturm88
Sturm88
Svar til  Morten
5 år siden

På med fult verneutstyr da så man ikke stikker seg på sprøytene deres!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Varje gång man drar ner byxorna på systemet så kan man tydligt se att det saknar förhud.

jaaspeis
jaaspeis
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Hehe, dagens 🙂

knut
knut
Svar til  jaaspeis
5 år siden

hehe ja den var ikkje dum.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Hehehe Oy vey!

Morten
Morten
5 år siden

Politiet: «17.mai må avlyses – det er meldt om mulig fare for terrorisme.»

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Så først får vi lov og nå får vi ikke lov fordi politiet frykter bråk….latterlig.

Tom
Tom
5 år siden

Fy faen. Blir så forbanna. Vi får møte opp direkte på oslo pride og motdemonstrere da.

tommern
tommern
Svar til  Tom
5 år siden

hvorfor det?

knut
knut
Svar til  tommern
5 år siden

For å slås mot kulturmarxismen. Ett av Motstandsbevegelsens viktigste mål.

Mor82
Mor82
5 år siden

Må si dette ga meg en vekkelse.

Robert
Robert
5 år siden

Motstandsbevegelsen bør anke avgjørelsen!

Heidi S
Heidi S
5 år siden

Her har politiet drete på draget. Er de redd for voldelige motdemonstranter så nekt de å motdemonstrere da! Ser jo tydelig hvem som er pøbel, og ikke pøbel her.

Politiet har fått press fra venstre
Politiet har fått press fra venstre
5 år siden

Denne unnskyldningen holder ikke politi! Gjør jobben deres.
Forby motdemonstrasjonen om dere har fått snusen i at disse planlegger voldelige opptøyer! Ta forbryteren, ikke omvendt.

Titus
Titus

De er jo en del av «Lobbyen», så demonstrasjonens fokus var i høyeste grad berettiget og aktuelt. Så til de som stilte spørsmålet: «hvilken lobby?», der har dere lobbyen, pinlig åpenbar.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Dette er intet mindre enn et knefall for yttringsfiendtlige elementer i vårt samfunn! I følge Grunnloven har man ikke bare en rett til å ytre seg, men der foreligger også en plikt til å tilrettelegge for ytringer. Etter dette bør det være klart for en enhver at vi ikke har yttringsfrihet i Norge. Makthaverene gjør akkurat som det passer dem og viser med all tydelighet at Grunnloven kun er til pynt. En skam for Norge som nasjon, og virkelig noe som burde få flere til å få øynene opp for hvilke tyranniske krefter som i dag sitter ved makten i… Les mer »

Sigurd Kr
Sigurd Kr
5 år siden

Jeg er ikke medlem i motstandsbevegelsen, men støtter alikevell deres grunnleggende rett til å protestere på humanitært og sivilisert plan. Er nok enig i mye av det dere formidler, og uenig i en del ting. At homolobbyen og kulturmarxismen er ei hinder for et sunt og homogent samfunn er et faktum, men blir for snevert å skylde på jødene for alt av problemer i samfunnet. Jeg deler deres syn på riksmedia, feminismen, kommunismen, politikere, og venstreorienterte ideologier samt ønsker selv en massedeportasjon av majoriteten av ikke nordiske innvandrere, men forstår derimot deres sterke forakt for israel og jødene. Israel er… Les mer »

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Sigurd Kr
5 år siden

Jeg er en av de opprinnelige israelittene fra bronsealderen, som ble til sakserne og bygget Europa. https://youtu.be/_zSUU6SDdkI

Dagens mafiakasino i Midtøsten har stjålet min identitet, og påberoper seg mine forfedre med urette. Det bør jevnes med jorden som falsum.

Tommy Olsen
Svar til  Sigurd Kr
5 år siden

Du har forstått symptomet, men derimot ikke årsaken. Du ser masseinnvandringen og dekadansen, men ennå ikke forstått hvem som står bakom den. Man vil ikke kunne løse problemene, om man ikke går til roten av det. Nasjonene er ikke lenger suverene, og politikerne er ikke lenger folkets sanne ledere, men snarere budbringere. Det er ikke lenger en hemmelighet at krefter i verdenssamfunnet ønsker «en ny verdensordning» der ikke-folkevalgte ledere skal bestemme enhver nasjons kurs. (EU er et steg i den retning.) Dette snakkes det nå åpent om, og gransker man seg frem til de bakmenn som innehar den største rikdom… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Sigurd Kr
5 år siden

Jeg er redd du har misforstått om du tror at Motstandsbevegelsen gir jødene skylden for alt av problemer i samfunnet. Slik er det selvsagt ikke. En tillater seg kun å påpeke at der nok ligger noe mer til grunn enn et «behov for å ha noen å hate» når man opp gjennom historien har sett at jøder ikke alltid har blitt satt så veldig stor pris på … https://www.frihetskamp.net/jodene-har-blitt-utvist-fra-flere-land-enn-det-som-tidligere-har-vaert-kjent/#comment-2246 Når det gjelder grupperinger som stadig skriker opp om hvor farlig islam er, så anser jeg personlig dem for å være lite annet enn kontrollert opposisjon. Det er den svært ødeleggende… Les mer »

Micke
Micke
Svar til  Sigurd Kr
5 år siden

Du behøver ikke støtte alt i et Parti til punkt og prikke for å støtte gode viktige saker…jeg er heller ikke totalt enig i alt, men er likevel
Medlem.Sier du deg enig i overnevnte er det verdt å støtte de eneste som fremme disse viktige saker.

Titus
Titus
Svar til  Sigurd Kr
5 år siden

Hva er det med denne «demokrati»-fetishen; hvilke praktiske konsekvenser ville det hatt for oss i Europa om Israel ikke eksisterte eller ikke kunne definere seg som et demokrati?? Det er jo denne som har brakt oss hit i utgangspunktet, det er denne som er brukt som påskudd til intervensjoner over hele kloden og «demokrati» er så flytende som begrep at til og med Nord Korea kan hevde å falle inn under denne kategorien. Dessuten er det en seiglivet myte at Israel skulle være et «demokratisk» fyrtårn omgitt av fiender; Israel er alliert med de fleste nasjonene de omgir seg med,… Les mer »

knut
knut
Svar til  Sigurd Kr
5 år siden

Som allerede sagt, Jødene er smarte. De er effektive ledere. De er ikke så mange, men de har ofte høye og viktige posisjoner i samfunnene.

Maya
Maya
5 år siden

Dette er ikke riktig. Håper dere finner en løsning.

Håkon Schie
Håkon Schie
5 år siden

Ytringsfriheten osv gjelder tydligvis ikke for en hederlig organisasjon som Motstandsbevegelsen, men den gjorde det for Profetens Ummah, en gjeng IS terrorister som har fått stå å skrike ut dritten sin inni Oslo, Politiet stod å passa på dem lissom.

Det er helt sykt.
Venter spent på oppdateringer i saken.

Profeten Ishmael og jøde Muhammad
Profeten Ishmael og jøde Muhammad
5 år siden

Ytringsfrihet, demokrati og retten til å ytre seg. Gjelder kun for Islam, Muslimer og kommunister. Adolf Hitler sine arvinger har ingen rett til ytringsfrihet. Som sagt ytringsfriheten gjelder en liten gruppe politisk korrekte mennesker. Er du kommunist så har du 100% ytringsfrihet. Er du Muslim så har du 100% ytringsfrihet. Er du kristen så har du 50% ytringsfrihet. Er du nasjonalsosialist så har du 0% ytringsfrihet. Alle muslimer er jøder. Fordi Muhammad stammer fra Ishmael og Ishmael stammer fra Abraham. Abraham er den første jøden og Ishmael er sønn til Abraham. Den Islamske profeten Muhammad stammer fra Ishmael og dermed… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Dette er ikke overraskende. Vår side kunne filmet det hele og lagt det ut på nettet i sanntid slik at det norske folk fikk sett med egne øyne hva slags voldelig søppel som møtte opp som motdemonstranter.

Når man ser afa-aper kaste stein på tilfeldige personer, ødelegge butikkvinduer og brenne biler i Fredrikstad sentrum vet vi alle hvem som vil vinne dagen og folkets hjerter. Kort sagt dette hadde blitt ekstrem dårlig pr for de pedofile-groomerne&venstreradikale sosseungene. Regimet kan selvsagt ikke gi oss en så lett goodwill-seier hos Kari & Ola Nordmann.

Limmy
Limmy
5 år siden

Hva med å forandre litt på imaget deres. Folk er redd dere. Dere fremstår som skumle. Folk er redd dere.

Kanskje en litt mere omgjengelig tone hadde hjulpet dere

knut
knut
Svar til  Limmy
5 år siden

Årh, e du her endå.

Roar
Roar
Svar til  Limmy
5 år siden

At noen skulle være redd skyldes nok kommunist-medias fremstilling av bevegelsen som «voldsfanatikere» «terrorister» og hva annet de lirker ut av seg av løgner. Folk som ikke kjøper deres løgner er nok ikke redde. Og de som har møtt på dens medlemmer uten å spytte på dem, ville nok sagt at det er hyggelige mennesker.

Er det noen som oppfører seg som pøbel her, er det venstresiden, som alltid.
De spytter og krever etterpå en omgjengelig tone, frekke troll.

Norrøn
Norrøn
5 år siden

Politiet orker ikke gjøre jobben sin.. uansett om de er bekymret om at det skal bli bråk, så kan de jo legge til rette for at AFApøbelen etc blir holdt langt vekk. Demonstrasjonen i Stockholm er et eksempel på at politiet kan håndtere slik adferd. Men det Norske politiet lette selvfølgelig etter en unnskyldning, slik at de slapp å legge til rette for en «Nazidemo».

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Norrøn
5 år siden

En politiagent vill alltid etterligne flokktendensen, og forsøke å innsnevre kategorien, så alminnelige mennesker føler seg utenfor. Når systemet er oppdragsgiver, så blir den folkelige fellesnevner utryddet, til fordel for «kortklippet støveltramp med nazibibel».

En politiagents oppdrag er å sluse en folkebevegelse over i et sekterisk sidespor. De enfoldige fårene, som følger siste mote innenfor flokktendens, lar seg lede av ulver i fåreklær og korsfester hyrden. Den «norrøne» mannen er ikke polsvindler og medaljestativ.

H.
H.
5 år siden

Jeg er så sint og frustrert over dette at jeg koker. Fy søren. 🙁

Micke
Micke
5 år siden

Ventet egentlig på det…typisk Norge…ingen
av disse tjenestemenn har erfaring fra noen demonstrasjon med reele motpoler..sånt funker bare ikke her hvis vi er FOR uenige..fascinerende fenomen…Kim
Jong un ville vært grønn av misunnelse – om man får sitere en av våre vise menn i org;-)

Sturm88
Sturm88
Svar til  Micke
5 år siden

Jeg tror nok de fleste i politiet er for at vi skal få demonstrere. Det er jo en ypperlig mulighet for norsk politi å få litt trening i slike situasjoner, og jeg tror de er selvsikre på at de skulle kunne takle det. MEN, det er nok noen over dem igjen som ikke er så begeistret for det, da de forstår at det vil trekke flere medlemmer til bevegelsen… Det er i hvert fall min teori.

Per
Per
5 år siden

Helt idiotisk at dere ikke for demonstrere.

Støtter dere 100%

Micke
Micke
5 år siden

Finnes Skikkelige iskalde powertrip møkkafeminist jurister i Fredrikstad politi – de har jeg snakket en gang for mye med..verste folka du møter i systemet..garantert de som har dratt igang dette når jurist vaktskifte fant sted…

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
Svar til  Micke
5 år siden

En druideopplevelse var bålrunen [ᛢ]. Jeg var alene i skogen en vindstille natt. Det var høstjevndøgn, og fullmåne over Furesøen. Jeg stirret inn i bålets flammer. Skogen føltes som et tilbakeholdt åndedrett. Langsomt kom skogens draker ut av ilden. De fortalte, at alt i verden er kjærlighet. Noe brenner langsomt, noe brenner fort. Det forundret meg, at drakene avslørte sine hemmeligheter, inntil jeg forsto, at jeg var i drakenes klør. Det førte til en rasende drakekamp gjennom natten. Jeg oppbød stålsatt all min vilje. Plutselig forsvant drakene, og det ble kosmisk stille i skogen. Jeg lo. Jeg hadde seiret. Stavkirkens… Les mer »

knut
knut
Svar til  Sigurd Drakegull
5 år siden

Ka faen e det du snakke om?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Ytringsfriheten er «garantert» iflg Grunnloven, om en «hvilkensomhelst gjenstand», men når Motstandsbevegelsen vil bruke denne nektes det av ordensmakten, fordi denne ikke kan garantere sikkerheten til demonstrantene overfor ytringsfrihetens motstandere. Med andre ord er ytringsfriheten lite verdt i praksis, stilt overfor slik ryggesløshet og feigskap.

Nok er Nok!
Nok er Nok!
5 år siden

Om motdemonstrantene får lov til å kuppe dagen med å selv holde sin demonstrasjon, og Motstandsbevegelsen som søkte først blir nektet, …da stemmer jeg for et helvetes opprør! Dette er helt uakseptabelt!

Haavard Hedde
Haavard Hedde
5 år siden

Det er ikke mot homofile som folk demonstrasjonen handler om, sålenge de selv ikke støtter homolobbyen. Det finnes også homofile som ikke støtter homolobbyen og deres agenda. Homolobbyen/kulturmarxismen utnytter «homofiles rettigheter», som allerede var tilstede, for å fremme en langt mer skremmende agenda. Motstandsbevegelsen har i flere artikler og kommentarer påpekt dette, men allikevel skrikes det om at det handler om hat mot homofile fordi de er homofile. Snakk om dumskap.

Per Inge
Per Inge
5 år siden

Norge – den siste sovjetstat.

Helge Dahl
Helge Dahl
5 år siden

Tvilsomt av politiet.
Selv er jeg ikke begeistret for folk som tror de er nynazister, de ødelegger arbeidet mot dårlig innvandringspolitikk og tjener til slutt ekstremvenstre uten å forstå det selv. Men det er viktig alle får si det de vil, om de vil. Visst ikke lager det bare en masse martyrer som sier seg undertrykket

Roar
Roar
Svar til  Helge Dahl
5 år siden

Ingen nynazister i Motstandsbevegelsen. Men ellers enig.

Tormod
Tormod
5 år siden

Helt bak mål av politiet dette.
Venstre-mobben skal jo ikke kunne skrike og true andre til taushet. Da må politiet heller nekte de voldelige fra å kunne dukke opp. I verste fall avlyse motdemonstrasjonen, og ikke de som søkte om å holde demonstrasjon først. Har vi et stasi-politi?

Hvor mange øyne har Odin?
Hvor mange øyne har Odin?
5 år siden