Hjem Nyheter Norge Foreldre organiserer seg mot skole-Pride

Foreldre organiserer seg mot skole-Pride

SAMFUNN Stadig flere velger å holde barna hjemme fra skoler og barnehager i forbindelse med påtvungne Pride-markeringer og forkynnelse av radikal kjønnsteori.

Sjangerbilde.

Aril Schultzen er en av mange drammensere som har holdt barna hjemme fra barnehager og skoler denne uken som respons på kommunens såkalte mangfoldsuke, som blant annet innebærer heising av regnbueflagget og forkynnelse av diverse seksuelle budskap overfor barna.

Hva BDSM, kink og polyamorøse forhold har å gjøre i en barnehage, forstår han ikke, og oppfordrer andre foreldre til å gjøre det som er riktig for deres barn.

Ifølge leder for Foreldre.net, Helén Rosvold Andersen, har om lag 100 foreldre deltatt i boikotten, og det er forventet at mange Oslo-familier også kommer til å holde barna hjemme i juni i forbindelse med forkynnelse av Pride.

Kommunens aggressive propagering for avvikende seksuell atferd møter sterk motstand fra innbyggerne, og på en av skolene har kommunen utplassert en flaggvakt for å forhindre at regnbueflagget fjernes. Tidligere i år har foreldre og lærere i Drammen forsøkt å komme i dialog med kommunalsjef for barnehager og skoler, Thomas Larsen Sola, uten resultat. Saken er nå tatt videre til Statsforvalteren i Oslo og Viken.