Hjem Nyheter Norden Foreldre trues når de protesterer mot LHBTP-propaganda i svenske barnehager

Foreldre trues når de protesterer mot LHBTP-propaganda i svenske barnehager

15

KULTURMARXISME Nordfront har avslørt at vidstrakt propaganda for kjønnsdysfori og LHBTP-spørsmål drives i skoler og barnehager i svenske Norrköping, med henvisning til kommunens «verdigrunnlag».

Nordfronts reporter ble for en stund siden kontaktet av en urolig forelder, hvis fireårige sønn går i en barnehage i den svenske kommunen Norrköping. Det hele hadde begynt med at et oppslag kom opp på inngangen til barnehagen hvor det blant annet sto:

Her får alle være den de vil være og er! … Vi hjelper hverandre med å sammen utfordre normer, være nysgjerrige og ha åpne sinn. Det får alle det bedre av. Sammen bygger vi fremtiden til et bedre sted for ALLE å leve i!

Oppslaget i barnehagen om at «alle får være den de vil være og er». Foto: Nordfront (Klikk for å forstørre).

Forelderen resonnerte om dette med flere andre foreldre som alle syntes at det var en merkelig måte å uttrykke den pedagogiske innrettingen for barn mellom ett og seks år på.

Noen dager senere, forteller forelderen, kom hans fireåring hjem og fortalte at «i barnehagen får jeg ha kjole på meg. Jeg er en jente nå og jeg har en snipp».

Dette gjorde forelderen, som vil gi sitt barn en tradisjonell oppfostring, veldig opprørt og han begjærte derfor en samtale med barnehagens rektor.

I samtalen henviste rektoren til kommunens fastslåtte «verdigrunnlag» hvor genusspørsmål og kritikk av tradisjonelle normer skal være en viktig del. Hun mente at det ville være «en krenking av barnets ønske om å uttrykke seg å hindre sønnen i å kle seg i kjole».

Forelderen spurte da hvem som hadde fortalt sønnen at han kan være hvem han vil, og fikk til svar at det hadde lærerne i barnehagen gjort; det inngikk i genusundervisningen.

– Hvordan kan et barn bestemme noe slikt? En fireåring forstår vel ingenting om kjønnstilhørlighet?, spurte den frustrerte faren.

Rektoren opplyste om at «det må finnes likestilling mellom barna og alles likeverd».

– Deretter mente rektoren at jeg ikke skulle bry meg så mye, for det skulle bli verre for sønnen min til slutt. Hvis jeg hjemme skulle diskutere dette med kjønn og forklare saker fra min synsvinkel så skulle det forverre situasjonen, forteller forelderen.

Ved ytterligere samtaler med skoleledelsen har disse bare gjentatt at genusundervisning og LHBTP-spørsmål er et krav for barnehagen, ifølge de nasjonale retningslinjene og UNICEFs barnekonvensjon.

Rektoren har også understreket at foreldre som hjemme lærer barna sine saker som strider mot disse retningslinjene kan bli gjenstand for bekymringsmelding til barnevernet.

UNICEFs barnekonvensjon som sitter opphengt i barnehagen. Foto: Nordfront (Klikk for å forstørre).

Før Pride-festivalen i Norrköping tidligere i sommer fikk også alle barn i barnehagen lære seg om LHBTP-spørsmål, synge Pride-sanger og tegne regnbueflagg. Å hylle seksuelle preferanser og homolobbyen ble av skolen ansett være en del av undervisningen for barn mellom ett og seks år.

En av aktørene som tilbyr tilrettelagt materiale for undervisning i LHBTP-spørsmål for småbarn er pseudonymet Herr(genus)Fröken. På sin nettside skolmagi.nu og på sin Instagram-side lanserer han blant annet barnebøker med titler som «Eventyr for barn som våger være annerledes» og «Da Herr Normsson traff Hen».

En av de kulturmarxistiske bøkene for småbarn som utgis av skolmagi.nu (skjermbilde).

Forelderen som vendte seg til Nordfront er i dag ganske oppgitt:

– Det er klart at en fireåring ikke begriper LHBTP- eller genusspørsmål, det er jo knapt at jeg gjør det selv. For ham er det bare et spørsmål om lek i dag. Men hva skjer om noen år? Hvilke spor kan denne indoktrineringen sette når han blir eldre?

Hverken barnehagens rektor eller skolesjefen i Norrköping kommune har valgt å gi noen kommentar til Nordfront, men henviser til de nasjonale retningslinjene og verdigrunnlaget.

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Hva er homolobbyen og hvorfor skal den bekjempes?
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
Leger og forskere advarer: «Unge kan komme til å angre kjønnskorrigering»
8 år gamle barn skal injiseres kjønnshormoner i trans-eksperiment
FILM: The dangers of a transgender ideology
Irreversibel kjønnskorrigerende kirurgi – inngrepet stadig flere angrer

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
3 år siden

Utrolig trist og provoserende at barnehager og skoler bare finner seg i og tilpasser seg så lett noe som er så utrolig skadelig for barn. Denne mentaliteten «jeg gjør bare jobben min» kan være svært farlig.

Johan G
Johan G
3 år siden

Foreldre må reise seg og si at dette ikke er akseptabelt. Slå kraftig i bordet og ikke vær så forbanna konfliktsky!

DEN SOM TIER, SAMTYKKER!

Hanne
Hanne
3 år siden

Jeg finner det meget provoserende og galt at folk ønsker å hjernevaske barna våres med den slags dekadente propoganda. Det er bekymringsfullt.
La barna få slippe å vite om dette.

Paul Anthony Bridge
Paul Anthony Bridge
Svar til  Hanne
3 år siden

Disse Zombiene som jobber i skolen må holde seg LANGT UNNA fra å ta fra dere foreldreautoriteten, disse idiotene er ikke kvalifiserte til å fylle dine barns hoder med SØPPEL.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Barn er nysgjerrige og påvirkelige, især når dette foregår på en «kjærlig» og «omsorgsfull» måte, som jo ikke minst kvinnelige ansatte i barnehager(99%?), og skoler(70-90%?), er dyktige til. Dessverre har kvinner stort sett falt for homo- og transpropagandaen, og er kun opptatt av «inkludering og mangfold». Og barna betaler prisen. Skammelig! Foreldre; våkn opp og protestér!

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Huff, kan dere ikke holde opp. Henge seg opp i noe sånt. Selv tror jeg fireåringer helt klart har en oppfatning om egen og andres kjønnstilhørighet.

«– Hvordan kan et barn bestemme noe slikt? En fireåring forstår vel ingenting om kjønnstilhørlighet?, spurte den frustrerte faren.»

Dersom faren er av denne oppfatning betyr vel ikke kjole at gutten ønsker å bli jente siden vedkommende, ifølge faren, ikke forstår noe av kjønnstilhørighet.

Faren motsier seg selv.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Asgaut
3 år siden

Det du Asgaut ikke later til å forstå er at det ikke nødvendigvis er slik at ALLE barn skal bli homoer eller transer som følge av denne indoktrineringen, men at NORMALISERINGEN av avvik er agendaen, og at det ikke lenger skal være tillatt å karakterisere det SOM avvik, som unaturlig og unormalt, som det jo alltid har vært og fortsatt er. Tenk på hvordan ord og uttrykk blir snudd på hodet, som feks at «kjærlighet er kjærlighet», uansett. Noe som legitimerer både bestialitet og pedofili, om vi skal være konsistente.

Steinar
Steinar
Svar til  Asgaut
3 år siden

Ikke overraskende Asgaut, at du som homofil og sett til dine tidligere kommentarer også nokså liberal ovenfor pedofili, ikke finner dette problematisk. Du er jo selv forstyrret.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Steinar
3 år siden

Synes man kan forsøke å holde seg for god til å komme med negative karakteristikker som «forstyrret». Kunne ha svart med samme mynt (komme med noen negative karakteristikker) tilbake, men velger å la være. Tåler en del verbal skyts og er ikke så lett krenkbar, tror jeg. Hvis ikke kunne jeg blitt såra vonbroten av å bli kalt «forstyrret». Proverbs 26:11 Det bør ikke være en uting at folk lærer at alle ikke er like. Kanskje kan man unngå noe mobbing i skolegården dersom elever lærer at alle ikke er hetero. Noen gutter er muligens feminine, fordi de ikke er… Les mer »

Johan G
Johan G
3 år siden
Espen
Espen
3 år siden

Ondskap forkledd i regnbuens farger og tale om «kjærlighet».

Salem
Salem
Svar til  Espen
3 år siden

Det er sånn Satan fungerer. Han er manipulerende og en løyner. Han kler seg ut og later som om han er god, så lurer han mennesker til å følge ham.

Grim
3 år siden

Dette er ikke mitt verdigrunnlag. Når herren snur ryggen til, spretter bolsjevist-bolverket fram

Tom
Tom
3 år siden

Knus homolobbyen!

trackback
9 måneder siden

[…] også: Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering» Foreldre trues når de protesterer mot LHBTP-propaganda i svenske barnehager Dokumentar: Det kjønnsløse samfunn FILM: The dangers of a transgender ideology Dokumentar om […]