Hjem Nyheter Norden Forelesning om «rasisme», etter terrorangrepet i Stockholm

Forelesning om «rasisme», etter terrorangrepet i Stockholm

6

ABSURDISTAN I kjølvannet av terrorangrepet i Stockholm inviterte Borlänge kommune koordinator mot voldelig ekstremisme i Göteborg til å forelese. Seminaret skal dog ikke handle om islam, men om «hvit makt-miljøet og rasisme».

Haisam A. Rahman

I dag foreleser koordinator mot voldelig ekstremisme i Göteborg, Haisam A. Rahman, på Högskolen Dalarna i Borlänge i et samarbeid med fylkes­styret og Borlänge kommune. Til tross for at seminaret er en reaksjon på terrorangrepet i Stockholm, som ble begått av en islamist, er temaet «hvit makt-miljøet og rasisme».

— Det man selv kan gjøre som medborger er å ta vare på medmennes­kelig­heten og prate, samt å finne platt­former hvor man kan diskutere det som gjør oss til mennesker, likheter, ulikheter, og å ha et åpent hjerte og synlig­gjøre at i demokratiet er det alles likeverd som gjelder, og det skal gjøres i hjemmet, på skolen og på arbeids­plassen, det skal gjøres overalt. Demokrati er ikke bare å stemme hvert fjerde år, demokrati er noe man gjør hver dag, sier Rahman.

Kilde:
Så kan du själv motverka extremism

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Kjærlighet er selvsagt oppskrifen mot ekstrem islamistisk terror. La oss gråte, pynte opp med blomster der terroren skjedde, og marsjere i demokratiets og åpenhetens navn. Da vil nok terroristene komme på bedre tanker, og bli som oss på litt sikt.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Det er nesten som man ikke tror det man leser – for et nek!

Tommy Olsen
5 år siden

Her flytter man fokus vekk fra multikulturens tragiske utfall, og fortsetter å korsfeste de som kjemper for fred, frihet og videre eksistens i eget hjem.

Terror er et importert problem! Overfallsvoldtekter er et importert problem! Gruppevoldtekter er et importert problem! Multikultur dreper!

Alexander Holm
Alexander Holm
5 år siden

altså det som sies her er jo positivt – men det har jo ingenting med saken å gjør. Dette er saken : Vi har kriminelle Jihadist islamister løpende rundt i våre gater -i våre Land – . De er sendt for å skape kaos . VI ER I KRIG MOT ISLAM . De andre innvandrere som ikke er terrorister er en separat sak . Det som foregår hher er at man prøver å legge lokk på – eller i beste fall , fortrenge at vi er under angrep av noen jævlige individer som ikke har noe her i Norden og… Les mer »

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  Alexander Holm
5 år siden

Ingen av «jallaene» har noko Norden å gjere. Dei burde vore heime og forsvart sitt eige folk og fedreland!

Norrøn
Norrøn
5 år siden

Ting er så opp ned som man kan få det.