Hjem Nyheter Forfatter: Martin Luther King lo av voldtekt ifølge FBI-dokumenter

Forfatter: Martin Luther King lo av voldtekt ifølge FBI-dokumenter

2

USA Ifølge en forfatter viser FBI-dokumenter er Martin Luther King lo av en pågående voldtekt.

Martin Luther King – en voldtektsmann?

Ifølge opplysninger fra den amerikanske forfatteren David Garrow, viser transkripsjoner av hemmelige FBI-innspillinger tidligere ukjente overtramp av Martin Luther King.

På grunn av mistanker om at King skulle ha koblinger til det amerikanske kommunistpartiet beordret FBI-sjefen J Edgar Hoover at han skulle overvåkes, hvilket skjedde blant annet ved å gjemme mikrofoner på et hotellrom som ble reservert av King i januar 1964.

Med til hotellrommet inviterte baptistpastoren Logan Kearse og flere kvinner fra hans forsamling i Baltimore. Ifølge forfatteren viser dokumentene at King sammen med Kearse diskuterte hvem av disse som skulle passe for «naturlige og unaturlige seksakter».

Da en kvinne protesterte ble hun ifølge dokumentet voldtatt av Kearse, mens King skal ha ledd av det hele og kommet med voldtektsråd. Samtidig befant FBI-agenter seg i rommet ved siden av. De inngrep ikke; kanskje for å ikke avsløre overvåkingen.

Dagen etter har FBI ifølge dokumentene også spilt inn hvordan King og flere andre deltok i en seksorgie. En kvinne som viste motvilje til å delta i orgien forsøkte King å roe ved å hevde at det skulle «hjelpe hennes sjel».

Senere sendte en gruppe FBI-topper en kopi av innspillingene til King, kalte ham et «ondt unaturlig udyr» og forklarte at hans gjerninger nå var innspilt for all fremtid. De foreslo også at King skulle ta livet av seg før det hele ble avslørt for verden.

At King var en degenerert person er noe som har blitt løftet frem tidligere. I en eldre artikkel på Frihetskamp kan man lese følgende om hva som har fremkommet av overvåking:

Det er takket være denne overvåkningen at FBI kom over opplysninger om Martin Luther Kings degenererte livsstil. En av FBIs toppsjefer, William C. Sullivan, hadde direkte tilgang til overvåkningsdokumentene, som i dag er hemmeligstemplet.

Sullivan var opprinnelig meget positivt innstilt til King, men kom senere til å betrakte ham som «en bedrager, demagog og skurk» ettersom han hadde oppdaget at King kjøpte sprit og sex for bevegelsens penger, arrangerte sex-fester og hadde en særskilt seksuell interesse for gifte kvinner.

Forfatteren Garrow, som tidligere har skrevet en biografi om King og fått Pulitzerprisen for den, hevder at han ikke hadde noen anelse om dypet av Kings uanstendighet før han leste disse dokumentene, hvilket tok flere måneder. Dokumentene vil slippes for almenheten først år 2027.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det svarte ikonet fra borgerrettighetskampene i USA har forlengst blitt avslørt som horlkar(womanizer), plagiarist(av doktorgradsavhandlingen sin), kommunistsympatisør og styrt av jøder. Ikke greit å ha et slikt forbilde for dagens svarte nei. Men fortsatt har vi MLK day i USA, og hvite liberalere/sosialister hyller og dyrker ham fremdeles.

Oystein
Oystein
3 år siden

Marxist Lucifer King. «I have a dream» ?
Det var vell mer sjefen hans, jøden som skrev talen, som hadde en plan!?!!

Såvidt jeg vet så har det vært 1 neger med makt som ikke har vært styrt av jøder, Idi Amin. Ellers var vell Malcom X på gang med å avsløre den internasjonale jøden på slutten.