Hjem Nyheter Norden Forsker: Etniske svensker minoritet i eget land om 45 år – da...

Forsker: Etniske svensker minoritet i eget land om 45 år – da innledes folkemordsfasen – hvis ikke …

8

FOLKEUTBYTTET Når etniske svensker om 45 år havner i minoritet i sitt eget land risikerer den ugjenkallelige etniske utryddelsesprosessen å innledes, spår en forsker emeritus i systemanalyse, som har anvendt kohort-komponent-metoden på nordisk demografisk utvikling.

Kyösti Tarvainen er dosent emeritus i systemanalyse ved Aalto-universitetet i Helsingfors. Han har studert den demografiske utviklingen i Sverige, Norge, Danmark og Finland i ti år med en demografisk standardmetode: den såkalte kohort-komponent-metoden, som er kjent for sin evne til å – gitt korrekt innputt – generere relativt eksakte demografiske prognoser.

Tarvainens studie viser for Sveriges del at etniske svensker med uforandret innvandring kommer til å være i minoritet i sitt eget land i år 2065.

Når etniske svensker vel er i minoritet kommer, spår Tarvainen, folkeutbyttet til å ganske abrupt slå inn på et høyere gir: En majoritet av befolkningen med utenlandsk bakgrunn kommer til å ytterligere underlette innvandringen for de ulike egne folkegruppene.

Etnisk svenske samfunnsforvaltere slik som ingeniører, administratorer, forskere og forretningsmenn kommer, mener Tarvainen, gjennom uuttrettelig og ofte uegennyttig arbeid til å sikre at nasjonens økonomi og samfunnsstruktur ikke kollapser – dog kun for å se at disse uthules for sin «svenskhet».

Det svenske samfunnet og den svenske kulturen kommer – når deres skaper og bærer havner i minoritet, gradvis til å miste sin ledende stilling, til nasjonen – i dette ords sanne betydning «folket som bærer staten» – er utryddet.

«Det går ennå an å snu utviklingen!»

Tarvainen tror samtidig at denne beskrevne demografiske utvikling ennå kan stoppes – selv om vi befinner oss «i den ellevte timen».

Radikale og raske forandringer kreves dog, der det første skrittet er at nordboere betingelsesløst, på alvor og uten skyggelapper begynner å diskutere masseinnvandringen fra den tredje verden og «bevaringen av våre nasjonalstater».

Hos Tarvainen mangler en visjon om en forent nordisk stat som erstatning for de i dag eksisterende nasjonalstatene. Her finnes altså ikke den forente nordiske stat som Den nordiske motstandsbevegelsen ser som de befridde nordiske folkenes naturlige bolig og beskytter.

Les også:
FILM: Kalergi-planen – Hvitt folkemord?
Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen?
Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet
Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Hva er et land, en nasjon, en stat? Først og fremst et territorium, stort eller lite, med en stedegen befolkning, fra samme genepool over tid, med tilskudd av nærliggende befolkninger, som oftest nabofolk med tilsvarende gener. En homogen befolkning er normalt sterk og motstandsdyktig om den ikke er for liten, og kan stå seg mot fremmede trusler, konkurranse og inntrengning, i selvforsvar. Når denne evnen og viljen forvitrer, og landene gradvis blir «multikulturelle», aka flere inkompatible raser, som i de nordiske land i vår tid, står vi uten forsvar, ledet av globalistisk orienterte politikere, som ikke ser verdien av eget… Les mer »

Arier
Arier
1 år siden

Vi er nå i den fasen der folkemordet er tydelig for alle. I hver by og bygd er det fullt med ikke-hvite som skal fortrenge/ødelegge/overkjøre/ vårt folk som har alle sine egenskaper av i kraft av sitt arvemateriale/rase. Det er derfor de gjør alt de kan for å likvidere det norske folket med raseblanding fordi dette ødelegger vårt arvemateriale og er et irreversibelt folkemord. Det er systematisk planlagt folkemord som forræderne, de fremmede fiendene sine nikkedukker gjennomfører.. De ansvarlig må tas og straffes nådeløst for deres folkemord. Folkemordet mot hvite er den mest alvorlige forbrytelseni verdens historie. Det ødelegger ikke… Les mer »

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Etnisk rensing kalles det, velsignet av sittende politikere.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Alt for mange sitter på sidelinjen og er tilskuere. De vet hva som skjer, men velger likevel å holde seg passive. Det er i mine øyne et svik mot sitt folk og bør risses inn i «the wall of shame».

Hvitulven
Hvitulven
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Det er ikke slik at de ønsker at dette skal skje. De mangler bare tro på at vi kan ta tilbake samfunnet. Vi må inspirere og overbevise folket om at vi kan dreie utviklingen i motsatt vei.

Arier
Arier
1 år siden

Om 45 år? jeg vet ikke hvilken verden han lever i, men den verden jeg lever i er det fremmede i hver bygd og by og det er rett rundt hjørnet før vi er fremmede i eget land. Folkemordsfasen er nå og blir bare verre for hver dag som går.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Lurer på hva som kommer til å skje med politikerne, journalistene og resten av forræderne når det går opp for de trege og nedsløvede massene at disse har jobbet aktivt for å utrydde dem og deres etterkommere.

Arier
Arier
Svar til  JudasGarSviker
1 år siden

Lurer på hvordan det ikke er mulig å forstå at de vil det nå? Jødene og jødelakeiene sier det rett ut. Alle som er et minimum av opplyst vet det. Men det norske folket og europeerne samtykker til å bli likvidert ved å ikke gjøre motstand og forfølge egne borger.