Hjem Nyheter Forsker varsler: kraftig underrapportering av bivirkninger og død forårsaket av koronavaksiner

Forsker varsler: kraftig underrapportering av bivirkninger og død forårsaket av koronavaksiner

KORONAVAKSINER Forsker Jessica Rose varsler om kraftig underrapportering av vaksineskader og død i det amerikanske vaksineskadeovervåkningssystemet VAERS. Langt større omfang av registrerte bivirkninger og død er ventet å komme.

Jessica Rose, ekspert på biomatematikk og molekylær forskning, sier i et intervju i «Doctors and Scientists» på CHD.TV at det amerikanske vaksineskadeovervåkningssystemet Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) er en fiasko og skjuler bivirkninger forårsaket av koronavaksiner.

Hver uke siden januar 2021 har hun lastet ned data fra VAERS og sammenlignet disse uke til uke, for så å oppdage at meldinger om vaksineskader forsvant fra den ene uken til den andre.

I hennes forskningsrapport som har tittelen «Critical Appraisal of VAERS Pharmacovigilance: Is the U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) a Functioning Pharmacovigilance System?» konkluderer hun med at «hundretusenvis» av bivirkninger er forsinket og venter på å komme inn i systemet, hvilket har ført til at helsepersonell ikke har fått viktig informasjon om alvorlige bivirkninger.

Rapporteringssystemet VAERS ble etablert i 1990 og fungerer slik at helsepersonell rapporterer inn bivirkninger og død forårsaket av vaksiner. I 2021 har helsepersonell dog blitt overveldet med meldinger om vaksineskader og derfor ikke rukket å legge inn alle meldinger i systemet, eller de har blitt oversett og slettet med henvisning til at det er «midlertidige» eller «normale» bivirkninger.

Dr. Rose forteller at antall alvorlige bivirkninger og dødsfall forårsaket av koronavaksinene er mye høyere enn det som er registrert. Enkelte mer alvorlige bivirkninger er underrapportert med en faktor på 31, og andre mer vanlige bivirkninger kan være underrapportert med en faktor på 100.

I intervjuet forteller hun at de hundretusener av meldinger om bivirkninger som er sendt inn viser et klart medisinsk misbruk, ettersom det ikke iverksettes noen tiltak fra myndighetene. Vaksiner ble tidligere trukket fra markedet dersom VAERS-systemet dokumenterte mer enn femti dødsfall fra én enkelt vaksine, men i 2021 er det registrert over 20 000 dødsfall på bare ti måneder, hvorav 97 prosent av disse tilfellene er forårsaket av mRNA-vaksinene. Rose sier videre at den største feilen med systemet er at de som skal overvåke data og advare befolkningen om medisinsk risiko er de samme som prøver å skyve frem narrativet om at vaksinene er trygge og effektive.