Hjem Nyheter Norden Forskere og leger: Vaksinepass er ulovlig og farlig!

Forskere og leger: Vaksinepass er ulovlig og farlig!

4

VAKSINEPASS Det er i en debattartikkel i Aftonbladet at 18 forskere og leger nå har gått til angrep på verdens strategier rundt vaksinasjon og vaksinepass. Disse vil føre til en polarisering og ekskludering av uvaksinerte mennesker, mener debattantene.

Illustrasjonsfoto. Foto: Marco Verch, (CC BY 2.0).

I en debattartikkel i Aftonbladet har 18 forskere og leger angrepet den europeiske koronastrategien med vaksinepass, som de mener er direkte vitenskapsfiendtlig. Det antas at debatten er drevet av frykt og av politikere som ønsker å vise handling for å blidgjøre opinionen, i stedet for å ta utgangspunkt i vitenskap:

Dette er en svært farlig utvikling og vi må snakke om hvilken rolle profittinsentiver og økonomiske maktforhold har spilt i denne situasjonen.

Vi må stille kritiske spørsmål om hvordan markedsføringen av disse kontroversielle vaksinene har påvirket beslutningstakere. Og vi må diskutere de omfattende strukturelle problemene med konfliktsituasjoner og ren svindel som faktisk preger narkotikaforskningen, noe som ble fremhevet i 2015 av The Lancets sjefredaktør. – Eddebo, J., Andersson, M., et. al.

De mener videre at vaksinepassene ikke er proporsjonale med situasjonen Sverige er i. Innleggelsene på IVA er lave, det er vaksinerte som driver smittespredningen fremover og den totale dødeligheten for 2021 ser ut til å ha havnet under gjennomsnittet de siste ti årene.

Vaksinepassene har heller ikke gjennomgått den sedvanlige prøvningen gjennom den svenske statens medisin-etiske råd når det gjelder medisinske avgjørelser, påpeker forskerne som også mener at vaksinepassene har ingen, eller liten, tilknytning til vitenskapens tilstand.

Men ikke bare myndigheter og makthavere har et ansvar i debatten, mediene får også kritikk. Disse stiller ikke de kritiske spørsmålene, men kjøper bare hele fortellingen, mener debattartikkelens forfattere, og skriver:

Men det er nettopp den her kritiske og vitenskapelig forankrede diskusjonen som har fått stå tilbake de siste årene.

Mediene stiller få spørsmål som er kritiske til narrativet.

Googles algoritmer anvendes, ifølge en studie av australske forskere, for å skjule uønsket data knyttet til covid og sosiale medie-giganter som Twitter sensurerer aktivt skeptiske perspektiver på saken, selv om de kommer fra redaktørene av British Medical Journal.

Folk generelt godtar overvåkingssamfunnet som makthaverne og media presser på dem, hvilket de mener er en farlig utvikling.

«Hvis noen for fem år siden hadde hevdet at de i nær fremtid ville bli tvunget til å ta en sprøyte og vise papirene sine for å få gå på kino, ville de trodd at vedkomne var gal. Men i dag blir dette sett på som mer eller mindre naturlig», skriver de og avslutter med en oppfordring om å umiddelbart avskaffe vaksinepass.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
9 måneder siden

Utrolig bra at eksperter trer frem og våger å si imot dagens ledere og denne «1984-agendaen». Og det er ikke få eksperter som gjør det, heldigvis. Verden over står eksperter frem og slår i bordet mot propagandaen, men mainstream media som er del av agendaen rapporterer ikke om det, eller de går til angrep og forsøker å diskreditere ekspertene.

mia
mia
9 måneder siden

Hadde aldri trodd at LØGNEN som synd skulle bli så utbredt blant menneskene!

Roar
Roar
9 måneder siden

En dag vil nok alle de som aktivt har gått i spissen for skremselspropagandaen og restriksjoner bli straffet, håper jeg inderlig.

trackback
8 måneder siden

[…] Forskere og leger: Vaksinepass er ulovlig og farlig! […]