Hjem Nyheter Forsterkede pedofilanklager mot Bob Dylan

Forsterkede pedofilanklager mot Bob Dylan

2

UTENRIKS Pedofilanklagene mot en av boomergenerasjonens største gallionsfigurer skjerpes, da saksøker nå slår fast at overgrep mot en 12 år gammel jente varte i månedsvis.

Robert Zimmerman aka Bob Dylan holder en konsert i 1996. Foto: Henryk Kotowski -svWiki (CC BY-SA 3.0)

Anklagelser om seksuelle overgrep mot mindreårige har blitt rettet mot den 80 år gamle jødiske artisten Robert Allen Zimmerman, bedre kjent som Bob Dylan.

I leiligheten hans på Chelsea Hotel i New York City skal han flere ganger ha voldtatt en jente som nettopp hadde fylt 12 år.

Det var i august i fjor at en 68 år gammel kvinne under initialene J.C. saksøkte artisten for «voldtekt innledet av grooming med alkohol og narkotika» – som han skal ha utsatt henne for 56 år tidligere.

Kvinnen beskriver hvordan Zimmerman med vilje fikk henne til å ta alkohol og narkotika og deretter voldtok henne.

I søksmålet står det at «Zimmerman skapte et vennskap med jenta og etablerte en følelsesmessig forbindelse med henne», for deretter å ha «utnyttet henne seksuelt i leiligheten hans på Chelsea Hotel i New York City».

Saksøker: «Pågikk i flere måneder»

Forrige uke forklarte J.C. til Fox News at tiltaltes overgrep mot henne ikke opphørte etter seks uker, slik det fremgår av søksmålet, men at disse de facto varte i flere måneder.

I følge The New York Child Victims Act, en lov vedtatt i kjølvannet av #Metoo, kan sexforbrytelser begått mot mindreårige saksøkes og behandles i sivile saker.

Gjennom sine advokater avviser Bob Dylan samtlige anklagelser mot ham med følgende ord:

Med mindre skyld uttrykkelig medgis, avvises alle anklager i søksmålet.

Dylan er en sionist, noe som tydelig kommer frem i låten Neighborhood Bully, fra 1982. Her hylles det jødiske folket og Israels voldshandlinger i Palestina.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Dersom dette stemmer er det ikke første gang jødiske artister, filmregissører og skuespillere forgriper seg på mindreårige. Det er liksom en del av deres DNA og ikke bare kulturelt, kfr deres giftige Talmud, som bagatelliserer og unnskylder seksuelle overgrep mot mindreårige – jenter i 3-årsalder og gutter i 9-årsalder. Tar vi med oss jødenes dominerende rolle i pornografi og andre samfunnsnedbrytende virksomheter, får vi et tydeligere bilde av en rase som mener seg å stå over alle morallover.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
8 måneder siden

Ikke overraskende.