Hjem Nyheter Forsvarer innvandrermobb på CNN

Forsvarer innvandrermobb på CNN

HYKLERI En gruppe afrikansk-amerikanere som kidnappet og torturerte en hvit utviklingshemmet mann, forsvares i CNN-debatt.

25982

Frihetskamp har tidligere rapportert om hendelsen der en gjeng med afrikansk opprinnelse kidnappet og torturerte en hvit utviklingshemmet mann i Chicago i USA. Hendelsen, som ble livesendt på Facebook-kontoen til Brittany Herring, ble senere lagt opp som en 25 minutter lang film på YouTube.

I filmen kan man høre gjerningsmennene uttale «faen ta hvite folk» og «faen ta Trump», samtidig som de ler når de kutter han med kniv, brenner han med sigaretter og tildeler han flere spark.

I en nylig panel-debatt på CNN mener Demokratenes strateg og CNNs politisk kommentator Symone Sanders (afrikansk opprinnelse) at saken ikke kan kategoriseres som hat-kriminalitet.

CNN-verten Don Lemon (afrikansk opprinnelse) forsøker å bagatellisere hendelsen med følgende utsagn: «Jeg tror ikke det er ondskap. Jeg tror disse er unge mennesker, og jeg tror de har dårlig oppdragelse. Jeg mener, hvem oppdrar disse ungdommene? Jeg har ingen anelse om hvem som oppdrar disse ungdommene».

Videre i debatten forsøker Symone Sanders å legge skyld på hvite for slaveriet i Amerika, som et forsvar for ungdommens ugjerninger. Dette er ikke første gangen Sanders hetser mot hvite under en sending på CNN, en lignende hendelse skjedde tidligere i år.

Se innslaget nedenfor: