Hjem Nyheter Globalt Fra Rwanda til Aftenlandet; oss kakerlakker imellom

Fra Rwanda til Aftenlandet; oss kakerlakker imellom

0

KULTURMARXISME De institusjonaliserte angrepene på hvite, og alt forbundet med disse, er allestedsnærværende, og spesielt synlig blant de største, ofte globale, bedriftene. Dette er naturlig siden kapitalismen er avhengig av multikulturen og det grenseløse (mentalt så vel som i fysisk forstand) for å overleve inntil videre. 

Foto: Jpalens via Wikimedia commons (CC BY-SA 4.0)

Tilsynelatende som i en faustisk relasjon har det man vanligvis vil omtale som anti-kapitalister (som ofte også inkluderer angivelige «anti-rasister» og «LGBTQP forkjempere») akseptert at (turbo)kapitalismen har flagget, i bokstavelig forstand, med BLM og LGBTQP symboler. Noen kritiske røster har imidlertid meldt seg, bekymringen er at at dette nettopp bare er det: symbolpolitikk for å tekkes en kjøpesterk og stor gruppe, de mener det egentlig ikke. Sannheten er imidlertid mye verre: de både mener det, og hensikten er ikke først og fremst å finne innenfor en økonomisk kategori.

Raytheon er et amerikansk selskap med 180000 ansatte og er dermed en av verdens største våpenprodusenter, blant annet så er mesteparten av våpnene og våpensystemene som er blitt benyttet i Afghanistan produsert av nettopp Raytheon. Selskapet er også produsent av atomvåpen og har nylig underskrevet kontrakt med flyvåpenet i USA for fornyelse av deres atomvåpensystemer, til en pris av ca. 10 trillioner norske kroner over de neste 30 årene (én trillion = 1 000 000 000 000 000 000). De er dermed det ypperste man kommer når det gjelder død og lidelse, og de tjener perverst mye penger på dette.

Som alle de største globale selskapene i Vesten, og utelukkende der, så har Raytheon også hengt seg på alt som har fulgt i kjølvannet av BLM-bevegelsen i USA og det ideologiske og politiske omlandet der omkring, de har bare ikke formidlet dette utad. Tvert i mot: de har gjort alt de kan for at denne omfavnelsen ikke skulle bli offentlig kjent. Selskapet gjendriver dermed gjennom dette, som mange andre av disse selskapene, mistanken om at det bare er symbolpolitikk. Dette er politikk, og det er ideologi, og de har en klar overbevisning: de hater hvite, og de elsker tanken på uendelig økonomisk vekst. Og de to kategoriene passer sammen som hånd i hanske. 

En varsler har nå offentliggjort dokumenter fra bedriften som blant annet forteller hvite, heterofile, kristne, sunne og engelsk-talende ansatte at de skal dekonstruere sine identiteter, «identifisere sine privilegier» og vike plassen sin til fordel for minoritetsgrupper. Et annet dokument med tittel «Hva du ikke skal si til dine svarte kolleger nå» instruerer sine hvite ansatte at de ikke skal fortelle kolleger at de skal be om at ting snur snart eller håpe at de sosiale spenningene i samfunnet forsvinner. Dette fordi ubehagelighetene svarte opplever i rasemessige spente situasjoner er på et annet nivå enn for en hvit person. Svarte ansatte er utmattede, mentalt slitne, frustrerte, stressede, opplever søvnvansker, redde og overveldet, slik forholdene i USA nå er.

Raytheon har også utformet et 21-dagers «vane-byggings-kurs», hvor de ansatte skal omprogrammeres til å lære seg nye vaner, som å «kvantifisere den rasemessige komposisjonene av sin vennegruppe» (norsk: bytte ut noen av sine hvite venner med flere fremmedkulturelle venner) og hvor de lærer om hvorfor det å være hvit egentlig er et våpen.

Dette er altså et institusjonalisert program for å undergrave relevansen til det å være «hvit» og alt som utgår fra dette konseptet, hvor målet er gjøre denne obskur, overflødig, irrelevant og «forvist til historiens skraphaug». Etter Folkemordkonvensjonen er dette kategorisert som folkemord, å ødelegge en gruppe, som gruppe. De kaller oss ikke kakerlakker på statlig radio ennå, bildene er mer sofistikerte, men formålet er det samme: vi har en gruppe skadedyr i blant oss, hva skal vi gjøre for å løse problemet?

«Og når Herren din Gud gir dig ro for alle dine fiender rundt om i det land Herren din Gud gir dig til arv og eie, da skal du* utslette minnet om Amalek** over hele jorden. Glem ikke det!» – Femte Mosebok 25:19

*Jødene

**Amalek – den fysiske og metafysiske representasjonen av jødenes til en hver tid fiende(r) som definert av de selv; nå: hvite og/eller kristne. 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg