Hjem Nyheter Europa Frankrike fjernet 2 000 «falske flyktninger»

Frankrike fjernet 2 000 «falske flyktninger»

3

MASSEINNVANDRING I Paris har politiet fjernet rundt 2 000 innvandrere fra en provisorisk leir.

Omkring 2 000 såkalte flyktninger ble fredag fjernet fra en provisorisk leir nord i Paris. Over 30 busser ble brukt til å fjerne flyktningene fra stedet.

I juli ble cirka 2 800 «flyktninger» fjernet fra en leir ved Port de la Chapelle. Personene ble ikke sendt ut av landet, men plassert i midlertidige bosteder og herberger.

Ifølge en av sjefene for politiet i Paris så tømmes leirene for «falske flyktninger», eller økonomiske migranter, for å frigjøre ressurser for «ekte asylsøkere». Politiet har de siste to årene gjennomført 35 lignende aksjoner.

Kilde:
Fransk politi fjerner 2000 migranter i Paris

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källa: Frankrike fjernet 2 000 «falske flyktninger» […]

Thomas w mosveen
Thomas w mosveen
5 år siden

Hva er logikken i å skille ut ‘falske flyktninger’ for så og omplassere disse rottene i bedre boliger,for deretter å la ‘ekte flyktninger’ fortsette å bo i leir.Nei,send alle de pestbefengte rottene tilbake dit hvor de hører hjemme.’ Falsk’ eller ‘ekte’ bort med skiten.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Hvor stor andel av «migrantene» som NRK , TV2 og PK-media så vakkert snakker om er «reelle fyktninger» i forhold til lykkejegere, invadører og parasitter på våre rause velferdsordninger? Kanskje 20% har «krav på» beskyttelse, resten må snarest og uten samvittighetsnød returneres.