Hjem Nyheter Frankrike: Innvandrere stemte på Macron

Frankrike: Innvandrere stemte på Macron

5

FRANKRIKE Ny statistikk fra det franske presidentvalget viser at 92 prosent av muslimene stemte på globalisten Macron, mens politi- og militærtjenestemenn og deres familier stemte på Le Pen.

Den tidligere Rothschild-bankieren og globalisten Emmanuel Macron, som sist søndag vant det franske presidentvalget, viser seg å ha hatt spesielt stor støtte blant den arabiske befolkningen i landet. Ifølge statistikk fra den fransk-katolske avisen La Croix fikk Macron hele 92 prosent av de muslimske stemmene. Den høyrepopulistiske og konservative Marine Le Pen fikk på side 38 prosent av stemmene blant katolske velger, litt høyere enn gjennomsnittet for landet.

Le Pen skal likevel ha vunnet en spesifikk velgergruppe, nemlig politi- og militærtjenestemenn. En analyse av resultatene ved tre stemmestasjoner i Paris-regionen viser at ansatte i gendarmeriet og deres familier stemte for Le Pen. Analysene viser at også at Le Pen skal ha bred støtte blant ansatte i militæret, gendarmeriet og politiet ellers i landet.

Kilde:
92% of Muslims voted for Macron
Marine Le Pen won among police and the military

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källa: Frankrike: Innvandrere stemte på Macron […]

Norrøn
Norrøn
5 år siden

Man ser på statistikken at disse golddigger-inntrengerne avgjorde valget. Har det ikke vært for de så hadde Le Pen vunnet valget med god margin..

Velden
Velden
5 år siden

Så det på rapporten fra Macron’s seierfest. Vanskelig å si, jeg er nok snill når jeg sier 40% innvandrere.

knut
knut
5 år siden

Så det Macron vil gjøre nå er vel å invitere mest mulig millioner med Arabere og Afrikanere til Frankrike slik at han vinner neste valg og. Sleip taktikk.

trackback
3 år siden

[…] også: Frankrike: Innvandrere stemte på Macron Ny lov skal forby «falske nyheter» i […]