Hjem Nyheter Europa Frankrike prøver forbud for å hindre De gule vestene

Frankrike prøver forbud for å hindre De gule vestene

FRANKRIKE Globalistregimet iverksetter forbudstiltak for å forsøke å få bukt med den revolusjonære Gule vester-bevegelsen.

Foto: Reuters / Philippe Wojazer.

De gule vestenes iherdige gateprotester har ikke blitt stoppet av hverken brutal politivold eller globalistregimets konsesjoner. Dette har nå ført til at Emmanuel Macron og hans ministere iverksetter forbudstiltak mot grasrotbevegelsen.

På mandag annonserte statsminister Edouard Philippe nemlig at regimet kommer til å stoppe demonstrasjoner i «tidligere utsatte områder» som Champs-Élysée hvis de ser at «radikale grupper» som tenker bruke vold deltar. Byens politisjef kommer dessuten til å byttes ut.

Philippe sa også at mennesker på sosiale medier som han mente oppviglet til og hyllet opptøyer «blir nødt til å stå til ansvar».

Minst 150 personer har blitt alvorlig skadet og over 2 000 lettere, siden protestene startet i november.

De gule vestene kritiserer hovedsakelig Macrons økonomiske politikk som de mener gjør det vanskelig for vanlige franskmenn å leve et verdig liv. Det har dog fremkommet at mange demonstranter også er kritiske til agendajournalister, jødisk makt, frimureriet og banksystemet.