Hjem Nyheter Europa Fransk demonstrant i koma etter å ha blitt skutt i bakhodet av...

Fransk demonstrant i koma etter å ha blitt skutt i bakhodet av opprørspoliti

1
DEL

FRANKRIKE En brannmann som sluttet seg til protestbevegelsen De gule vestene ligger i koma etter å ha blitt skutt i hodet av en politimann.

I en film som nylig ble publisert på YouTube ser man hvordan trebarnsfaren og brannmannen Olivier Beziade ligger livløs på bakken etter å ha blitt skutt i bakhodet av fransk opprørspoliti med et såkalt ikke-dødelig våpen. Hendelen fant sted på lørdag i den franske havnebyen Bordeaux under en demonstrasjon arrangert av De gule vestene og ble fanget på film av andre demonstranter. Ifølge franske medier er den 33 år gamle mannen innlagt på sykehus med alvorlige hjerneskader og ligger foreløpig i kunstig koma.

Mannens kone Cindy Beziade var vitne til hendelsen og har uttalt til media at politiet skjøt uprovosert etter demonstrantene. I filmen kan man se hvordan politiet kommer rundt et hjørnet før de uten forvarsel skyter og kaster sjokkgranater mot demonstranter som er på vei bort fra dem.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Vart är mediedebatten runt det groteska övervåld fransk polis utövar mot ett folkligt uppror?
Denna film är bara en av många som finns att finna på nätet men msm ger det ingen uppmärksamhet alls eller ber om en kommentar från en norsk politiker eller polis.
Vad skönt för Erna och Jonas att slippa ta avstånd från «fascistisk» våld. De kan tacka sina globalistiska medlöpare i lögnmedia att de slipper obekväma frågor.

Den dag vi får se liknande tillstånd i Norden så vet vi på förhand var vi har politiker, journalister och polis.