Hjem Nyheter Europa Fransk general til jøde: Den gruppen du kjenner godt styrer media

Fransk general til jøde: Den gruppen du kjenner godt styrer media

6

UTENRIKS Bølgen av friske utspill fra franske militære fortsetter. En general peker i fransk TV ut hvem som styrer media.

På fredag deltok en pensjonert general ved navn Dominique Delawarde på et fransk TV-show på kanalen CNEWS, hvor blant annet medier ble diskutert. Den tidligere generalen mente at de fleste store medier er styrt, noe jøden Claude Posternak reagerte sterkt på.

Posternak spurte da, mens han var ekstremt opphisset, eksakt hvem det er som styrer media. Ifølge nyhetstjenesten Gallia Daily, som sammenfatter franske nyheter på engelsk, svarte Delawarde at «den gruppen du kjenner godt» styrer mediene, hvilket fikk programledreren til å avbryte showet.

Ifølge Gallia Daily fikk dette den franske jødisk makt-bevegelsen, i form av organisasjonene CRIF og LICRA, som skal tilsvare de USA-baserte jødeorganiasjonene AIPAC og ADL, til å gå til angrep mot Delawarde. Blant annet har det krevet at en aktor skal tiltale ham for meningsforbrytelser og at forsvarsministeren skal straffe ham.

Klippet, som er på fransk, kan ses under. Automatisert teksting av tvilsom kvalitet finnes også, men den ser ut til å være bra nok for å i grove trekk forstå samtalen. Bemerk rykningene i jøden Posternaks ansikt når franskmannen Delawarde nevner den jødiske innflytelsen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
1 år siden

Man kan se på fjeset til reporteren at dette området er svært sensitivt for ham  😆  heldigvis noen som fortsatt sitter på sannheten!

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Det blir bare for dumt at noen jøder reagerer på at man forteller at jødene kontrollerer media når enhver kan lete det opp og se selv, samtidig som andre jøder selv skryter av det.

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
1 år siden

Denne opphissede reporteren ser ut som han får slag i beste sendetid eller noe lignende

Heimdal
1 år siden

Generalens poenger og meninger ble verifisert.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Haha, skulle tro det var en parodi. Stereotypisk jøde med stereotypiske jødebriller.

trackback
30 dager siden

[…] Fransk general til jøde: Den gruppen du kjenner godt styrer media […]