Hjem Nyheter Europa Fransk meningsmåling: Le Pen bedre enn Macron i innvandringsspørsmålet

Fransk meningsmåling: Le Pen bedre enn Macron i innvandringsspørsmålet

0

FRANKRIKE I følge en ny fransk meningsmåling anser en majoritet av befolkningen i Frankrike at Marine Le Pen ville ført en bedre innvandringspolitikk enn globalisten Emmanuel Macron.

I følge en ny meningsmåling fra det franske opinionsinstituttet Elabe anser en majoritet av Frankrikes befolkning, 54 prosent, at Marine Le Pen ville føre en bedre innvandringspolitikk enn den landets nåværende president, globalisten Emmanuel Macron, fører.

I tillegg mener 52 prosent at Le Pen, som leder det største opposisjonspartiet Rassemblement National, tidligere Front National, ville gjøre det bedre når det kommer til å håndheve loven. Når det kommer til terrorbekjemping tror derimot 51 prosent at Macron er mer kompetent, mot 48 prosent for Le Pen.

I følge meningsmålinger som nylig ble gjennomført, har Marine Le Pen økt sin støtte i første valgrunde i presidentvalget, noe også Macron gjorde i forhold til valgresultatet i 2017.

I en andre valgrunde ville Le Pen fått 45 prosent av stemmene mens Macron ville fått 55 prosent, sammenliknet med 34 prosent for Le Pen i 2017 og 66 prosent for Macron, i følge en måling fra Ifop.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg