Hjem Nyheter Europa Fransk opinionsundersøkelse: «Sionismen er en sammensvergelse for å fremme jødenes egeninteresser»

Fransk opinionsundersøkelse: «Sionismen er en sammensvergelse for å fremme jødenes egeninteresser»

3

FRANKRIKE Ifølge en fersk meningsmåling om jøder i Frankrike, anser et flertall av respondentene at sionismen er en jødisk sammensvergelse som tar sikte på å manipulere vestlige samfunn til jødenes fordel.

I en nylig gjennomført opinionsundersøkelse svarte hele 53 prosent av et tilfeldig utvalgt panel på 1 007 personer, at de så seg enig i utsagnet om at «sionismen er en internasjonal organisasjon med intensjon å påvirke verden og samfunn, for å fremme jødiske egeninteresser.» Av disse svarte 11 prosent at de var «veldig enig» i påstanden.

Undersøkelsen ble utført av Foreningen for jødiske studenter i Frankrike (UEJF) og viste dessuten at rundt halvparten av de spurte anså sionismen som en rasistisk ideologi. 57 prosent mener at Israel er «en trussel mot den regionale stabiliteten [i Midtøsten]» og 51 prosent var enige i at Israel er et teokrati, det vil si en stat som styres av en religion.

I tillegg svarte 26 prosent at boikott av Israel er rett, og 38 prosent så seg enige i at den jødiske staten Israels eksistens «livnærer seg på antisemittisme».

UEJFs ordførende leder, jøden Sacha Ghozlan, mener at resultatet av undersøkelsen viser «en utbredt uvitenhet om den jødiske staten» i Frankrike.

– Undersøkelsen viser et lavt nivå av kunnskap om hva sionisme virkelig er. Det vitner også om et bekymringsfullt nivå av tiltro til konspirasjonsteorier blant unge mennesker, påstod Ghozlan etter at resultatet fra undersøkelsen ble offentliggjort.

Frankrike har en lang tradisjon med å underkaste seg den mektige jødisk makt-bevegelsen i landet, noe som kan forklare den økende «antisemittismen» i landet. Med orwellske lover har myndighetene de siste årene forsøkt å knuse all slags kritikk mot Israel og den internasjonale jødiske maktsfæren. Eksempelvis har Frankrike nylig introdusert indoktrineringskurs som et alternativ til fengsel eller bøter for de som er dømt for «antisemittisk tankekriminalitet».

Nå krever den jødiske studentforeningen UEJF at man intensifierer jødisk propaganda mot franske barn, slik at «kunnskapen» om hva sionisme «egentlig dreier seg om» styrkes.

– Pedagogikken vedrørende sionismen og hva Israel er for noe, må styrkes, særlig blant de yngste, ettersom både antisemittisme og utnyttelsen av den israelsk-palestinske konflikten føder antisemittismen i Frankrike, hevder Ghozlan.

Relaterte artikler:
Stephen Samuel Wise
Jacob Rothschild: – Min familie skapte Israel
Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt i USA»
Videointervju: «Fra jødisk marxist til svensk nasjonalist – Lasse Wilhelmsons kamp for det frie ordet»
Prins Charles: – Håper en amerikansk president tar seg av den jødiske lobbyen
FILM: Israelsk diplomat diskuterer komplott mot britiske politikere
Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk
Sionistene flytter frem sine posisjoner i Vesten
Israel og FN enige om deportasjon av afrikanske innvandrere til Europa
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
Israel gransker rasetilhørighet og svartelister ikke-jøder

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
GudenOdin
GudenOdin
4 år siden

Hei dere må gå på youtu og søke på END time yuoth og fin en film som heter pure evil the world must know child orgen det handle om Israel som har tatt 18.000 syriske barn å slaktet dem og tar hjerte og lever

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  GudenOdin
4 år siden

Høres en smule drøyt ut med 18.000. Mye som blir spredt på youtube for at sannhetssøkere skal bite på og bli diskreditert hos normiene.

Harald
Harald
4 år siden

#TheGoyimKnow 😉