Hjem Nyheter Fransk tidligere spionsjef: «Masseinnvandringen er den største trussel»

Fransk tidligere spionsjef: «Masseinnvandringen er den største trussel»

2

FOLKEUTBYTTET En tidligere fransk ambassadør og spionsjef har presisert at en totalstopp av immigrasjon fra den tredje verden vil være helt nødvendig for en mulig redning av nasjonen Frankrike.

Pierre Brochand, tidligere sjef for den franske etterretningstjenesten DGSE (2002-2008) og fransk ambassadør i en rekke land, sparer ikke på kruttet når han nå uttaler seg i avisen Le Figaro om masseinnvandringens enorme ødeleggelser i sitt land.

– Jeg mener at den typen innvandring som vi har lidd under i et halvt århundre er skandaløs og uten sidestykke i vår historie. Og ærlig talt kan jeg ikke ta innover meg hvordan frittenkende og opplyste mennesker i dag kan bagatellisere alvoret i situasjonen.

Brochand identifiserer masseinnvandringen fra den tredje verdenen som den mest alvorlige «trusselen mot den sivile fred på vårt territorium» og trekker paralleller med endringsprosessene i land som Libanon og Jugoslavia.

– Vi har ikke noe annet valg enn å snu 180 grader om hvis vi virkelig ønsker å ta tilbake kontrollen over demografien vår. Det betyr at vi er nødt til å sende en klar og tydelig beskjed om at Frankrike ikke vil være imøtekommende for innvandrere i overskuelig fremtid, sier Brochand, som samtidig uttrykker sin frykt for at «det siste toget allerede kan ha passert».

Han forklarer videre at hans lange livserfaring hindrer ham i å lukke øynene for det som meget vel kan være det som venter Frankrike og hele vårt kontinent: «en mørk fremtid, for ikke å si en veldig mørk fremtid, for våre barn og barnebarn».

– Alle våre makthavere uten unntak, men også flere av våre øvrige landsmenn, har valgt å se en annen vei. Det første av feighet, det siste av naivitet, ren hensynsløshet – eller av ideologiske grunner, avslutter Pierre Brochand.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
7 måneder siden

Ikke bare full stopp, men også repatriering.

Roar
Roar
7 måneder siden

Godt flere kommer ut og banker i bordet, bare at de skulle ha gjort det lenge lenge før. Men det tar vel litt tid før løven våkner i europeere.