Hjem Nyheter Europa Franske generaler undertegner brev som advarer om en kommende rasekrig

Franske generaler undertegner brev som advarer om en kommende rasekrig

5

FRANKRIKE 20 høytstående franske generaler har skrevet under på et brev til det franske folket. Frankrike ligger på randen til rasekrig advares det, og franskmenn oppfordres handling.

Soldater patruljerer under Eiffeltårnet. Foto: Mighty.Germany (CC BY-SA 4.0).

20 ledende franske generaler og over tusen soldater skrev under på et advarselsbrev til det franske folket, som ble publisert i nyhetsmagasinet Valeurs Actuelles onsdag 21. april. Brevet beskriver hvordan Frankrike befinner seg i en katastrofal situasjon ved randen til rasekrig og borgerkrig.

Generalene peker på flere samfunnsproblemer, der man fremst tar opp masseinnvandringen og den påfølgende flerkulturen og islamismen, men også den såkalte antirasismen og anarkotyranniet fra regjeringen. I stedet for å bekjempe islamistiske terrorister, bekjemper man folkebevegelser som De gule vestene.

Om forholdene eskalerer mer i Frankrike er det sannsynlig at det leder til en voldsom konflikt med tusener av døde. Det er høy tid for franskmennene å slå tilbake mot globalistene, utropes det i den radikale beskjeden til folket.

En av de høytrangerte personene som har undertegnet advarselsbrevet er Christian Piquemal, tidligere general i hæren og kommandør for den franske Fremmedlegionen.

Brevet lyder som følgende:

Vi, Frankrikes soldater kan ikke under rådende omstendigheter forholde oss likegyldig til vårt vakre lands utslettelse.

• Vi befinner oss i en alvorlig tid, Frankrike er i fare. Livstruende farer truer vårt land med ødeleggelse.

• Ødeleggelse gjennom en viss «antirasisme», der hatefulle tilhengere sår frøene til en rasekrig. De avskyr vårt land, dets tradisjoner, dets kultur, og vil se det oppløses ved å rive bort vår fortid og vår historie. Derfor angriper de våre statuer, statuene over vår historiske storhet.

• Ødeleggelse på grunn av islamisme og innvandrerhordene i no-go-sonene, som gjør hevd på mesteparten av det franske territoriet for å underkaste det under en lov som strider mot vår konstitusjon.

Ødeleggelse, for at hat alltid prioriteres over broderskap. Som når staten har anvendt opprørspoliti som leiesoldater i formål å slå ned franskmenn som hadde tatt på seg gule vester for å uttrykke sine lidelser. Dette samtidig som regjeringen ikke gjør noenting med de maskerte individene (venstreekstremistene), og således lar de spre kaos.

Mørke tider kommer, volden øker for hver dag som går.

Vi, nasjonens tjenere, har alltid vært beredt på å ofre våre liv – vi kan ikke forbli passive tilskuere til det som skjer.

Så, mine damer og herrer, det får være nok med tilstanden. Vi befinner oss i en alvorlig tid, det kommer å behøves et kolossalt arbeid, vi står klare til å støtte de som prioriterer vår nasjons bevarelse.

På andre siden, om ingenting gjøres kommer den siste eksplosjonen å ta plass… og det er hæren som kommer å tvinges til å inngripe for å forsvare nasjonens territorium og det franske folk.

Det finnes ikke tid å vente, i morgen blir borgerkrigen kronen på verket av dagens kaos. Og dødstallene, som du kommer å bære ansvaret for (om du ikke gjør noe), kommer å bli tusentalls.

Det meste av innholdet i brevet skulle kunne appliseres direkte på Norden, som også har blitt rammet av masseinnvandring og antihvit, flerkulturell vold. Også Norden styres av korrupte politikere og andre makthavere, som kynisk prioriterer å slå ned på «hatkriminalitet» og organisert motstand, i stedet for de nordiske lands virkelige problemer.

Advarselsbrevet fra den militære ledelsen i Frankrike er således tenkelig også her i Norden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Norske MSM, med NRK, TV2 og «riksavisene» i spissen, er monomant opptatt av den angivelige fare «hatkriminalitet» utgjør, dvs det som skrives i kommentarfeltet i publikasjoner som fortsatt tillater dette, og som går ut over stakkarslige snowflakes, især kvinner og «ressurssvake» minoriteter. At våre nordiske land er gjenstand for folkeutbytte via innvandring(invasjon), av rasefremmede, og med synkende fødselstall, opptar ikke våre politikere og media, som er livredde for å fremstå som nasjonalsinnede. En rasekrig er alt i gang, iallfall i bydeler i Sverige, som i Malmö, Göteborg og Stockholm.

Arier
Arier
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Hele det «demokratiske» systemet er rigget mot europeere/hvite og fører krig mot oss med folkemordspolitikk ved barnedrap, masseinvasjon, tvangs raseblanding for å tillintegjøre det norske folket og forfølgelse av folk som sier sannheten med hatlover. Det er ikke annet enn et totalitært regime med demokratisk fasade som vi står ovenfor.
Folket må organisere seg og gjøre motstand og gjøre ende på de indre fiendene som styrer vårt land.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Arier
1 år siden

Og apropos barnedrap; siden abortloven ble vedtatt i 1978 har over en halv million ufødte barn blitt fratatt livet. Nå vil SV gi kvinnene rett til fri abort inntil 22.uke, da fosteret i mange tilfelle er levedyktig, og kvinnene i AP og de andre partiene vil strekke det til 18.uke, uten abortnemnder. Bare Krf og enkelte småpartier stritter litt imot, men de har selv blod på hendene. Abort bør kun tillates når kvinnens liv er i fare, og ved bevist blodskam/voldtekt. Kvinnen og barna tilhører samfunnet, imo.

Viktor
Viktor
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Rasekrig og totalt kaos i Europa er ashkenazienes (dvs. «jødenes») hovedmål med masseinnvandringen hit som de står bak. Når den rasekrigen er i gang kan de nemlig i fred og ro utrydde palestinerene i Palestina, og alle ikke-jødiske folk i landene rundt som de ikke har tenkt å ha som slaver.