Hjem Nyheter Franske generaler undertegner brev som advarer om en kommende rasekrig

Franske generaler undertegner brev som advarer om en kommende rasekrig

FRANKRIKE 20 høytstående franske generaler har skrevet under på et brev til det franske folket. Frankrike ligger på randen til rasekrig advares det, og franskmenn oppfordres handling.

Soldater patruljerer under Eiffeltårnet. Foto: Mighty.Germany (CC BY-SA 4.0).

20 ledende franske generaler og over tusen soldater skrev under på et advarselsbrev til det franske folket, som ble publisert i nyhetsmagasinet Valeurs Actuelles onsdag 21. april. Brevet beskriver hvordan Frankrike befinner seg i en katastrofal situasjon ved randen til rasekrig og borgerkrig.

Generalene peker på flere samfunnsproblemer, der man fremst tar opp masseinnvandringen og den påfølgende flerkulturen og islamismen, men også den såkalte antirasismen og anarkotyranniet fra regjeringen. I stedet for å bekjempe islamistiske terrorister, bekjemper man folkebevegelser som De gule vestene.

Om forholdene eskalerer mer i Frankrike er det sannsynlig at det leder til en voldsom konflikt med tusener av døde. Det er høy tid for franskmennene å slå tilbake mot globalistene, utropes det i den radikale beskjeden til folket.

En av de høytrangerte personene som har undertegnet advarselsbrevet er Christian Piquemal, tidligere general i hæren og kommandør for den franske Fremmedlegionen.

Brevet lyder som følgende:

Vi, Frankrikes soldater kan ikke under rådende omstendigheter forholde oss likegyldig til vårt vakre lands utslettelse.

• Vi befinner oss i en alvorlig tid, Frankrike er i fare. Livstruende farer truer vårt land med ødeleggelse.

• Ødeleggelse gjennom en viss «antirasisme», der hatefulle tilhengere sår frøene til en rasekrig. De avskyr vårt land, dets tradisjoner, dets kultur, og vil se det oppløses ved å rive bort vår fortid og vår historie. Derfor angriper de våre statuer, statuene over vår historiske storhet.

• Ødeleggelse på grunn av islamisme og innvandrerhordene i no-go-sonene, som gjør hevd på mesteparten av det franske territoriet for å underkaste det under en lov som strider mot vår konstitusjon.

Ødeleggelse, for at hat alltid prioriteres over broderskap. Som når staten har anvendt opprørspoliti som leiesoldater i formål å slå ned franskmenn som hadde tatt på seg gule vester for å uttrykke sine lidelser. Dette samtidig som regjeringen ikke gjør noenting med de maskerte individene (venstreekstremistene), og således lar de spre kaos.

Mørke tider kommer, volden øker for hver dag som går.

Vi, nasjonens tjenere, har alltid vært beredt på å ofre våre liv – vi kan ikke forbli passive tilskuere til det som skjer.

Så, mine damer og herrer, det får være nok med tilstanden. Vi befinner oss i en alvorlig tid, det kommer å behøves et kolossalt arbeid, vi står klare til å støtte de som prioriterer vår nasjons bevarelse.

På andre siden, om ingenting gjøres kommer den siste eksplosjonen å ta plass… og det er hæren som kommer å tvinges til å inngripe for å forsvare nasjonens territorium og det franske folk.

Det finnes ikke tid å vente, i morgen blir borgerkrigen kronen på verket av dagens kaos. Og dødstallene, som du kommer å bære ansvaret for (om du ikke gjør noe), kommer å bli tusentalls.

Det meste av innholdet i brevet skulle kunne appliseres direkte på Norden, som også har blitt rammet av masseinnvandring og antihvit, flerkulturell vold. Også Norden styres av korrupte politikere og andre makthavere, som kynisk prioriterer å slå ned på «hatkriminalitet» og organisert motstand, i stedet for de nordiske lands virkelige problemer.

Advarselsbrevet fra den militære ledelsen i Frankrike er således tenkelig også her i Norden.