Hjem Nyheter Norden Fredrik Vejdeland: «Det liberale samfunnet drepte Mikael»

Fredrik Vejdeland: «Det liberale samfunnet drepte Mikael»

MENINGER Det råder stor opprørthet etter at en 39 år gammel far ble henrettet på gaten av en kriminell gjeng. Men de virkelige skurkene er politikerne som har påtvunget landet flerkultur, skriver lederen for Den nordiske motstandsbevegelsen, Fredrik Vejdeland.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Fredrik Vejdeland.
Foto: Den nordiska motstandsbevegelsen

Det var onsdag kveld at en 39 år gammel mann ved navn Mikael og hans 12 år gamle sønn syklet mot badehuset på Skärholmen. Før de ankom, møtte de representanter for en lokal innvandrergjeng som oppførte seg dårlig. Da Mikael sa fra, ble han henrettet foran øynene på sønnen.

På sosiale medier er opprørtheten stor mot den eskalerende innvandrervolden, og politikere har benyttet anledningen til å konkurrere om hvem som har løsninger på problemet.

Visse tar til orde for flere fritidsgårder, mens andre ønsker å «hindre ny rekruttering til gjengene». Regjeringen ønsker fortsatt strengere straffer og begrensninger i friheter og rettigheter, mens SDs Jimmie Åkesson blant annet har sagt at kriminelle innvandrere bør få statsborgerskapet tilbakekalt.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Fredrik Vejdeland, skriver dog på organisasjonens nettsider at det er liberalismen selv som er problemet, og at ingen tiltak som iverksettes nå vil kunne dekke over problemene:

Alle partier må holdes ansvarlige for denne samfunnsutviklingen, inkludert Sverigedemokraterna. Jimmie Åkesson poserer nå gjerne i artikler der han etterlyser strengere tiltak, men generelt er han mer opptatt av islam enn av de millioner av fremmede som er i landet vårt. Det er ikke islam i seg selv som dreper svensker. Skytingen, eksplosjonene, gjengvoldtektene, ydmykelsesranene og henrettelsene skjer på grunn av en såkalt flerkultur som få svensker ønsker og som Sverigedemokraterna også tidligere var imot.

Videre bemerker Vejdeland at flerkultur er like muliggjort av SDs «åpen svenskhet»-politikk» som tidligere statsminister Fredrik Reinfeldts «åpne deres hjerter»-politikk.

Ifølge Vejdeland er det den liberale løgnen om at alle mennesker er født som blanke ark som gjør at politikerne ikke forstår problemene med flerkulturen.

«Om dette var sant, ville alle verdens folk ha dannet og skapt lignende samfunn og kulturer overalt. Om dette var sant, ville et land som Sverige ikke ha endret seg fra en trygg og velstående nasjon til en katastrofesone etter noen tiår med masseinnvandring», skriver Vejdeland.

Motstandsbevegelsens leder konstaterer i stedet at det bare er tilbakekalling av stort sett alle ikke-svenskers statsborgerskap og en fullskala repatriering av rasefremmede som vil kunne løse problemene med flerkulturen. Avslutningsvis skriver han:

Å gjennomføre dette i et liberalt demokrati er selvsagt umulig, da det krever en ny tilnærming der man skiller mellom folk og tar avstand fra «alles like verdi»-ideologien som råder og representeres av alle riksdagspartier. Grovt sett må vi bryte den herskende klassens liberale hegemoni, og bare en kraft som ønsker å revolusjonere samfunnet fra begynnelsen, og ikke er besudlet av demokratisk tankegods, vil kunne oppnå dette.