Hjem Nyheter Fredrik Vejdeland intervjues om terrorklassifiseringen

Fredrik Vejdeland intervjues om terrorklassifiseringen

MOTSTANDSBEVEGELSEN Ledende personer i Den nordiske motstandsbevegelsen har nylig blitt klassifisert som terrorister av det amerikanske utenriksdepartementet. I et eksklusivt intervju forteller Motstandsbevegelsens leder, Fredrik Vejdeland, om utnevnelsen, dens konsekvenser og fremtiden den bringer for organisasjonen.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder, Fredrik Vejdeland.
Foto: Den nordiske motstandsbevegelsen

Fredrik Vejdeland, leder av Den nordiske motstandsbevegelsen, har sammen med tre andre ledere i organisasjonen nylig blitt utnevnt til «Specially Designated Global Terrorist» (SDGT) av det amerikanske utenriksdepartementet. I et intervju diskuteres terrorklassifiseringen, dens konsekvenser og Motstandsbevegelsens fremtid med organisasjonens ledere.

Intervjuet begynner med spørsmålet: Hvordan føles det å bli utpekt som terrorist? Vejdeland svarer med en blanding av ironi og stolthet: «Det er en ære, selvfølgelig. Alle menn med æren intakt og i sitt rette sinn drømmer innerst inne om å bli klassifisert som en av verdens verste fiender av Sion og terrorstaten USA.»

Videre mener han at avgjørelsen er et resultat av en samordnet kampanje mot Motstandsbevegelsen. «Det er nok en «joint effort» for å låne et slikt uttrykk. Opprinnelig er dette en jødisk kampanje for å hindre svensker i å organisere seg for sitt eget folk.»

Fredrik spekulerer i at det henger sammen med Sveriges kommende DCA-avtale med USA, som han mener utgjør en okkupasjon av svensk mark. Han tror også at globalistene føler seg truet og derfor blir mer undertrykkende.

USAs utenriksdepartement har anklaget Motstandsbevegelsen for regelmessig å trene i voldstaktikk og knivkamp. Disse anklagene avvises som misvisende. «Å praktisere kampsport for å forsvare seg er verken ulovlig eller umoralsk på noen måte.»

Terrorklassifiseringen betyr at motstandsbevegelsen og dens ledere ikke lenger kan bruke amerikanske eiendeler og finanssystem. Fredrik mener imidlertid at dette ikke vil hindre organisasjonens virksomhet: «Vi er erfarne og de som er medlemmer av Den nordiske motstandsbevegelsen har en mental styrke som få har i dag.»

På spørsmål om avgjørelsen vil stoppe motstandsbevegelsen, er Vejdeland bestemt: «Hvis du med «terrorhandlinger» mener å fortsette å med lovlige midler kjempe mot fremmede makter som styrer landet vårt … vel, da vil vi fortsette å gjøre det.»