Hjem Nyheter Free Speech Library – nettbutikken som selger sensurerte bøker

Free Speech Library – nettbutikken som selger sensurerte bøker

1

YTRINGSFRIHET En ny internasjonal nettbutikk som står opp for ytringsfriheten og selger bøkene som globallistene ikke vil du skal lese, har nylig blitt lansert.

På søndag ble av den nye nettbutikken Free Speech Libary lansert. Nettbutikken selger blant annet engelskspråklige bøker, e-bøker og magasiner som i mange andre land kan være vanskelig å få tak i. Nettbutikken skriver at de strever etter «å skape et alternativ til de multinasjonale bokhandlerne som ofte forbyr «politisk ukorrekt» og «kontroversielle» forfattere og forlag.»

– Det har blitt vanskeligere for forfattere og forlag å distribuere sine bøker. Når Amazon og andre større nettbutikker forsetter å fjerne titler så må vi finne andre løsninger, sier Stefan Jacobsen i et uttalelse på den nye nettsiden.

Jacobsen er en av initiativtakerne bak Free Speech Libary, og den nye engelske hjemmesiden drives i samarbeid med Logik.se som er et bokforlag Jacobsen og andre svenske nasjonalister starter opp i 2015.

I skrivende stund finnes det 328 ulike titler til salgas på Free Speech Libary. Foruten bøker fra Logik selger nettbutikken blant annet bøker fra Arktos, Blackhouse Publishing og Counter-Currents Publishing.

Besøk den nye nettbutikken HER.

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Armanen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Armanen
Armanen