Hjem Nyheter Europa Fremadstormende rasefremmede inntrengere vandaliserte gresk-ortodoks kirke

Fremadstormende rasefremmede inntrengere vandaliserte gresk-ortodoks kirke

4

HELLAS På mandag ødela en stor gruppe migranter en gresk-ortodoks kirke på den greske øya Lesbos. Inventaret ble fullstendig ødelagt og migrantene valgte å også kaste stein på det greske politiet.

Illustrasjonsbilde: Interiør i en gresk-ortodoks kirke. Foto: Guilhem Vellut (CC BY 2.0).

Ifølge opplysninger fra Greek City Times brøt en gruppe på mer enn 500 migranter seg ut fra leiren sin og forsøkte å ta seg til øyas havn. På veien dit vandaliserte de en gammel kirke, sprayet slagord på fasaden og ødela innredningen.

Gruppen ble raskt konfrontert av gresk politi, hvorpå migrantene begynte å kaste stein og tvang politiet til å gå til motangrep med sjokkgranater.

Innbyggerne på øya skal være veldig urolige og lei av situasjonen på øya, og de forsøker å opprettholde en samlet front mot truslene de står overfor. Lesbos ligger veldig nær Tyrkia som nå har stoppet sine grensekontroller ut av landet.

Les også:
Migranter strømmer til jødisk-styrte asylmottak i Hellas
Red Ice: Spesialrapport om den nye fremmedinvasjonen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det samme vil skje med kirker i Norge, som for øvrig står nokså folketomme takket være religiøst forfall og frafall de siste par generasjoner. Flere kirker overlates til muslimer, og blir omgjort til moskeer. Og vi har sett hva Isis og Taliban har gjort med kulturelle minnesmerker, i Irak og Afghanistan. Iflg islam kan andre religioner knapt nok tolereres, og helst utryddes, sammen med deres gudshus.

Heimdal
2 år siden

Ja slikt får ikke folk høre om fra Tv2 eller Nrk´s journalister der nede. De er kun ute etter å finne tårevåte gråtkvalte scener fra «migrantenes» forsøk på å invadere Europa, men driter i hvilke konsekvenser dette har for lokalbefolkningen på øyene og for Europa. Folkeutbytting for enhver pris. De få barna blandt skogen av skjeggete veltrente menn blir holdt over bål så den sure røyken får øynene til barna til å renne. Deretter løper de avgårde med de i hendene til kameraklare mediefolk så det skal se ut som barna skriker i desperasjon for at Ali og de tusener… Les mer »

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
2 år siden

Spør (u)kulturminister Raja.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Nok en spennende dag med eksotisk invasjon av den greske øya Lesbos, fremhjulpet av SV-politiker Torbjørn Taranger. (https://www.frihetskamp.net/motstandsbevegelsens-aktivisme-trigger-lognpolitiker-i-bergen/). Still de alle for retten, og gi de den straff de virkelig fortjener.