Hjem Nyheter Europa Frihetskamp avslører: Jødisk organisasjon bak filmplakat-stunt

Frihetskamp avslører: Jødisk organisasjon bak filmplakat-stunt

7

AVSLØRING Frihetskamp kan nå avsløre at bak gruppen Legally Black som nylig satte opp manipulerte filmplakater, hvor hvite skuespillere hadde blitt erstattet med svarte, står en jødisk lobbyorganisasjon.

Frihetskamp rapporterte nylig om en gruppe ved navn Legally Black som hadde satt opp manipulerte bilder av kjente filmplakater i London sentrum. Plakatene hadde blitt manipulerte og hvite skuespillere hadde blitt erstattet med svarte.

Gruppen som stod bak stuntet hevder seg kjempe for at svarte skal få en mer rettferdig fremstilling i media. Om bakgrunnen til aksjonen uttalte en av personene bak gruppen, afrikanske Shiden Tekle, til The Guardian:

– Jeg har blitt rasemessig misbrukt siden jeg var 12, og vi ser aldri positive representasjoner av svarte mennesker i media.

Jødisk lobbygruppe står bak

Frihetskamp kan nå avsløre at bak gruppen Legally Black ligger en organisasjon ved navn The Advocacy Academy. En gruppe som har som uttalt mål å «støtte og utdanne» unge personer fra «marginaliserte grupper». Hensikten er noe som diffus og lyder som følger:

The Advocacy Academy is a transformational Social Justice Fellowship for young people who are passionate about making a difference in the world. Across six intense months, we support young leaders from marginalised communities to develop the knowledge, skills and confidence to tackle some of the biggest challenges of the 21st century.

Titter man nærmere på deres nettsider så er det åpenbart at det i hovedsak dreier seg om å legge grunnlaget for personer som i sin tur kan skape nye organisasjoner, politiske partier og nettverk som arbeider for å fremme makten og innflytelsen til ikke-hvite og ikke-heterofile grupper i Vesten. Eksempler på slike som finnes på nettsiden er alt i fra såkalte antirasistiske grupper til feministgrupper, LHBT-grupper og etniske interesseforeninger som grupperingen Legally Black.

The Advocacy Academy er grunnlagt av jøden Duncan Piper, som står bak en rekke lignende organisasjoner og initiativ. Daglig leder er jødinnen Amelia Sarah Viney, som også driver organisasjonen Liberal Judaism.

En annen som inngår i The Advocacy Academy sitt styre er Dominique Airey, som også driver organisasjonen Khulisa UK. Khulisa UKs mål er å arbeide med og påvirke «problembarn». Jøden Reuben Saxon inngår i styret og har koblinger til banker som J.P. Morgan og Citi Bank. Han har også arbeidet med FN og Europakommisjonen.

Sist, men ikke minst kan nevnes jøden Sam Grant, som har grunnlagt organisasjonen René Cassin, som er en ikke-statlig organisasjon som arbeider for å fremme jødiske interesser i England og mobilisere det jødiske samfunnet i «viktige spørsmål».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Revolusjonæren
Revolusjonæren
4 år siden

Ikke uventet. Klassisk sionistisk splitt og hersk-taktikk.

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Pay no attention to that man behind the curtain

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Jødene fortsetter sitt aggressive arbeid mot den hvite mann og kvinne.
Der ewige Jude!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Jødene var drivhjulet i den transatlantiske slavehandelen og kontrollerte det meste av plantasjene der negrene slavet. Og nå driver de jammen meg og «hjelper» negrene som de har importert her til Europa i nyere tid «mot den slemme hvite manns diskriminering». For et storsinn disse jødene har. (Ironi)

Norgesveldet
Norgesveldet
Svar til  Espen
4 år siden

En sannferdig video, kanskje med unntak av at han påstår at Det tredje riket drev med slaveri, og likestiller dette påståtte slaveriet med prostitusjonen og torturen som arabere, afrikanere og barbarer har drevet med. Det er ikke første gang han slenger skit om Hitler og Tyskland. Og i en video med uttalt formål å vise det anti-hvite hykleriet, kan jeg ikke fatte eller begripe hvordan påstander om et tysk slaveri tjener den saken. Det fungerer vel snarere som en bekreftelse på det de anti-hvite tror om «onde europeere». Du sprer Vargs videoer her inne som en homo sprer AIDS. Er… Les mer »

Einar O
Einar O
Svar til  Norgesveldet
4 år siden

For personer grepet av depresjon og defaitisme blir Vargs gift som tåremusikk for den sorgfulle.

I kampens hete lusker ynkryggen seg vekk fra slagmarken og på veien hvisker i folkets øre: legg ned våpnene…
Hvilken viking.