Hjem Nyheter Frihetskamp avslører: Jødisk organisasjon bak filmplakat-stunt

Frihetskamp avslører: Jødisk organisasjon bak filmplakat-stunt

AVSLØRING Frihetskamp kan nå avsløre at bak gruppen Legally Black som nylig satte opp manipulerte filmplakater, hvor hvite skuespillere hadde blitt erstattet med svarte, står en jødisk lobbyorganisasjon.

Frihetskamp rapporterte nylig om en gruppe ved navn Legally Black som hadde satt opp manipulerte bilder av kjente filmplakater i London sentrum. Plakatene hadde blitt manipulerte og hvite skuespillere hadde blitt erstattet med svarte.

Gruppen som stod bak stuntet hevder seg kjempe for at svarte skal få en mer rettferdig fremstilling i media. Om bakgrunnen til aksjonen uttalte en av personene bak gruppen, afrikanske Shiden Tekle, til The Guardian:

– Jeg har blitt rasemessig misbrukt siden jeg var 12, og vi ser aldri positive representasjoner av svarte mennesker i media.

Jødisk lobbygruppe står bak

Frihetskamp kan nå avsløre at bak gruppen Legally Black ligger en organisasjon ved navn The Advocacy Academy. En gruppe som har som uttalt mål å «støtte og utdanne» unge personer fra «marginaliserte grupper». Hensikten er noe som diffus og lyder som følger:

The Advocacy Academy is a transformational Social Justice Fellowship for young people who are passionate about making a difference in the world. Across six intense months, we support young leaders from marginalised communities to develop the knowledge, skills and confidence to tackle some of the biggest challenges of the 21st century.

Titter man nærmere på deres nettsider så er det åpenbart at det i hovedsak dreier seg om å legge grunnlaget for personer som i sin tur kan skape nye organisasjoner, politiske partier og nettverk som arbeider for å fremme makten og innflytelsen til ikke-hvite og ikke-heterofile grupper i Vesten. Eksempler på slike som finnes på nettsiden er alt i fra såkalte antirasistiske grupper til feministgrupper, LHBT-grupper og etniske interesseforeninger som grupperingen Legally Black.

The Advocacy Academy er grunnlagt av jøden Duncan Piper, som står bak en rekke lignende organisasjoner og initiativ. Daglig leder er jødinnen Amelia Sarah Viney, som også driver organisasjonen Liberal Judaism.

En annen som inngår i The Advocacy Academy sitt styre er Dominique Airey, som også driver organisasjonen Khulisa UK. Khulisa UKs mål er å arbeide med og påvirke «problembarn». Jøden Reuben Saxon inngår i styret og har koblinger til banker som J.P. Morgan og Citi Bank. Han har også arbeidet med FN og Europakommisjonen.

Sist, men ikke minst kan nevnes jøden Sam Grant, som har grunnlagt organisasjonen René Cassin, som er en ikke-statlig organisasjon som arbeider for å fremme jødiske interesser i England og mobilisere det jødiske samfunnet i «viktige spørsmål».