Hjem Artikler Frihetskamp fyller 3 år

Frihetskamp fyller 3 år

4

FRIHETSKAMP I dag er det tre år siden Den nordiske motstandsbevegelsen lanserte nettavisen Frihetskamp.

Det var den 20. november 2015 at Den nordiske motstandsbevegelsen lanserte sitt nye norske nettsted Frihetskamp.net, som da erstattet det tidligere nettstedet Nordfront.net. Allerede vinteren 2014 vedtok riksledelsen i Norge at organisasjonens nettsider skulle fornyes. Målet var da å skape et mer brukervennlig nettsted, med oppgradert design og flere nye funksjoner – deriblant sider tilpasset mobiltelefoner og nettbrett.

I februar i år kom nyheten om lanseringen av Motstandsbevegelsen.org – Den nordiske motstandsbevegelsens nye organisasjonsside, og dermed ble det klart at Frihetskamp skulle fortsette med et større fokus på rollen som en mer rendyrket nettavis, drevet av Den nordiske motstandsbevegelsens norske gren. Dette er en oppgave sjefredaktør Martin Oppegaard og resten av redaksjonen har tatt på alvor og det jobbes hardt for å kunne tilby våre trofaste lesere daglige nyhetsoppdateringer, interessante artikler og masse annet spennende innhold.

Siden lanseringen for tre år siden har Frihetskamp hatt en eksplosiv vekst i antall besøkende og redaksjonen kan herved med stor stolthet annonsere at Frihetskamp nå befinner seg blant toppen av de meste leste alternative nyhetssidene i Norge.

Frihetskamp vil derfor benytte anledningen til å takke alle våre lesere for deres støtte og håper dere vil forsette å spre ordet om Norges desidert beste nettavis til venner og bekjente samt å dele våre artikler på sosiale medier. Husk at Frihetskamp er en reklamefri nyhetsside som drives på ideell basis, så vi setter stor pris på donasjoner slik at vi kan forsette vår virksomhet med å spre det nasjonalsosialistiske budskapet til det norske folk. Vi er dessuten alltid på utkikk etter nye medarbeidere og gjesteskribenter – så enten du ønsker å bidra med nyhetsartikler, skrive leserinnlegg eller bare ønsker å tipse oss om saker som skjer i ditt nærmiljø – ta kontakt med redaksjonen i dag!

Vi har vært i kontakt med Martin Oppegaard for å spørre om Frihetskamps utvikling og fremtid.

Gratulerer med dagen! Kan du fortelle leserne noen ord om hvordan utviklingen til Frihetskamp har vært fra oppstarten til i dag?

– Vi ser en stabil økning i antall lesere og artikler som publiseres. Faste skribenter som skriver nyhetsartikler er også noe vi får flere av og som gjør det mulig å holde en konstant strøm av oppdateringer på nettsiden.

Kan du si noe om planer for fremtiden?

– Det kommende året vil vi arbeide med å øke fokuset på det overordnede nyhetsbildet og strømlinjeforme nyhetsredaksjonens arbeid. 2019 blir et spennende år og vi skal jobbe hardt for å gjøre Frihetskamp enda større og bedre, dekke enda flere saker og nå ut til flere og flere lesere.

Takk Martin, har du noen siste ord til Frihetskamps lesere?

– Jeg vil oppfordre alle våre lesere til å søke om medlemskap i Motstandsbevegelsen! Selv et økonomisk støttemedlemskap kan utgjøre en stor forskjell for kampen og er noe alle kan gjøre.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Skrämmande vad tiden går fort när det är roligt.
Ser fram emot 2019.
Hell Seger!

King Leonidas
King Leonidas
3 år siden

Jo man skulle ønske svenskan hadde like fin web-side hehe

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Gratulerer med dagen! Personlig har jeg postet drøssevis av kommentarer de siste par-tre år og kan med tilfredshet si at ingen av dem har blitt moderert/strøket, selv om jeg har en kristen/religiøs vinkling på mange av mine innlegg. Det er særdeles høyt under taket i frihetskamp.net, i motsetning til diverse alternativsiter jeg har besøkt. Hold frem som dere stevner, og seieren vil være innen rekkevidde, om enn ikke snart!

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Gratulerer med dagen til Forwald og Oppegaard 🙂