Hjem Opinion Kommentar Frihetskamp gransker Oslo Pride

Frihetskamp gransker Oslo Pride

«PRIDE» Frihetskamp har gransket programmet til årets utgave av Oslo Pride.

Oslo Pride 2019. Foto: Frihetskamp

Oslo pride er allerede godt i gang med årets program, en uke før den såkalte Prideparaden neste lørdag. I én og en halv uke får de fritt utfolde seg med over 300 programpunkter, med alt fra barneteater til erotisk nakenbadstue.

Stort fokus på barn

Av de 282 programpunktene som gjenstår, er 48 rettet mot barn. Det finnes også andre arrangementer med lav aldersgrense, men uten å være spesifikt rettet mot barn.

Gjentagende temaer i barnearrangementene er oppmuntring til å «utforske seg selv» og at det er «kjempebra å være annerledes» – samtidig som det innpodes at det er «barnet som bestemmer hjemme».

«Mini Pride» er navnet på lobbyorganisasjonens opplegg for barn, der barn skal indoktrineres i «Pride, kjønn- og seksualitetsmangfold og likestilling». Homolobbyens groomingplattform inneholder mye teater, konserter, sirkus, samt det velkjente arrangementet der tvilsomme «drag queens» leser eventyr foran barna. Høres kanskje harmløst ut?

Les også: «Drag the Kids to Pride» – Grooming av barn i homobar i Texas
Les også: Dragqueen skåler foran barn: «Hurra for de som slikker oss der vi tisser»

Biblioteket Deichman har flere arrangementer med høytlesning for barn i år, og i et «buttonverksted» får barna lage plakater til Prideparaden.

Et av arrangementene handler om en «familie» bestående av én transvestitt og to menn, som sammen har barn (født av transvestitten ved hjelp av eggdonasjon). «Familien» propaganderer for å redefinere hva en familie er og hevder at det ikke bare er kvinner som kan få barn.

I et annet arrangement tas det opp hvordan homolobbyen kan «beskytte transbarn». I beskrivelsen til arrangementet står det at «Anit-transbevegelsen [sic] dytter barn foran seg og forsøker å fremstille det som om det ikke finnes transkjønna barn», at det brukes «skremmende retorikk» der kritikere blant annet «snakker om eksplosiv økning og stor usikkerhet rundt effektene av å gi kjønnsbekreftende behandling til personer under 18».

I Sverige avslørte imidlertid SVT, i sitt program Uppdrag granskning i 2021, hvordan barn under helsevesenet fikk store skader av hormonblokkere: skader på ryggvirvler, benskjørhet og vekststopp. Året etter ble retningslinjene for såkalt kjønnsbytte innstrammet. «Usikker vitenskap og ny kunnskap gjør at Socialstyrelsen nå anbefaler tilbakeholdenhet når det gjelder hormonbehandling», skrev myndigheten.

The American Academy of Pediatrics (amerikansk forening for barneleger) peker også på vanlige bivirkninger: sterilitet, brystkreft, samt kroniske smerter som følge av operasjonen. Det understrekes videre at det helt mangler bevis for at denne behandlingen av «kjønnsdysfori» fører til økt trivsel. Dette er noe statistikk også bekrefter, da flere transpersoner begår selvmord etter operasjon.

Les også: Dagens video: Angrende transpersoner
Les også: Dagens video: Det er umulig å skifte kjønn!

Homolobbyens kobling til pedofili

Frihetskamp har ved flere anledninger rettet søkelyset mot homolobbyens koblinger til pedofili, som du kan lett kan finne på vår samleside om kulturmarxismen. Eksempelvis var Axel Axgil og hans partner Eigil Axgil begge straffedømte pedofile. Axgil var dansk, men var en frontfigur for homoseksuelle i hele Norden, og hylles av homolobbyen selv den dag i dag ved å blant annet gi et torg hans navn.

Axel Axgil hyllet av homolobbyen selv den dag i dag. Foto: Orf3usCC BY 3.0, via Wikimedia Commons.

Homomagasinet QX omtalte Axel som «den moderne skandinaviske homobevegelsens grand old man», og i anledning hans død i 2011 uttalte den norske homoaktivisten Karen-Christine «Kim» Friele at Axel var en nøkkelbrikke i den norske homokampen.

Aktivist og «homodronning» Karen-Christine «Kim» Friele har selv blitt koblet til pedofile. I et innlegg publisert i Bergensavisa i 2009 siterer forfatter Nina Karin Monsen medlemsbladet til den norske «Pedofil arbeidsgruppe», hvor det fremkommer at Friele på et møte skal ha uttalt at «Pedofile må vise stolthet for sine følelser! La dere ikke kue!» – til applaus fra salen.

Dekadanse og sex

Resten av programmet til Oslo Pride er preget av opplæring for homoaktivister, aktivisme, samt vulgære forestillinger og samlinger. Ikke overraskende er det et stort fokus på sex, HIV/AIDS og forskjellige fetisj- og sexfester. De i Oslo som av naturlige årsaker ikke ønsker å utsette sine barn, eller seg selv, for den dekadente homolobbyen blir dessverre nødt til å unngå sentrum hele denne og neste uke.

Jeg og resten av redaksjonen oppfordrer ellers alle til å vise motstand mot homolobbyen og ikke la seg tie til taushet.